Gå til innhold

Snøfreser stående ute hele året ?


elektroboy

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Kommer ann på forholdene. Er den ny, gammel, rustete, veldig åpen? Er den ny, med fin lakkering og slikt tåler den vel noen år på hytta ;) Men forslår som snekkrer å mekke ihop noe på en halv time :)

Har ikke kjøpt enda. Men tenkte å kjøpe en ny Honda med belter.

Trur ikke det blir bare å snekkre opp noe lettvint, da dette er en ny hytte, hehe.

Lenke til kommentar

Lar du freseren stå ute under snøen hele vinteren og ute i regnet om sommeren vil fukt trenge inn i alle mekaniske deler som etterhvert vil gå tregt, slites unødvendig og ruste.

Men det største problemet med å ha freseren stående ute til almenn beskuelse er vel at den med stor sansynlighet blir stjålet første vinteren.

Slikt maskineri er populært vinterstid

Lenke til kommentar

For all del, få snøfreseren under tak/ presenning når den ikke er i bruk. Etter noen år så vil ting begynne å gå tregt, og begynne å ruste. Jeg jobber selv i en butikk som selger og reparerer snøfresere, deriblant Honda. En del av det som kommer inn har stått ute hele tiden, som regel er det de som havarerer først. Både pga at de står ute og ruster og pga at eierne da som regel, ikke har forståelse for at snøfreseren trenger en service iblant. Har sett mange skrekk eksempler på snøfresere som freselageret mangler alle kulene og gnagd på akslingen, fordi den har stått ute. Etter en stund med snø, vind, regn osv vil tettninger i motor og lager bli dårlige, også trekke inn fuktighet som så ender opp i at ting blir ødelagt. Ta vare på snøfreseren og vis den litt omsorg, så vil den vare i mange flere år enn om den står ute :)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...