Gå til innhold

Den store Mythos tråden


Anbefalte innlegg

Tenkte det kunne være greit med en slik, Her skal man kunne diskuter hvordan det er bra og benytte skill pointsene og stat pointsa, man kan diskuter ossen karakter som er "best", requeste hjelp eller kansje till og me få noen faste spille venner :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hehe, ja. Jeg fikk selv invite der, og må si at dette spillet er utrolig morsomt. Leste i deres eget forum det angående åpen beta, men det var bare spekulasjoner fra noen medlemmer. Skal prøve å sjekke det nærmere. Mythos blir vel gratis når det er ferdig uansett, så det skal vel ikke bli noe problem å få tak i. :)

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

WOOOO ZONE3 ER UTE FOLKENS :D

nå er det PVP og PVA :D haha er drit morsomt men drit farlig!

det er en shadowlands portal nå og når du går igjennom den så blir du "wanted" da kan folk drepe deg hvor som helst! jeg var ikke klar over det og en fyr drepte meg altfor mange ganger.. mistet alle ringene mine, buksa mi og bootsa mine :/ og den ene wanden min :( men så drepte jeg noen også og fikk en ganske hardcore wand :D haha er sykt kult! men man må være forsiktig!

 

jeg er pyromancer btw infite ^^ det er ganske bra med wasp's :) har 6 wasps som skyter fiendene mine for meg ^^ og når du lever den opp mer så skyter de flere ganger og mer enn en flamme om gangen og sånt :)

 

hahaha er så stooooked nå :D digger de nye oppdateringene, dere må laste ned mythos på nytt for å få zone 3 da men det tar jo bare noen minutter å gjøre :)

 

hvis noen vil spille så legg til KibaInuzuka ^^

 

jøss det ble mange smilies :p

Lenke til kommentar

har de stengt betaen nå da? Var åpen før. Bare skrev mailen min inn et sted på hjemmesida til mythos og fikk invite 5 min senere. FUnker den gamle inviten min fortsatt? Har konto og greier, har bare ikke spilt på en god god stund, men kjente diablo fingeren rykke litt nå ja.

 

Skriv inn mail, så får du sikkert key. Det skal jo være gratis uansett så de kan vel ikke være så veldig gjerrig på beta nøkler

Lenke til kommentar
Det skal jo være gratis uansett så de kan vel ikke være så veldig gjerrig på beta nøkler

 

For et idiotisk resonnement. De vil jo ha inn folk som faktisk tester spillet, ikke de som spiller det som en demo. Tror nok en closed beta gir bedre feedback enn en open beta. Og de må jo limite antall spillere på en eller annen måte.

 

Gledet meg litt til spillet her for lenge siden, men så glemte jeg det. Men tolker jeg det effortfilm sier rett så kan man drepe folk og ta utstyret deres? Det har jeg ventet på i et spill siden jeg spilte ultima online og asheron's call.

Lenke til kommentar

jepp du tolket meg rett ^^ spiller du i shadowlands så må du passe på! og jo fler du dreper jo værre blir det for deg hvis noen dreper deg senere.. da mister du mer værdifulle ting eller mer ting om gangen heh.. er ikke helt sikker på det for jeg har ikke klart å drepe noen enda -_-

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...