Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Girkasse i Chevrolet starcraft g30 5,7 v8?


Anbefalte innlegg

Er med på en russebil som trenger ny girkasse, vi kjøpte bilen billigere på grunn av denne mangelen. Bilen er en Chevrolet Starcraft G30 5,7 V8 bensin 1986 modell. Det som er spørsmålet er hva denne typen girkasse som sitter i disse bilene heter? Sr det er mange forskjellige modeller på starcraftene. Og hvor mye ville en mekaniker ta for å montere en slik girkasse?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Først må du finne ut nøyaktig hva slags girkasse det er. TH350, TH400, TH700 eller hvis det er en nyere modell: 4L80. Står forøvrig en 4L80 til salgs på Finn.no til 5000,- (dette er tre trinns + overdrive). Denne har stått i en G30 fra før.

 

Edit: Ta kontakt med Phoenix US cars i Tønsberg (www.phoenixuscars.no), de har mest sansynsligvis en rimelig kasse på lager de kan selge dere.

Endret av TomasK
Lenke til kommentar

Siden det er en 1986 modell, så er det enten en TH350, TH400 eller TH700/4L60.

 

Ta en titt på denne siden om hvordan du identifiserer automatkassa: http://www.nastyz28.com/chevy-transmission...ntification.php.

 

Så ringer dere Phoenix US Cars i Tønsberg (link lenger opp) og spør om pris på overhalt kasse fra de. Er dere heldige får dere litt rabatt mot reklame. Bare tull å koste på splitter ny girkasse når dere mest sansynlig kan få en brukt til 5 lapper.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...