Gå til innhold

Samsung LE40F86BD eller Sony KDL-40W3000?


Anbefalte innlegg

Ja, som topic sier.... Sony eller Samsung?

 

De er vel stort sett like, bortsett fra at Samsung har 100hz....

Jeg trodde forsåvidt at 100hz'n til Samsung ikke var fullgod. Leste det f.eks i en test http://www.hdtvtest.co.uk/Samsung-LE40F86BD/Conclusion.php, men så, i en annen test, av 46"'n (jeg anntar at siden de har like specs, og det er bare størrelsen som er forskjellig, så gjelder dette og 40") http://www.trustedreviews.com/tvs/review/2...-46in-LCD-TV/p1 så sier de at 100hz'n funker ganske fint....

 

Sony'n har vunnet endel av testene, bl.a på hdtvtest.co.uk, men er litt usikker på om jeg vil har 100hz eller ikke.

 

Og det jeg også lurte på var, det har blitt nevnt på forumeet her at noen samsung tv'er er "gråimporterte", dvs ikke noen 0-pixelgaranti. Hvordan vet en hvilke butikker/tv'er dette gjelder for, om ikke alle ?

 

Ellers så var d jo bildekvaliteten da, ettersom de har begge ganske like specs og tilkoblinger (usb2 på samsung og ikke sony ? ikke så viktig da). jeg tror d er hdm 1.3 på samsungen, men vet ikke om det er dette på sony'en? andre forskjeller ?

 

Slik jeg har forstått det, så vinner sony som oftest på fargene, samt at den har et drøss med instillingsmuligheter, men den er litt dyrere...

Sitter egentlig på et veldig spist og ubehaglig gjerde å venter på at Sony'n skal synke i pris... Men nå ble jeg i tvil da jeg så den trustedreviewstesten ang. 100hz... Og er det mye etterslep på Sony'en (har 8ms) mot generelt?

 

Og forreste, kan en vente at den w3000 synker noe særlig mer i pris ? evnt. hvor langt? (har sunket ca 600 kr siste uka)

 

Noen som har sett de 2 tv'ne opp mot hverandre? Er vanskelig å huske bildekvalitet.. Ingen av butikkene jeg har vært i har hatt mulighet for å vise begge.

 

argh.... blir ikke særlig klok på dette; kommer heller ikke nærmer en avgjørelse :|

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

har ikke svaret på alt her, men:

 

W3000 er den beste LCDen på markedet ifølge mange mange. Så gå for den.

100Hz er fint i noen sammenhenger. Men det går helt fint uten. Jeg skrur min av på vanlige TVsendinger. (D3000) På blu ray fungerer det bedre.

 

Ang. forskjell på de to "forskjellige" Sony modellene har aldri sony hatt noen kosmetisk forskjell på like TVer.- til nå ihvertfall. ellers så les det jeg skrev neders her:

https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=899862

Endret av ak50224
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...