Gå til innhold

hva er en god pris for en bra gaming pc?


Anbefalte innlegg

hallo, tenkte på å kjøpe en gameing pc og lurer litt på hvor mye ca jeg må gi for en god en. jeg tenker på å kjøpe deler. i fjor kjøpte jeg meg en bærbar som jeg trodde skulle ta over litt av jobben til den stasjonære pcen jeg har nå med å spille på. men jeg har hatt litt problemer med den bærbare, så jeg har brukt mest den stasjonære. men nå tror jeg den har gjort sitt, og tenker å bygge en ny en de spillene jeg vil den skal kjøre høyt på er age of conan, og call of duty 4 de nye som kommer ut kan du si. jeg driver med å setter opp et budsjett får å se hvor mye jeg kan få ut før den kommer ut ( age of conan ) men selv om jeg ikke for den før det , gjør det ingen ting.

 

er det noen gode tips? som dere kan gi

og et spørsmål er denne bærbren noe bra Acer aspire 5520G, har hatt litt problemer når jeg skal spille på den.

 

setter pris på deres hjelp her:)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

hva en gamingpc er, kommer jo veldig ann på hvordan man definerer det, noen definerer det som en pc, satt sammen med tanke på spilling.

personlig mener jeg at en "gamer" er det opsettet du trenger for å kunne spille alle dagens og forhåpentligvis de neste 6 mnd. i tålelig kvalitet. noe som etter min mening bør kunne settes sammen for rundt 10000 uten skjerm, men med alt annent.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...