Gå til innhold

Chatte-tråd for oss på Akam!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet
Snø og sludd på Bardufoss i dag. Ellers da?

 

Pollendrepende regn.

 

Vi får besøk av Oddleiv Apneseth i dag. Gleder meg :wee:

Strålende sol i oslo.

 

Sitter her og lurer på om jeg skal gå for sigma 55-200 nå, zuiko 70-300 når feriepengene kommer, eller zuiko 50-200 etter sommeren. what to do...

Skrevet

Luksusproblem! Jeg må brenne alt på en ny 50mm 1.4 når jeg får noen penger i hendene. Håper det blir rikelig med turister i år, slik at jeg får noen jobbtimer eller ti.

Skrevet

Du skal ikke "disse" bølse i vaffel før du har prøvd det altså ;) Pølse i brød er faktisk laget av nesten akkurat det samme, men vafler har sukker i seg.

 

I Moss lukter det ikke lenger vondt heller, det er fordi petterson i moss har montert et renseanlegg.

Skrevet
I Moss lukter det ikke lenger vondt heller, det er fordi petterson i moss har montert et renseanlegg.

Give me a break. Det lukter ikke like vondt lenger kan du kanskje få slippe unna med. Det er fortsatt et stinkende høl. ;)

Skrevet
Da er 350D, Sigma 17-70mm, og Tamron 70-300mm (med litt småtteri) på vei til ny eier.

 

Tom

 

Hvor mye fikk du? Hvis det er lov å spørre da.

Skrevet

Vel, litt schizofrent vær i bergen.

Gikk til skolen i pøsregn, men nå er det strålende sol. hm.

 

Jeg skal forresten utstille tre bilder på kunsthuset WRAP i Bergen neste torsdag. YAy!

Skrevet
Da er 350D, Sigma 17-70mm, og Tamron 70-300mm (med litt småtteri) på vei til ny eier.

 

Tom

 

Hvor mye fikk du? Hvis det er lov å spørre da.

Jeg foreslo 3600,- (pluss porto) noe som ble godtatt. Etter min mening en god pris for begge parten. 17-70mm-en er en de som fokuserer rett. Jeg la ved en grei minnebrikke, ekstrabatteri og bag jeg hadde liggende. Bagen mest for beskyttelse mot postens herjinger.

 

Tom

Skrevet
i stand corrected.

 

men er fortsatt skeptisk til pølse i vaffel

du får ta en tur til moss en dag da vettu så kan vi sikkert ordne noe. hehe

Skrevet
men er fortsatt skeptisk til pølse i vaffel

Det er naturlig. Pølse i vaffel er naturstridig. Først pølse i brød (eller lompe) og så vaffel med brunost (eller syltetøy). Man blander ikke hovedretten og desserten sammen.

 

Tom

Skrevet
men er fortsatt skeptisk til pølse i vaffel

Det er naturlig. Pølse i vaffel er naturstridig. Først pølse i brød (eller lompe) og så vaffel med brunost (eller syltetøy). Man blander ikke hovedretten og desserten sammen.

 

Tom

 

Her er jeg så enig.

For meg blir det like naturlig å ta sjokoladepuddingen sammen med kotelettene.

Skrevet (endret)
men er fortsatt skeptisk til pølse i vaffel

Det er naturlig. Pølse i vaffel er naturstridig. Først pølse i brød (eller lompe) og så vaffel med brunost (eller syltetøy). Man blander ikke hovedretten og desserten sammen.

 

Tom

Ingen som sa at man skulle ha rømme og syltetøy sammen med pølsa ;)

 

tok meg den frihet å se hva pølsebrød og vafler ikke har til felles:

 

vafler:

50 til 100 g smør

4 egg

5 ss sukker

1/2 ts kardemomme

4 - 4 dl hvetemel

1/2 ts bakepulver

5 dl melk

 

pølsebrød:

50 g gjær

5 dl lunkent vann

1 dl olje

2 ts salt

1,2 l hvetemel

vann til pensling

 

det er ikke smør og sukker i pølsebrød.

Endret av Dewil

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...