Gå til innhold

Akam.no: Hey! Nytt akam.no design!


Gjest Slettet-Pqy3rC

Anbefalte innlegg

Gjest Slettet-Pqy3rC

Ser at akam.no har fått et mer hysterisk layout, grattis!

 

Litt mye "dagspresse" etter min smak, men ser uansett litt mer "moderne" ut og det er vel positivt.

Endret av Slettet-Pqy3rC
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Ser at akam.no har fått et mer hysterisk layout, grattis!

 

Litt mye "dagspresse" etter min smak, men ser uansett litt mer "moderne" ut og det er vel positivt.

Sorry, men dette likte jeg rett og slett ikke. En ting er at dere har flytta rundt på ting, det kunne jeg sikker vende meg til.

En annen ting er at øyet har vansker med å finne linjer og følge. Det blir rett og slett slitsomt å se på.

 

Mvh Tim

Lenke til kommentar

Ja, tillykke med det nye design.

 

Men... uden at ønske at være konservativist, så er jeg heller ikke 100% positiv. Kan man ikke få et LIDT mere tydelig kronologi i artiklerne? Det er lidt rodet at finde rundt i. Og hvor er den lille oversigt over nye indlæg i forum blevet af? Væk?

Lenke til kommentar

Gratulerer med nytt design!

 

Det er bra med utvikling, men dette syntes jeg var rotete, blir mye "rulling" for å få oversikt. Litt for mye magasin/dagspresse stil.

 

Listen over ferske diskusjoner kan gjerne være lenger, og i mørkere skrift så det er lettere å lese.

 

For meg er det rask oversikt over nyheter og diskusjoner på forumet som er viktig!

Lenke til kommentar

Dette ble en skikkelig nedtur. Rotete og uoversiktlig layout med mye reklame og veldig mye bruk av anonyme skrifttyper for sentral tekst. Mulig designeren ikke har peiling eller at det er reklamen som skal fremheves og Akams eget stoff nedtones. Den gamle layouten var faktisk ganske bra etter mitt syn, men det er vel i tidens ånd å bytte ut alt med noe nytt,dårligere og ordinært fremfor å forbedre noe som er bra.

 

Ikke særlig elegant at speilingen av logo og akam.no er kuttet.

Lenke til kommentar

Er ganske enig, sliter veldig med og få med meg innholdet, og det og finne de sakene som gjelder.

Er som du sier at reklame er veldig mye i fokus nå.

 

Farge valget på side og skrift er heller ikke bra, blir liksom sliten i øynene.

 

Hadde vært gøy og høre litt hva akam har tenkt bak dette?

 

Minnes at Itavisen.no prøvde på noe (ganske veldig mye lik dette) og det varte ikke lenge før de byttet igjenn, pga klager.

Lenke til kommentar

Tja, hva skal man si om dette. Jeg jobber jo selv i bansjen, så jeg bør jo være litt diplomatisk. Det er egentlig ikke nødvendig å anstrenge meg selv så mye for å være diplomatisk, for jeg har et positivt inntrykk til nå. Jeg har bare såvidt scrollet litt opp og ned, samt åpnet artikkelen om designskiftet. Jeg har også lest, samt svart på en pm. Jeg har stemt i avstemmingen, og nå skriver jeg dette. Fungerer jo greit det, for nå i alle fall.

 

Det er pent. I den grad man kan si at det gamle var konservativt, så har man nok fått sitt visuelle formspråk skapt av internett. For meg er det nye designet mer konservativt i utgangspunktet, men i nettsammenheng så er nok det enkle, "ikke-typografiske" formspråket det konservative.

 

For meg virker det som om det endelig har kommet en grafisk designer inn på banen, for det gamle designet var et funksjonelt design som kunne vært laget av en elektriker med estetisk sans, eller kanskje meg (på en god dag). Dette er helt klart mer designet, og jeg tror at mange som kommer her for første gang kommer til å like det. For oss "veteraner" blir de helt klart en tilvenning, men den måtte jo komme.

 

Den nye logoen ble litt, ehhh offentlig etat etter kreativ oppjustering av image og modernitet. Greit nok, men med mulig kort holdbarhetsdato. Den virker allerede litt datert for meg.

 

Jeg synes at fargene er behagelige på en sein nattetime, som nå. Jeg er jo en notorisk nattskriver, så det passer meg fint at skjermen ikke flasher i trynet på meg. Det kommer til å ta tid før jeg venner meg helt til layouten, øynene mine søkte litt feil ved første øyekast. Siden jeg har klart overgangen fra skrivemaskin til datamaskin på et tidspunkt, og det virker som om at jeg har klart overgangen til Vista uten problemer også, så er det grunn til å håpe at også denne overgangen går glatt for meg også. På jobben min pleier vi ofte å si "yngre enn du tror", og det har vi ofte rett i.

 

Gratulerer til hele nettverket for en ganske vellykket fornyelse. Selv om jeg har noen kritiske bemerkninger, så forsvinner de i det store og hele for min del. Joda, logoen ser ut som om den kunne være designet for PPP-tjenesten eller noe slik, men den ser i alle fall ikke ut som logoen til en studentfotoklubb heller. Det ser rett og slett ut som om det har vært grafiske designere med i spillet, og ser langtfra like "dataforum" ut som tidligere. Tommel opp fra meg. Hvis jeg forandre mening så skal jeg la høre fra meg. Jeg er kanskje i for godt humør etter en svært hyggelig kveld.

Lenke til kommentar
Sorry, men dette likte jeg rett og slett ikke. En ting er at dere har flytta rundt på ting, det kunne jeg sikker vende meg til.

En annen ting er at øyet har vansker med å finne linjer og følge. Det blir rett og slett slitsomt å se på.

 

Mvh Tim

Nå har det modnes litt mer hos meg, så jeg svarer meg selv ;9

Jeg synes fortsatt at dette framskrittet er et dkritt i feil retning. Jeg har vansker med å orientere meg på forsida. Selvfølgelig litt fordi det er et nytt design, med nye visuelle elementer. Og rett og slett fordi ting har bytta plass. dette kan vil jeg nok vende meg til etter en stund.

Men jeg tror at denne æsj og fy reaksjonene min bygger på noe mer, at det i tillegg er et mer grunnleggende designmessig problem.

 

Jeg mener at det henger mye sammen med billedbruken. Bildene og reklamen dominerer nå mere. Forsåvidt greit, men størrelsen på bildene varierer, noe er s/h noe farger, og de virker mer eller mindre tilfeldig plassert. Det samme gjelder annonser. Øyet finner som tidligere nevnt få linjer å følge. Og de linjene som er blir brudt. Det oppleves nærmest som om noen har sleng utover en kortstokk på bordet. Billedkort og tallkort om hverandre. Plutselig dukker det opp ei annonse eller to, på kryss og tvers. Jeg voerdriver litt nå, for å tydeliggjøre hva jeg mener.

Jeg tror altså at det bør ryddes en god del. Mer enhetlig størrelse, og tydeliggjøring av gruppering av elementene.

 

Logoen synes jeg forresten er helt ok. Det gjelder og mange andre designelementer. Pent å se på, og passe spennende. Altså, mye bra, hver for seg, men ting bør strammes opp en god del etter mitt syn. Kanskje jeg kan konkludere med, godt begynt, men ikke helt gjennomført ;)

 

Mvh Tim

 

EDIT. Lagt til noen kommentar om annonsener og annonseformat.

Endret av fototim
Lenke til kommentar

Rotete.

Mangler noko på venstre sida. På min skjerm (ca 1200x800) står teksten så langt til venstre at dei store bokstavane i overskrifta ser ut til å være beskåret på venstre side (som 4 talet), og eg trur heile tida at det må ligge meir tekst til venstre.

Viser eit lite utsnitt av venstre sida på skjermen min

 

post-93399-1200065501_thumb.jpg

 

Mangler og ei eller anan form for rammer for å skille dei forskjellige temaene/områdane på sida

Lenke til kommentar
Ser at akam.no har fått et mer hysterisk layout, grattis!

 

Litt mye "dagspresse" etter min smak, men ser uansett litt mer "moderne" ut og det er vel positivt.

 

Jeg gratulerer med ny design, men selv syns jeg den er svært vanskelig å orientere seg i. Syns sidene mangler struktur og system, men jeg begynner kanskje å bli gammel :)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...