Gå til innhold

Perfekt kropp eller?


Pinup

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Likte best hun blonde som stod bøyd fremover. Hun var utrolig sexy.

 

Jeg mener også at Danaya Garcia fra Prisonbreak sesong 3 er nærmest perfekt. Hun er utrolig vakker og har en vanvittig stram og sexy kropp. Alt er så velproporsjonert og i sin rette størrelse, fra pupper til legger og alt.

Fant absolutt ingen bilder som kunne vise noe særlig av kroppen hennes men fant en video av hun og "Gretchen" i en photoshoot der det går an og se litt ihvertfall.

 

Lenke til kommentar
Takk for link Skalle, men er det noen som vet hvordan man får best mulig kvalitet på videoene automatisk?

 

Irriterer meg over at jeg må skrive "&fmt=18" vær gang for å få best mulig bilde og lydkvalitet. Danaya Garcia var nydelig men Jodi Lyn O'Keefe var nok litt mer snerten.

 

Jodi Lyn har mer sexy utstråling, det skal jeg være enig i, men Danaya har best kropp etter min mening. Vet ikke om du har sett Prisonbreak men der ser du hele figuren en del ganger og da er det ikke noe tvil i mine øyne :)

Lenke til kommentar

Merker at smaken min går i faser. Akkurat nå synes jeg tattoos og piercings er hett, spesielt tatoveringer langs yttersidene av magen og brystet, og langs armene.

 

Jeg har også merket at jeg synes "feitere" jenter ser bedre ut etterhvert som jeg blir eldre. Altså jenter med litt fett på kroppen uten at timeglassfiguren glir over til badeball. Er ikke overrasket om 15-16-åringer nesten utelukkende foretrekker tynne jenter.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...