Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Vakuum pumping - veien til større penis


Anbefalte innlegg

Denne guiden vil ikke bare være basert på egen kunnskap og erfaring, men også på viten fra veteraner som har drevet med vakuum pumping i over 10 år. Husk at alt utføres på eget ansvar, men at denne tråden er delvis opprettet for å fungere som en veiledning til hvordan en skal unngå å pådra seg skader. Slutt resultatet er individbestemt og vil varier fra person til person. Hvis benyttet riktig innebærer pumping liten risiko, urologer (spesialister på mannens underliv) karakteriserer systemet som trygt og skånsomt.

____________________________________________________________________

 

Vakuum pumping er hovedsakelig effektiv på to områder; ereksjon og penisvekst. Enkelte menn med feks diabetes type II vil få problemer med potensen etter år med sykdommen, og blodårer i penisen vil trekke seg sammen slik at blodets evne til å nå svampelegeme enten blir dårlig (delvis impotens) eller absolutt fraværende (fullstendig impotens). Her vil vakuum pumping være ideelt, da det handler om å skape flest mulig ereksjoner som kan forsyne svampelegemet (CS) med nytt oksygen. Blodårene vil stimuleres og åpnes slik at blodgjennomstrømningen vil forbedres og de normale ereksjonene vil kunne skje hyppigere. Jeg bruker ordet "normalt" fordi pumping ikke skaper naturlige ereksjoner, men manipulerer blodsystemt i penisen til å pumpe blod (denne manipuleringen er ikke på noen måte "usunn"). For at en normal ereksjon skal kunne oppstå må de kjemikalske forbindelsene mellom hjerne og penise være funksjonable og det er ikke alltid dette er tilfelle (sykdom, skade, aldring o.l).

 

Det er egentlig ingen tvil om at pumping gir vekst, spørsmålet dreier seg heller om resultatene er permanente eller ikke. Dette finnes det ingen entydig svar på da det varierer fra individ til individ. Enkelte beholder, mens andre er nødt til å vedlikeholde. Man vil uansett tjene på det.

 

Når du velger pumpeutstyr er det vesentlig at du anskaffer deg en pumpe med trykkmåler. Å pumpe uten å vite hvilket vakuumnivå du ligger på er meget dumdristig og vil sannsynligvis resultere i skade iform av veskeoppsamling. Deretter SKAL du aldri overgå 6 in/HG (inches of pressure), uansett hvor godt det kan føles eller hvor svakt suget kan virke. Dette er en sikkerhetsgrense som skal forhindre skader. Dessuten viser det seg at vakuum på svakt nivå gir best vekst over lengere tid. Pumping handler om å være tålmodig og målbevist, aldri forhast deg og ta tiden du behøver, lytt ALLTID til penisen. I Norge er det håpløst å gjøre innkjøp av riktig utstyr, rett og slett fordi man ikke kan få spesialtilpasset sylinderstørrelse. Sylinderet SKAL alltid være i riktig størrelse, å pumpe med ett som er for stort kan gjøre at formen på penisen blir ujevn.

 

Før du gjør et innkjøp av et bestemt sylinder må du måle tykkelsen på penisen, ta utgangspunkt i området på penisen som er tykkest (bruk et målebånn). Ta så utgangspunkt i disse tallene;

  • 8.9 cm til 11.4 cm (penisomkrets) tilsier 1,50 inch (sylinderdiameter) (bruker måleenheten inch fordi omgjøring av tallene bare vil ha en forvirrende effekt)
  • 12.0 cm til 13.3 cm tilsier 1,75 inch diameter
  • 14.0 cm til 15.2 cm tilsier 2.0 inch diameter
  • 15.8 cm til 17.1 cm tilsier 2.25 inch diameter

Så hvis penisen din feks måler 14.6 cm på det tykkeste må du derfor velge et sylinder med 2.0 inch diameter.

Merk at vi snakker om OMKRETS nå. Når du skal velge lengden på sylinderet burde sylinderet ikke være 7 cm lengere enn din opprinnelige ereksjonslengde (dette er dog valgfritt).

 

Det eksisterer et uendelig antall nettbutikker som selger vakuum pumper i USA og det er selvsagt ikke bare å si hvem som driver særiøst. Jeg anbefaler Lapdist.com, enkel betalingsform og kort leveringstid.

 

Før du begynner er det fint å være inneforstått med enkelte ting. Det er viktig å være barbert nedentil. For å få god isolasjon må håret bort, og høvelen unnagjør jobben på få minutter. Man behøver dog ikke å fjerne alt, og kan trimme håret ned. Det for være opptil en hver, men best isolasjon skapes når sylinderet for kontakt med bar hud. Det er også essensielt å varme opp penisen og svampelegeme (CS) for å kunne få best mulig vekst. Dette utføres rett før man begynner med pumpeøkta og her er det bare fantasien som setter begrensningene. Du kan bruke varmt vann (dusj, badekar osv), varmeteppe, IR- lamper og min favoritt, en sokk med ris. Her bruker du en sokk som du fyller opp ¾ med ris og knyter igjen. Hver gang du skal få den varm hiver du den bare i mikroen og varmer den i 20 sekunder og slik får du en varmekilde som ikke er like vanskelig å håndtere som vann og kan ombrukes gang på gang (ris avgir i tillegg fuktighet). Bare vær obs på at du ikke varmer den såpass mye at du svir av deg kuken.

 

Uansett hva du velger å smøre penisen inn med før du begynner, ikke gå i samme fella som jeg gjorde og bruk shampoo. Dette vil tørke ut huden din og skape en peelingeffekt hvor deler av huden vil falle av (ufarlig, men svært lite komfortabelt). Selv har jeg brukt babyolje og synes at dette er helt greit (ikke det beste som finnes). Bare fukt penis litt først med vann og tilfør litt olje på penishode og skaft. Oljebasert glidemiddel egner seg best fordi det ikke suges så raskt opp i huden og vil dermed gi større varighet på smøringen. Pass på å ikke få slik olje på isolasjonspakninger da de vil begynne å sprekke opp og lekke luft.

 

Her er ”timeplanen” jeg har fulgt de årene jeg har drevet med vakuum pumping;

 

Uke 1: En 10 minutters pumpeøkt per dag

Uke 2: En 15 minutters pumpeøkt per dag

Uke 3: To 10 minutters pumpeøkt per dag

Uke 4: To 15 minutters pumpeøkt per dag

Uke 5: En 20 minutters pumpeøkt per dag

Uke 6: To 20 minutters pumpeøkt per dag

Uke 7: Tre 20 minutters pumpeøkt per dag

 

Når du når uke 7 skal du holde deg på dette framover. Hvert 5. minutt anbefales det å slippe ut vakuumet slik at penis for ny blodtilførsel (du behøver ikke å miste ereksjonen for å så produsere en ny, bare slipp vakuumet i 10 sekunder og pump opp igjen(du kan bruke disse pausene til masasje av kuken)). De første 6 ukene fungerer som en slags tilvenningsprosess og her skal du følge 2:1 forholdet. Altså pumpe to dager, og ta en dag fri. Når du begynner med uke 7 skal du pumpe hver dag bortsett fra helgedagene (lørdag, søndag).

 

Følg alltid med på hvordan penisen takler hva du utsetter den for, reaksjoner som smerte, færre dags- og morgen ereksjoner (”morra brød”), fall i ereksjonskvalitet , og sammentrekning i ”hvilemodus” (ikke ereksjon) er alle negative indikatorer og du SKAL stoppe helt med rutinen din hvis noen av overnevnte slår inn. Da har du trolig overdrevet med vakuum (2-3 dager hvile og du er trolig tilbake "in da game"). Positive indikatorer er; Større penis i ”hvilemodus” (den henger mye tyngere), hyppigere og hardere ereksjoner samt vekst i penisstørrelse. Det er vanlig å merke noe vekst etter ca 3 måneder, husk å bruk lik målemetode hver gang slik at du ikke lurer deg selv.

 

Som nevnt tidligere skal man aldri overgå 6 in/Hg og jeg anbefaler om å holde seg på 3-4 in/Hg. Det virker som svakt vakuum gir best resultater iform av ereksjoner og vekst. Enkelt vil opplevde at de ikke får penisen fullstendig utvidet i sylinderet (er nødvendig) og vil da være nødt til å justere trykket noe opp (dog aldri overgå 6 in/Hg). Gå enten inn i sylinderet med delvis eller full ereksjon. Å gå inn i ”hvilemodus” anbefales ikke, penis vil være vanskelig å pumpe helt opp. Pump opp gradvis, husk at vi ikke får ereksjoner på to sekunder, men at blodet bruker litt tid på å fylle CS.

 

IKKE overgå anbefalt tid i sylinderet, uansett hvor godt det kan føles. Når pumpeøkten er ferdig så slutt, og aldri gå over til smerte.

Endret av dicktator
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
glad jeg slipper å drive med sånt :p

 

Hvorfor slipper du sånt..? For om det har med størrelse å gjøre så har det seg faktisk slik at det er nok en del som ønsker å bruke denne funksjonen selv om de allerede ligger bra ann størrelsesmessig, men vil kanskje ha én centimeter eller to økelse i omkrets/lengde. Trådstarter sa vel han begynte på 17 cm, vil si det er en relativt bra størrelse. Personlig ligger jeg også godt ann, er mest nysgjerrig på dette for å se om det funker, pluss at om det går skader det ikke med et par cm til for å nå "the big Two-O". :wee:

 

(Bare sånn for å forsvare oss som er på denne tråden litt, siden jeg ikke ønsker å bli stemplet som noen desperat pumper med micropikk..)

Lenke til kommentar

Cosmo: Vel, hvis man allerede har 17cm (det jeg har også) så ser jeg ikke helt poenget i å ha en lengre kuk. De fleste jenter vil faktisk ikke ha den mye lengre enn maks 18-19 cm ettersom det faktisk gjør vondt for de fleste å bli bunna og dybden på en skjede normalt er på ca 17cm.

 

Og hvis jeg får mer omkrets enn de 18 jeg har så blir jeg jo nesten redd for å ødelegge jentene som er av den litt trangere sorten :p

Lenke til kommentar

Hehe, ja har fått hørt en del positivt om omkretsen min, klager ikke der :p

 

Men ja, er ikke noe galt i å vil ha 20cm men du vil møte på flere jenter som du vil bunne lettere og det er ikke noe morro for dama og da må du konsentrere deg om å ikke kjøre helt inn i henne og etter min erfaring så gjør det sex kjipere.

Lenke til kommentar

8.9 cm til 11.4 cm (penisomkrets) tilsier 1,50 inch (sylinderomkrets) (bruker måleenheten inch fordi omgjøring av tallene bare vil ha en forvirrende effekt)

12.0 cm til 13.3 cm tilsier 1,75 inch omkrets

14.0 cm til 15.2 cm tilsier 2.0 inch omkrets

15.8 cm til 17.1 cm tilsier 2.25 inch omkrets

 

Jeg ønsker at du forklarer hvordan du får en penis med en omkrets på 16 cm inn i ett rør med en omkrets på 2.23 inches. Det er ganske enkelt fysisk umulig det.

 

2.25 inches = 5.71500 cm. Hvordan du akter å presse en penis med en omkrets på 16 cm inn i det hullet er jeg veldig - nei ekstremt spent på å få høre.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
8.9 cm til 11.4 cm (penisomkrets) tilsier 1,50 inch (sylinderomkrets) (bruker måleenheten inch fordi omgjøring av tallene bare vil ha en forvirrende effekt)

12.0 cm til 13.3 cm tilsier 1,75 inch omkrets

14.0 cm til 15.2 cm tilsier 2.0 inch omkrets

15.8 cm til 17.1 cm tilsier 2.25 inch omkrets

 

Jeg ønsker at du forklarer hvordan du får en penis med en omkrets på 16 cm inn i ett rør med en omkrets på 2.23 inches. Det er ganske enkelt fysisk umulig det.

 

2.25 inches = 5.71500 cm. Hvordan du akter å presse en penis med en omkrets på 16 cm inn i det hullet er jeg veldig - nei ekstremt spent på å få høre.

 

16cm omkrets vil si at du har 5cm i diameter det da... dvs at du såvidt kan ta rundt den med en hånd (såvidt fingertuppene møter tuppen av tommelen MAO). høyden på et kredittkort er 5cm, ikke spør meg hvorfor jeg veit dette :!:

Endret av jagarock
Lenke til kommentar

dicktator: Hvorfor stinker det bullshit av det? den er ca 5cm bred på det tykkeste, ca like bred som mobiltelefonen min. Og 4 cm tykk andre veien. Klarer akkurat å ta rundt den med langefinger+tommel og jeg har større hender enn de fleste. Og jada, er fult klar over at det er godt over gjennomsnittet tykkelse, det har jeg fått hørt fra flere jenter jeg har hatt sex med. Men ja, den er heller ikke så tykk langs hele skaftet da, men måløte utifra det tykkeste. Med bunnen er den kanskje 16cm i omkrets, ikke helt sikker.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...