Gå til innhold

Hva skjuler det seg bak din Ctrl+v?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Mine småsøstre og jeg fikk en GameBoy Color og Pokémon Yellow på deling for mange herrens år siden, før en eller annen bilferie. Jeg var helt klart den som spilte mest, og sendte inn spillet til Nintendo Norge (eller hva de kalte seg) for å få en Mew. Etter å ha fått spillet tilbake og spilt Mew opp til 100, fant min yngste søster ut at det var en god idé å starte på nytt, så hun laget en ny save, sletta saven min med Mew, og klarte å komme seg ut i verden med en Pikachu uten et eneste offensivt angrep.

Jeg fikk en ny sjanse på Mew, og sendte inn spillet på nytt noen år senere. Begynte en ny save og levla alt opp til 100, bytta med en kompis for å få så full PokéDex som mulig osv. Så tok min andre lillesøster og starta opp en ny save og sletta alt, igjen. Der og da gav jeg opp Pokémon Yellow. :p

Har en mindre "traumatisk" opplevelse med Pokémon Gold, som var mitt neste spill. Kjøpte det samtidig som jeg fant The Kids' "Sønner av norske jenter" til en billig penge, og hadde CD-en på repeat mens jeg spilte. Dette pågikk i en uke, og siden har jeg ikke klart å røre GameBoy-en uten å høre trøndersk 80-tallspuddelpoprock i hodet mitt.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...