Gå til innhold

Tanker om MoH Heroes 2?


Obskar

Anbefalte innlegg

Jeg kjøpte spillet igår og har nå spilt gjennom 2 campaign mission og spilt i ca 1 time online, dett er mitt første fps spill til wii. Hadde egentlig store forventninger etter å ha lest reviews etc. Må si jeg plages litt med kontrollene, prøver å stille inn så gått jeg kan, men blir ikke helt fornøyd, spesielt med sniper. Online modusen er vel grei nok, jeg bare stusser på at det skal så mye til får at folk dør. Her må jeg vel og ta tiden litt til hjelp, kan jo ikke forvente å få alt til å sitte med en gang. Andre som har spilt det lenger kjenner jo maps'a og har bedre aim osv. Lurer på om det en noen andre på forumet som har MoH H2, og va du/dere mener om spillet? Håper jeg blir mer positiv til spillet etter jeg har spilt det en stund til :)

Endret av Hollowsoul
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Fikk tak i spillet før helgen. En grei tittel. Syns kontrollene er meget gode. Sniperen er litt vanskelig i starten, men det går greit etter hvert.

 

Har et par baner igjen av kampanjen. Spilte litt online i går. Faktisk en god onlinedel til å være Wii (sier vel litt).

Lenke til kommentar

Har hatt spillet siden det kom ut i statene, imponert over kor godt kontrollene fungerer (stort sett). Og 60fps merkes godt, i forhold til Vanguard sine 30. Online delen er grei, men det er litt for få maps, og som du sier tålet folket litt for mye.

 

Vel verdt de få hundrelappene eg betalte ihvertfall.

Lenke til kommentar

Har spilt mer nå og er forsåvidt blitt mer fornøyd, kontrollene er fine når man blir vant til de. Skulle bare ønske at sikte var i midten av skjermbilde hele tiden og at det flyttet på seg når du veivet med wii'moten. Like ikke måten man snur seg rundt på. Online delen blir nok dessverre ikke noe jeg bruker mye tid på.

Lenke til kommentar

Har ikke rpøvd spillet, vurderer å kjøpe meg det.

Jeg har mest lyst på det pga online funkjsonen, første fps-spill på wii med online funksjon så virker bra.

 

En ting som kansjke plager emg er at det er EA som har laget spillet, jeg mener at de aldri fullfører spillene ordentlig. Mange av de er bugga som f****

 

Er det bra online, og single player?

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Prøvde spillet i ca. 20 min, men hadde andre ting som måtte gjøres, uansett, virker veldig positiv til multiplayer, morsomt, selv om man tåler litt mye og snipere er noe herk, men ellers virket det veldig morsomt, som jeg tror jeg kommer til å ha mye moro med. Campaign virket ikke like overbevisende, men prøvde bare første brett på letteste for å teste kontrollene, så vi får se når jeg setter meg ordentlig ned med det. Uansett, tror det var verdt de 25 £ jeg betalte for det på flyplassen :thumbup:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...