Gå til innhold

Eragon bok nr 3 - Brisingr


Anbefalte innlegg

Releasedato på bok nr 3 i Arvenserien er nå offentliggjort sammen med navn og cover til den nye boken "Brisingr"

 

Noen som har tanker eller ideèr om hva som kommer til å skje i boka?

 

 

Det er også annonsert at Arven triologien ikke lenger er en triologi men en "cycle" som man kaller det, og vil inkludere en fjerde bok for at vår godeste Paolini skal få plass nok til å gi nok oppmerksomhet til alle de ting han ønsker i serien.

 

Noen refleksjoner rundt dette?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Lover jo godt at han tar med en fjerde bok pga mye stoff, kanskje det blir på en måte mer "tungvindt" for folka å gjøre noe i boka (ting skjer litt for lettvindt i 1 og 2).

Så hva som skjer i bok 3 er ikke lett å si siden det kommer en bok 4

 

 

Han sier selv at han ble sittende med en tredjebok på litt over 1200 sider etterhvert og konkluderte med at det ble bedre med en fjerde bok for å kunne gi all den oppmerksomhet han ønsker til alle momenter og personer:)

Lenke til kommentar

Tviler på at den norske kommer før jul. Med mindre jeg husker helt feil kom den norske versjonen av Harry Potter ut 1. desember, og den engelske 21. juli. Og tror at de bruker lengre tid på Brisingr enn siste bok i en serie som har solgt enda mer.

 

Håper også at ting blir gjort litt mindre lette. Og at Paolini endrer på Eragons oppførsel, liker ikke helt at hovedpersonen oppfører seg idiotisk over lengre tid.

Lenke til kommentar

Husker jeg likte de to første bøkene godt, men nå er det to år siden jeg leste ut 2eren, og jeg vet ikke om jeg kommer til å huske alt. Tror dere det vil gå fint? Tror ikke jeg orker å lese opp igjen bøkene for å huske alt... :p Takler ikke å lese noe jeg har lest før...

 

Folk bør vurdere å lese engelsk forresten. Er kjempebra trening, mye enklere enn man tror(kanskje litt vanskelig hvis du har lest de andre bøkene på norsk, though) og du får lest ca. et halvt år tidligere :)

Ville bare si det til dem som vil vente til vinteren med å lese...

Lenke til kommentar
  • 6 måneder senere...

Arya dør ikke, tviler sterkt på det. Oromis dør nok mest sannsynelig men det har vært ganske åpenlyst grunnet hans tilstand i Eldest. Har hørt løse rykter at Saphira kanskje kom til å dø men dette tviler jeg sterkt på for Paolini har lagt løpet så hardt på hvordan døden til en drage mest sannsynelig sender ridderen inn i en mental vilstand (Galbatorix slakta alle ridderne og Brom startet motstandsbevegelsen) så jeg tviler på det.

 

Måtte jeg tippe tror jeg nok Paolini sikter til Oromis' død.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...