Gå til innhold

Teaser: Tiberium


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Detta kan nok bli gøy :) Jeg synes personlig at "forgjengeren" Renegade var ganske moro, selv om grafikken var middels, storyen ikke det helt store og selve gameplayen mangla litt dybde. Men det var morsomt å leke fotsoldat i C&C-universet, og det hadde C&C-ånden over seg!

 

Men som sagt hadde Renegade en del mangler, så jeg håper Tiberium blir et vellykket andreforsøk på å bringe C&C ned på bakken igjen. Er for øvrig ikke helt imponert over navnevalget, men det kan vel være et naturlig navn utifra mutasjonene verden etterhvert har gjennomgått i C&C-universet.

 

Jeg er i alle fall dritklar :)

 

Ferske forhåndstitter:

IGN.com

GameSpot.com

Lenke til kommentar

Najs!! Good job!

 

Sjekk forresten soldaten som løper lengst til venstre i bildet 2:13-2:16 inn i videoen; ser ut som om han går rett igjennom beinet til walkeren.. like a ghost! Men det gjenstår forhåpentligvis noe arbeid på akkurat det området der får'n tru ;)

 

Og er litt skeptisk til å kun sloss mot Scrin, synes stort sett FPS'er med kun alien-knerting blir litt kjedelige i lengden, så håper NOD dukker opp også (hadde vært kult med både GDI og NOD-campaign, men det er vel tvilsomt).

Endret av terrax
Lenke til kommentar
Dette ser jo ut som alt annet som lages av actionspill i dag. Dette ser ut som en fin blanding av Halo, Crysis, Gears of War etc. En hel haug med lignende spill som kommer også. Jeg liker scifi, jeg liker action, men faen da hvor er nytenkinga!?

 

Who cares? Dette er C&C. Hvordan skulle det ellers vært? Sverd og magi kanskje? Steampunk? Kanskje alle på jorda har blitt til noen zombier eller noe? Det ville vært nytenkning i forhold til C&C. Hvorfor er nytenking så bra? Hva med et spill der du jobber som kontorotte hvis eneste oppgave er og lage kopier. KopimaskinSim 3000. Det ville vært nytenkning, vill det vært bra? Engasjerende? Gameplaymessig forsvarlig? Det og dra kopimaskinsimulatorer inn i en diskusjon om et spill kalt "Tiberium" er vel også nytenkning, men er det logisk? HEnger det sammen? La de gjøre hva som virker, istedet for at alt skal være orginalt og ikke passe inn noen steder, med unntak av de syke drømmene/marerittene som man har en gang i blandt. Nytenkning i seg selv er ikke en god ting.

Lenke til kommentar
  • 5 måneder senere...
den gameplayvideoen så ikke spesielt spennende ut... syntes den så kjedelig ut. Men er sikkert på et tidligs stadium, er opprinnelig positiv til spillet :)

 

Hvis du så noe gameplay i denne videoen så må det være noe galt. Dette er en cinematic teaser. Men, what ever makes you happy.

Se her du: --->

 

 

 

Edit: Ops, jeg så bare på klokkeslettet til forrige post før jeg postet, ikke datoen.

"Sorry" for bump.

Endret av Steina
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...