Gå til innhold

Finnes det vanntett kameraveske ?


Anbefalte innlegg

Lurte om det finnes kameravesker som er vanntette?

 

Ser etter en løsning for en veske som jeg kan ha forann meg, om den festes rundt livet eller henger rundt halsen er ikke så viktig.

 

 

Det eneste jeg har sett av løsninger er å bruke vanntette poser og pakke veska inn i de, men da kan det for ta litt tid før jeg får det ut og da er kanskje motivet borte, også fører det sikkert til at jeg ikke gidder å ta like mange bilder.

 

Alternativt så blir det jo undervannshus, men de koster jo mer enn god optikk og siden jeg ikke er en dykker blir det litt overkill. Er vel ikke så bra for bildekvaliteten å ha et stykke plast foran linsa heller..

Endret av Kliss
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hm. Det eneste jeg kommer på i farten som er "falle i sjøen"-vanntett er LowePro sin Dryzone-serie, pluss assorterte kofferter (stavanger foto har 50% rabatt på noen Vanguard-kofferter som er vanntette ned til 5 meter for tiden, hvis det er av interesse). Kommer ikke på noe ala snutebager eller noe annet man kan ha hengende fremme.

 

Til å stoppe regn og sånt så har jo lowepro "AW"-modellene sine. Men det innebærer vel bare at de kommer med medfølgende regntrekk :ermm:

Lenke til kommentar
Vet du om disse er enkle og raske å få kamera inn og ut av.

Jeg mistenker at det er litt mer kronglete enn en vanlig sekk, pga av vanntettingen. Men det vil jo være enklere enn med de typiske vanntette posene man kan kjøpe.

 

Leste en test av DryZone Rower i et engelsk blad. Den vanntette delen var like tørr, selv etter timer i vannet. Ulempen med denne er at overdelen er en vanlig sekk, så de tingene du har der, bør tåle vann, eller pakkes inn i vanntette poser.

 

Tom

Lenke til kommentar
Leste en test av DryZone Rower i et engelsk blad. Den vanntette delen var like tørr, selv etter timer i vannet. Ulempen med denne er at overdelen er en vanlig sekk, så de tingene du har der, bør tåle vann, eller pakkes inn i vanntette poser.
Ellers ting som det ikke er helt krise om blir ødelagt, f.eks. mat. Hvis du har med en slik på padletur, er jo ikke intensjonen å bade med sekken, men mister du den i vannet blir i hvert fall ikke kamerautstyret ødelagt. Om matpakken får en dukkert, er det jo ikke krise...
Lenke til kommentar
Vesken skal brukes som beskyttelse på kajakk turer. Så den må tåle masse vannsprut og 3-5 sekunder under vann om jeg skulle kælve.

tar du denne

http://www.aktiv.us/productview/137426/

+ av disse så er du berga

 

http://www.aktiv.us/page/products/98681/

+ at du får mye innput med å spøre rundt i disse foraene her

http://www.padleforbundet.no/forum/index.php#1

+

http://www.qajaq.no/forum.asp

garantert mange gode tips der av folk som driver med foto/film

her en som har mange knalle bilder fra diverse steder i paddlemiljø å settinger

Desemberlys

http://www.padleforbundet.no/forum/index.php?topic=1737.0

Lenke til kommentar

Lowepro Dryzone Rover er min neste "dings". Den er jo ikke akkurat det du spør etter (til å ha på magen), men den er garantert vanntett og har gjort det veldig bra i de testene jeg har lest.

 

Kameraet er relativt enkelt å få opp raskt, eneste problemet er at glidelåsen er litt "trangere" enn vanlige glidelåser. Dette skal jeg imidlertid klare å leve med...

Lenke til kommentar

Tomsi: den Rowern ser fin ut, synd man ikke får bare den nederste delen eller en tilsvarende liten vanntett veske.

 

Vanntette poser føler jeg kan ført bli veldig kronglete siden jeg da burde ha en snuteveske inni posen som beskyttelse.

 

Eller så funker det kanskje å lage til no med sitteunderlag litt lim og en vanntettpose.. :hmm:

Lenke til kommentar

Bor i Drøbak, men kjenner en kar gjennom kjæresten som driver en Elitefoto butikk på samme senter jeg jobber, men grunnen til at jeg spør her er jo for å få flest mulig folk sine meninger og ikke bare hans. Har en tendens til å bli litt mere overbevis om hva som er lurest når jeg fysisk står å prater med en person enn gjennom forumet.

 

Padleforumet, be right there...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...