Gå til innhold

Boosting i instancer


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det meir interessante spørsmålet her hadde vert: "Koffor 3 mage og ikkje 2 andre klasser når du alt hadde en?" =)

 

Skurupu avslørte for øvrig også /played i chit-chat tråden =P

 

Men fra spøk til revolver, går ikkje det fortare om en quester hardt og brutalt, i stedet for boost i diverse instancer?

Lenke til kommentar
Det meir interessante spørsmålet her hadde vert: "Koffor 3 mage og ikkje 2 andre klasser når du alt hadde en?" =)

 

Skurupu avslørte for øvrig også /played i chit-chat tråden =P

 

Men fra spøk til revolver, går ikkje det fortare om en quester hardt og brutalt, i stedet for boost i diverse instancer?

 

 

Tja, jeg levlet først opp en mage på alliance, fordi min lillebror spilte alliance, og jeg trengte noen og spille med. Jeg hadde helt fra starten av mest lyst til å spille horde, men slik ble det ikke.

 

En stund senere fikk jeg en kompis til å starte og spille, og da var det ikke mye overtalelse som skulle til før jeg startet fra scratch på horde sammen med han. Jeg hadde forelsket meg i mage, og levlet like så godt èn til. Denne gangen et troll, ikke et ynkelig menneske.

 

Trollet er nå min main, og det kun den jeg regnet med når jeg nevnte /played i "chit-chat"-tråden.

 

Mage #3 kom etter at jeg hadde prøvd alle mulig slags alts, men parkert de på 30-40 (bortsett fra en paladin som faktisk kom seg opp til 70, og som nå healer i guild alt runs). Jeg tenkte som så at jeg aldri kom til å skifte mainen min uansett, da jeg har spilt mage i over 2 år, og er ikke lei den klassen i det hele tatt. Så uansett hva jeg rullet, så ville den forbli en alt kun ment som et levleprosjekt. Det endte forøvrig med at jeg parkerte den på lvl 39. :p

 

 

Mulig det er raskere, om man er veldig effektiv. Men jeg synes sånt er kjedelig, spesielt etter å ha levlet alle klasser (bortsett fra rogue) opp til i hvert fall level 30. Og er det noe jeg synes er morsomt i WoW, så er det jo gruppe-PvE, så hvorfor ikke slå to fluer i ett smekk.

 

 

Når jeg levlet min tredje mage, var jeg med i en instance boost-gruppe. Vi var fem stykker som alle hadde mains i lvl 70.

 

Vi tok 4 boost runs på mainen, og så var vi med på 4x4 runs på alten før vi skiftet til mainen igjen.

 

Jeg har aldri levlet så fort før.

Lang /played hadde du ? :p

 

Jeg parkerte den som sagt på lvl 39, da med 1d 22h /played.

Endret av Skurupu
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-p4PIYwb6

Det går veldig fort med boosting ja. Vi var 3 kamerater som holdt på i litt med en 70 mage. Når vi er 3 stk får vi group bonus på litt exp også.

Men vi lå vel på 180k exp per time, og da raser du opper på lvl-ene.

Endret av Slettet-p4PIYwb6
Lenke til kommentar
Rekorden min er rundt 4 dager played til 70.. Dette med vanlig questing og litt grinding, derfor lurte jeg på hva som er mulig å oppnå om man blir boostet hele veien?

 

 

greide du 1-70 på 4 dager med vanlig questing? Var dette med rested hele veien eller noe? hvis ikke har jeg litt vanskelig for å tro på det. Hvis det skulle være sant så vill jeg tro Joana og Brian kunne trenge noen tips til lvling guidene sine :whistle:

Endret av Andre88no
Lenke til kommentar
ligger jo på rundt 50k i timen og det er jo mye mer enn med vanlig questing som er ca 10-20k per time hvis jeg husker rett

Da husker du feil. Er level 57, og hvert Q gir ca. 8k XP. Om man er smart plukker man opp mange Q som hører sammen, og kan derfor bruke en time på å grinde. Så løper man tilbake med en 10-15Q og dinger.

 

Fra level 52-57 har jeg ikke mer enn en 7-8t played. Level 54 hadde jeg played på 5min :p Dinga, leverte 14Q, dinga.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...