Jump to content

Chilliking

Medlemmer
 • Content Count

  107
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Helt enig med "Fiberblad". Så lenge de ikke roter med eq og eq2 så kan de gjorde hva de vil.
 2. EA (eller EA-mythic) har da gitt ut Warhammer Online. Ikke det at WAR var stort å skryte av.. EA burde absolut samle huene sine rundt ETT spill og ikke prøve å lage flere MMO's samtidig. Men men, fortsatt morsomt å se MMO's dø/feile
 3. Hei hei! Jeg spiller MHT! Er foreløpig HR19. Ingame navnet er Riku, jeg bruker for det meste GreatSword eller LongSword. Jeg har spilt de monster hunter spillene som er å spille (ps2, psp og nå WII) Det hadde jo vært hyggelig å hatt en norsk person å jakte med ! en ide hadde jo vært å lage en fast hunting gruppe hvis vi får med flere folk
 4. Heisann! Om det er andre monster jegere enn meg her på forumet så sleng inn en liten post med litt info om karakteren din (navn, kode, Hunter rank/HR, målsetninger OSV). For dere som ikke vet hva Monster Hunter er, så ta en titt på Monster Hunter Tri WIKI. Dere som ikke gidder å lese så mye kan ta en titt på gamer .no sin annmeldelse Hadde vært morro om alle MH inntreserte her på forumet tar seg tid til å disuktere litt og snakke om MH generelt ! Min MHT karakter: Navn: Riku. Kode: legger inn den senere i dag når jeg er online. HR: 15 eller 16 MÅL: Få tak i full Rathalos armour (til å starte med), og crafte alle de beste greatswordene! Hvis tråden har noen mangler, så si ifra : )
 5. Har da en samsung mobil her som ikke vill sende sms. Hver gang jeg prøver å sende en meld får jeg bare en feilmelding somsier "sperret". Har et kontantkort som det står godt over 100kr på. å jeg lurer bare på om noen her har en løsning ? eller må jeg ta en telefon til telenor? PS: det er en Samsung m310(kontant tlf) Jeg er takknemlig for ALL hjelp!
 6. *BUMP* Vill gjerne ha en løsning på dette problemet! Også vill jeg meddele at dette problemet KUN oppstår i windows XP for meg. Kjører Vista ATM, men det lagger som bare F i wow, så tenker at jeg enten investerer i et nytt skjermkort, eller fortsetter den uendelige søken etter en løsning! Att tempen ligger på 62grader er ikke problemet ettersom 8800gt er laget for å kunne kjøre med en temp på 100grader(rett meg hvis jeg husker feil. Gi ett lite pip hvis du har det samme problemet eller vet hva som er feil, eller har en løsning! Jeg/vi setter stor pris på all hjelp!
 7. har problemer med texturene i alle spill, fargene blir helt Fuc***, og det hele ser ut som et fargekart. dette skjer ikke i vista, men kun i xp 32bit. *spessielt i WOW! Noen som har noe forslag til hva som kan skape disse problemene?? det er ikke overoppheting som er problemet ettersom tempraturen ligger rundt 52-60grader. Setter pris paa all hjelp =)
 8. Har fulgt med på Mortal Online over lengre tid.. og produsentene lover for mye spør du meg. høres alt for godt ut til å være sant. Men får jo bare vente og se, viser deg seg å være eksakt som de påstar vet jeg iallefall at jeg må reservere litt plass på pc'en til dette
 9. kjøpte WAR for ikke så lenge siden. Må si at jeg ble utrolig skuffet. Hadde ventet mye mer av ett spill ned så stor hype, og det var nok akkurat derfor jeg som mange andre har lagt det på hylla.
 10. Skulle akkurat til å poste den linken, men du kom meg nok i forkjøpet gitt Der finner du iallefall ALT av gratis mmorpg'er som er på det store internettet. takk for tipset er endret nå.
 11. Skulle akkurat til å poste den linken, men du kom meg nok i forkjøpet gitt Der finner du iallefall ALT av gratis mmorpg'er som er på det store internettet.
 12. Jeg er enig med _Larzen_... Runes of Magic er en fin erstatning for wow, war, OSV. om du ikke vill betale. Selv spiller jeg wow og runes of magic : D
 13. akkurat som tittelen sier så trenger jeg en kabel/adapter til LG'en som gjør at jeg kan bruke mitt headsett med 3.5mm minijack på mobilen min! linker, butikker, OSV, som har en slik inrettning? takker på forhånd for all hjelp : )
 14. var vell ikke akkurat det han spurte om. du kan alltids prøve LOTRO (lord of the rings online). selv spiller jeg et spill kalt "the chronicles of spellborn". orker ikke stresse med linker, så GOOGLE IT! PS: freemmogamer er en side med en LANG liste med gratis mmorpg spill.
 15. Jeg tenkte å lage en helt NY char, og lurte på om det var noen som ble med på å lvl'e HELT fra bunn (:
×
×
 • Create New...