Gå til innhold

Anonyme erklærer krig mot Scientologi! / NY protestaksjon 14. Mars


Aksjonerte du den 10. februar?  

130 stemmer

  1. 1. .

    • Ja
      20
    • Nei
      110


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg synes det er ganske patetisk at mange jeg har sett på diverse forum som bor i Oslo ikke har tenkt å møte opp på dette. Å ikke bli med på dette (om du har muligheten til det), kan vel sis å være det samme som å motta Co$ med åpne armer.

 

I USA har Co$ infiltrert overalt; FBI, CIA, store firmaer, IRS, you name it (les litt om det om du ikke tror meg). Om vi setter ting litt på spissen (vel, jeg setter vel egentlig ingenting på spissen, med tanke på hva Co$ har gjort til nå), så vil det å la Co$ fortsette å rekruttere til slutt ende med masseforfølgelse av "ikke-troende" i alle land hvor Co$ har stor innflytelse, dette kan selvfølgelig skje med Norge også. Om du ikke tror meg på dette, bør du lese deg opp på Co$ 'Fair Play' og deres endelige mål; å konvertere alle til Co$ med uansett virkemiddel. Om de noensinne er i flertall, vil 'Fair Play' (som er helt latterlig feiltolket av alle i Co$, les litt om dette) komme inn i spill, dette vil bety borgerkrig, mer eller mindre. Selvfølgelig er dette satt på spissen, men forhåpentligvis forstår dere hva jeg prøver å si.

 

Om du bor i Oslo og har så mye som et lite fnugg av selvrespekt og rettferdighetssans, så møter du opp og protesterer fredelig med oss. En annen ting til de som har tenkt å protestere: Les dere opp på dette. Om dere kommer for å protestere og ikke kan en dritt om hva dere protesterer mot, vil dere se ut som idioter, og da er det bedre at dere lar være å komme i det hele tatt.

 

Til dere som kommenterer om maktspill og at anon kan gå videre og gå etter hva de vil etc.; dette kommer aldri til å skje. Anon vil aldri angripe noen med den intensjon å oppløse deres virkelighet hvis det ikke er latterlig store mengder med beviser for at denne person/organisasjon er ond, rett og slett. Anon har disse bevisene mot Co$, og de er umulig å refutere. Anon kommer aldri til denne tilstanden mot noen som ikke fortjener det rett og slett fordi anon ikke er 1 person. I denne saken er (mer eller mindre) alle anons enig, det vil de aldri komme til å bli i en sak som ikke fortjener deres oppmerksomhet. Anon har heller ingen leder, og enhver idiot som prøver seg på å stå ut, vil bli behandlet som akkurat det; en idiot.

 

TL;DR: Les deg opp og møt opp.

Lenke til kommentar

Er i skrivende stund på telefonen til Oslo Politikammer. Ble satt over til plankontoret for sentrum etter å ha forklart hva det var jeg ville, og fikk beskjed om å ringe igjen om en time.

 

Så langt har jeg bare fått vite at det kan gå greit å dele ut flyers så lenge vi er i bevegelse og det ikke går mot grunneiers interresse. Når jeg forklarte hva det var vi ville, fikk jeg beskjed om å ringe igjen om en time.

Lenke til kommentar
Hehe, navn, adresse, telefonnummer og hele pakka er ute i comments før man vet ord av det. :p

 

thisisgay379 (5 minutes ago)

 

Soup /b/?

 

Mailing name:

Address:

City:

State:

Zip code:

HOME Phone number:

 

hehe

 

-Sensurert av moderator. Diskusjon.no er ikke plassen å henge ut enkeltpersoner.

Endret av JohndoeMAKT
Lenke til kommentar

Ok, endelig svar fra Onkel Politi:

 

- hvis vi går opp og ned Karl Johan og bare deler ut flyers trenger vi ikke tillatelse, men da må vi være i bevegelse (les: kan ikke stå utenfor Co$ hele tiden, men det virket på ham som om vi ikke kunne det uansett, da det kan bli protestert på fra grunneier og vi da kan bli bedt om å flytte oss)

 

- hvis vi vil, kan vi søke om stands enten på Egertorget (må da søke til By og Eindomsfornyelsen (som er grunneier) + politiet) eller på Eidsvolls plass utenfor stortinget (må da søke til Stortinget (som er grunneier) + politiet) og ha det som et utgangspunkt. Scientologikirka pleier visstnok å ha stands på Egertorget fra tid til annen.

 

- En eventuell søknad må inneholde antall, beskrivelse av demonstrasjonen, en person må sette seg opp som ansvarlig og gi telefonnummer og kontaktinformasjon, og vi bør helst ha et faxnummer så de kan sende tillatelse til oss med underskrift så fort som mulig.

 

- Masker er nei-nei, de må kunne se ansiktene våre/identifisere oss. Jeg spurte om det kunne være greit at vi kledde oss ut, karneval-aktig, og dette var ok, og ansiktsmaling i den forbindelsen var visstnok også greit. Kanskje en ide, siden vi både vil få oppmerksomhet og kunne være litt mindre gjenkjennelige.

 

Jeg fortalte ham at vi skulle ta en diskusjon på det, så ringer jeg tilbake og forteller ham hva vi har kommet frem til, uansett resultat.

 

Jeg kan skrive en søknad, men vil ikke være ansvarlig på dette siden shit has happened og jeg muligens ikke klarer å komme meg til Oslo på dagen, da jeg bor jævla langt unna. Hvis noen vil være ansvarlige kan de kontakte meg enten her eller på [email protected].

 

Så... discuss.

Lenke til kommentar

Utrolig gledelig å se at det er flere nordmenn som skal møte opp og protestere 10. Februar. Jeg prøvde å få i gang noe i starten av project chanology, men siden jeg ikke er bruker på *chan har jeg mest prøvd å samle oppslutning andre steder. Har fulgt prosjektet siden starten på et annet stort (konkurrerende) nettsamfunn (Something Awful) og skal hjelpe de å oversette noen av flyersene så skal jeg som jeg kankje kan få trykt opp en haug som kan deles ut.

 

Men hvordan er det med møte før protesten. Skal folk møtes på Oslo S og gå samlet opp til scientologenes kontorer i Karl Johan, eller hvordan bli det? Siden scientologene DDoSer hjemmesiden til project chanology får jeg ikke kommet meg inn der og sjekket siden.

 

Og husk å dekk til ansiktet ditt, hvis ikke er sjansen stor for at de tar bilde av deg og legger det ut på nett. Sjekk f.eks. ut www.religiousfreedomwatch.com (siden er nede nå, hehe). Det var en demonstrasjon foran kontorene deres i Toronto forrige helg og det var visstnok noen som hadde blitt forfulgt i over 3km etter protesten.

Lenke til kommentar
Og husk å dekk til ansiktet ditt, hvis ikke er sjansen stor for at de tar bilde av deg og legger det ut på nett.

 

Man har ikke lov til å gå med maske i Oslo sentrum, tydeligvis.

Men Scientologene har, etter norsk lovgivning, heller ikke lov til å legge ut bilde av deg på internett uten at du har samtykket ;)

Lenke til kommentar
La oss håpe de gjør det da. Hadde vært en genial måte å kunne "ta" dem.

 

Tvinge fienden til å gjøre feil er en god taktikk

 

http://www.datatilsynet.no/templates/article____881.aspx

 

EF-domstolen har derimot slått fast at dette ikke kan brukes som argument ved publisering på Internett, der personopplysninger (herunder også bilder av gjenkjennelige personer) blir gjort tilgjengelige for et ubestemt antall personer. Enhver som publiserer bilder eller andre personopplysninger på nettet må derfor også forholde seg til personopplysningsloven.

 

...

 

Situasjonsbilder

Situasjonsbilder kan defineres som bilder der selve situasjonen eller aktiviteten er det egentlige formålet med bildet. Akkurat hvem som er med på bildet er da mindre viktig enn hovedinnholdet i bildet. Eksempler på dette kan være en gruppe mennesker på en konsert, et idrettsarrangement, 17. mai-tog, eller hendelser som har allmenn interesse.

 

Utgangspunktet her er at situasjonsbilder kan offentliggjøres uten samtykke fra de avbildede så lenge bildene er harmløse og ikke på noen måte er krenkende for de som er avbildet.

 

...

 

Portrettbilder

Her er hovedformålet å avbilde en eller flere bestemte personer. Hovedregelen er da at man alltid skal ha samtykke fra de avbildede før bildet legges ut på nett.

 

Regelen er begrunnet i at en slik publisering vil kunne medføre ulemper for de som er avbildet da noen vil føle det ubehagelig at bilder, gjerne sammen med opplysninger om navn eller lignende, gjøres tilgjengelig for alle.

 

 

...

 

Samtykke

Når det gjelder samtykke, stiller loven i utgangspunktet ikke krav til at dette skal være skriftlig, men det må ikke være noe rom for tvil om et samtykke virkelig er gitt eller ikke. Samtykket må være en aktiv handling. Det er den som har publisert bildene som skal bevise at et frivillig, uttrykkelig og informert samtykke i den konkrete situasjonen virkelig foreligger.

 

...

 

Åndsverkloven § 45c

Fotografi som avbilder en person kan ikke gjengis eller vises offentlig uten samtykke av den avbildede, unntatt når

 

a) avbildningen har aktuell og allmenn interesse,

b) avbildningen av personen er mindre viktig enn hovedinnholdet i bildet,

c) bildet gjengir forsamlinger, folketog i friluft eller forhold eller hendelser som har allmenn interesse,

d) eksemplar av avbildningen på vanlig måte vises som reklame for fotografens virksomhet og den avbildede ikke nedlegger forbud, eller

e) bildet brukes som omhandlet i § 23 første ledd tredje punktum eller § 27 andre ledd.

Vernet gjelder i den avbildedes levetid og 15 år etter utløpet av hans dødsår.

 

Så om Scientologene tar et bilde av deg beregnet på å identifisere deg (ie. et portrettbilde), så kan de ikke uten videre publisere dette på internett.

Endret av Eldritch
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...