Gå til innhold

Snustråden V5 (VIKTIG! Les førstpost!)


Heilage

Anbefalte innlegg

Hva er sterkest av Røde Lacket og General løs? Snuser for tiden Røde Lacket, og digger den. Herlig å bake, samt smaker godt.

 

Generalen er tusen ganger bedre enn RL : D

Det syntes ikke jeg. Den renner meg, er vanskeligere å bake, og smaker forferdelig i forhold til RL. ^^

RL er litt nybegynner snus....

Generalen vil du lære og prissette etterhvert ;-D

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Hvordan er det mulig for de som snuser fast å kjenne noe, uansett hvilket merke det er? Jeg "kjenner" ingenting, uansett om det er General, RL, Skruff, Grov Snus eller Lucky. Samma faen hva det er for min del.

Enig, og derfor bruker jeg RL. Gjentar: Renner ikke, smaker godt, og herlig å bake!

Lenke til kommentar
får melde meg inn jeg også.Digger snus. men er ikke avhenging, har snust i 3 måneder. Men noen som hadde giddet å lage en skikkelig anmeldelse om ettan og viking. Jeg snuser for tiden Granit løs. Hvor mye nikotin inneholder den. Leste på en v3 eller noe sånt at den er kjent for sin styrke. Men den er jo bare 8mg i og det er jo normalt..

noen som har svar på spørsmålene

Lenke til kommentar
Hørt at det er mer nikotin i snus enn røyk. Men siden man bruker 30-45 min på en snus og 5 min på en røyk så er det mye større sjangse for å få nikotinsjokk av røyk.

Mesteparten av nikotinet i snusen blir vel overfør til blodet med ein gang, snusen blir og svakare og svakare mens i ein røyk har du ein gjevn strøm av nikotin gjennom dei 5-10minutta. Bare ein teori fra min side.

Lenke til kommentar

må si jeg har klart å bli lei snusinga, gått i skruf sterk porsjon en stund nå, merker ingenting lenger og syns det begynner å smake dritt med en gang... før vare digg med en snus, men nå er det liksom som å ha tyggis der... som i tillegg smaker vondt :p

er vel like greit og :p snus er jo ikke akkurat så veldig sunt at det gjør noe x)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...