Gå til innhold

Trenger ny bærbar til skolebruk ++


Anbefalte innlegg

Det virker som om dataen min har tatt kvelden, så jeg må muligens ha en ny. Den er til skolebruk, men bruker den også mye på fritida, og da til bilderedigering ++ (Jeg er ganske allsidig). Da lurer jeg på hva som er nytt og godt ute på markedet. Er det noe jeg bare MÅ ha?

 

Vil gjerne ha ganske stor lagringsplass, og innebyggd webcam. Alt annet kan også være bra. Vil ikke si noen maxpris, for pappa betaler, men rundt 10 000 burde være fint :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Heisann Nora.. :) Emm, ta en titt på www.elprice.no og sjekk ut de PC'ene.. :) Meget gode til din pris.. Og 10000,- er vel litt mye? Og ja, det er webcam ..

 

EDIT(Hadde god tid) : http://www.elprice.no/Product/ProductInfo....57&cid=5546 har du ett alternativ.. 12'1 tommers skjerm siden du skal ha skolePC! eller denne: http://www.elprice.no/Product/ProductInfo....17&cid=5546

 

 

Lykke til!

Endret av KnowN
Lenke til kommentar

http://www.amentio.no/PartDetail.aspx?q=p:10501297

 

Bedre PC har jeg ikke hatt noen gang. Bruker den til skolebruk, og er strålende fornøyd! Supporten er utmerket. Hvis f.eks laderen din er defekt, så sender HP deg en ny, og den ligger i posten fra 1-3 dager.

 

Anbefaler deg HP Compaq 6715b, den har alt du trenger, og litt mer :)

 

Edit:

 

Ser KnowN anbefalte deg en Pavilion-PC. Styr unna den. Kan finne frem et innlegg jeg skrev om Pavilion for liten tid siden.

 

Jeg vil anbefale deg å styre unna Pavilion-modellene. Karosseriet har dårlig kvalitet, touchpaden er helt for j*vlig, og det pleier å være driverproblemer med disse modellene. De bærbare datamaskinene til dags dato blir levert med gode skjermer, så det må du ikke lenger se på som noe problem.

 

En av de modellene fra HP jeg anbefaler, er HP Compaq 6715b (har 6715s, men 6715b har litt bedre hardware), det er en av de beste pcene jeg har hatt. Det er datamaskiner som er egnet for jobbsammenhenger, og er derfor utstyrt med nødvendig programvare, kraftig karosseri, og en meget bra service når det gjelder garanti.

 

Eneste minusen er at designet på bærbaren kan være litt kjedelig, men det er knapt en bagatell. smile.gif

 

EDIT:

Min mor har hatt to forskjellige Pavilion-modeller og jeg kan ramse opp en rekke problemer som har oppstått av de modellene:

 

* Alle USB-portene klikket

* Skjermen tok farvel

* Tastaturet blir seigt å tregt etter lengre bruk

* Datamaskinene utviklet en ekstrem varme(!)

* Laderene har forferdelig dårlig kvalitet

* Karosseriet sprekker og lakken flasser

* Hvis har en PC som støtter XP, og du vil ha vista, så har ikke HP utviklet drivere til Vista.

* Bærbarens vifte bråker

* Batteriene varer ikke så lenge

 

Hvis jeg kommer på mer, så kommer jeg til å oppdatere denne posten, eller skrive et nytt innlegg smile.gif

Endret av Nrjey
Lenke til kommentar

Kan jeg spørre hvorfor ikke dell? De er jo kongene innen bærbar nå for tiden. Har selv Acer Travelmate, og den er jeg ikke veldig fornøyd med. Den skal være rask, men føles treg. Acer sin programvare sinker alt som skjer, i alle fall rundt pålogging. Touchpaden har en lei tendens til å plutselig slå seg vrang (selvfølgelig alltid tipp topp når jeg skal vise problemet til supporttjenester).

Da liker jeg bedre min 3 år gamle selvbygger laptop fra Netshop.

 

Dell har greit design, og man får god support / service avtale samt en god maskin i forhold til pengene man betaler. (Ja, jeg vet at du ikke bryr deg om penger. Deg om det. :) )

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...