Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Din hemmelighet. Her.


Gjest Mhmjaa

Anbefalte innlegg

1) Jeg sliter med følger og blir brutt ned av symptomer av umedisinert schizofreni på et tidlig stadie.

 

2) Jeg har trukket meg tilbake fra alt og alle etter en av to personener i verden som vet hvordan jeg fungerer utnyttet meg og tok fra meg alt jeg eide, både fysisk og psykisk.

 

3) Jeg har ingen å forholde meg til, og aner ikke hva eller hvor jeg skal gjøre av meg.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg klarer ikke være alene over lengre tid. Da blir jeg bare rastløs og må komme meg ut. Å være alene en kveld går fint. Men om det strekker seg over en hel dag eller flere dager blir jeg bare deprimert og klarer ikke la vær å tenke negative tanker.

Heldigvis har jeg såpass med venner at det skjer veldig sjelden da :)

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jeg er en jente på 15 som ofte fantaserer om å ha sex med menn rundt 25-39 årsalderen. Men da må mannen se bra ut også. hoho

 

Tenner ikke på jevnaldre gutter, og blir aldri forelsket i dem heller

 

Hadde gått dårlig med de fremtidige generasjonene hvis du hadde gått rundt og tent på oss. :)

 

neida, skjønner hva du mente jeg. :thumbup:

Lenke til kommentar

Var for et par år siden "populær" (steike nå høres det ut som om jeg hoverer! :nei: ) på et utenlandsk forum hvor vi diskuterte de mest uinteressante temas man kan forestille seg. Fikk etter noen uker mange tilhengere som hele tiden besvarte postene mine og sendte meg PMs hvor de ville at jeg skulle snakke om dem så de også gikk oppmerksomhet eller hvor de ville vite hva jeg syntes om dem.. Folk satte meg øverst på favorittlister hele tiden og det virka som om enkelte regelrett elsket meg, mens andre hatet meg fordi jeg fikk oppmerksomhet og plasserte meg øverst på hatlistene i stedet. Noen opprettet etterhvert fansider og faenskap, og nye medlemmer av forumet fikk for seg at jeg var kjendis og på TV IRL...

Var nok et større antall brukere som hatet meg enn som elsket meg pga "popularieten". Hente seg at jeg tittet innom og så 4-5 hat-tråder om meg på førstesiden.. :!: Mange laget også "socketaccounter" for å få det til å se ut som om enda flere hatet meg.

 

Dette til tross sleit jeg alltid med å ta igjen folk som snakka med meg på forumet. Noe som gav meg samvittigheten fra helvete. Folk som oppførte seg som om de virkelig KJENTE meg og som gav meg det intrykket av at de hadde snakket med meg mange ganger. Jeg klarte ALDRI å kjenne dem igjen og huske hvem de var.. Først tenkte jeg at jeg hele tiden faila på å ta igjen folk der inne fordi mange endra nicket sitt hele tida, men stort sett så het jo folk det samme. Eventuelt endra nicket bittelitt dersom de ble banna eller noe. Den eneste sjansen jeg hadde til å huske noen av dem var hvis de refererte til noe vi hadde snakket om i en annen tråd tidligere.

Ca 4 navn festet seg til netthinna. Alle de andre virket som nye medlemmer for meg hver gang :roll:

Fikk til slutt dårlig samvittighet pga det. Virket som om alle de andre der inne husket alle til enhver tid.

 

Til slutt stakk jeg bare fra hele forumet.

 

Sjekket forøvrig dette forumet for en kort tid siden, og enkelte av de posterne som var der "i mine gyldne år" er fremdeles aktive og nevner meg innimellom fortsatt.. De aller fleste som snakker om meg drar jeg fremdeles ikke kjensel på.. :ermm:

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...