M.H Skrevet 28. mai 2009 Skrevet 28. mai 2009 Snø og sludd i Nordtroms og. Lite fristende å dra i vedskogen etter jobb som var planlagt.
J@cob Skrevet 28. mai 2009 Skrevet 28. mai 2009 Snø og sludd på Bardufoss i dag. Ellers da? Pollendrepende regn. Vi får besøk av Oddleiv Apneseth i dag. Gleder meg
Johnny™ Skrevet 28. mai 2009 Skrevet 28. mai 2009 Snø og sludd på Bardufoss i dag. Ellers da? Pollendrepende regn. Vi får besøk av Oddleiv Apneseth i dag. Gleder meg Strålende sol i oslo. Sitter her og lurer på om jeg skal gå for sigma 55-200 nå, zuiko 70-300 når feriepengene kommer, eller zuiko 50-200 etter sommeren. what to do...
J@cob Skrevet 28. mai 2009 Skrevet 28. mai 2009 Luksusproblem! Jeg må brenne alt på en ny 50mm 1.4 når jeg får noen penger i hendene. Håper det blir rikelig med turister i år, slik at jeg får noen jobbtimer eller ti.
tomsi42 Skrevet 28. mai 2009 Skrevet 28. mai 2009 (endret) Da er 350D, Sigma 17-70mm, og Tamron 70-300mm (med litt småtteri) på vei til ny eier. Tom Endret 28. mai 2009 av tomsi42
Dewil Skrevet 28. mai 2009 Skrevet 28. mai 2009 Det kommer vel noen penger i retur så det går vel bra`
Johnny™ Skrevet 28. mai 2009 Skrevet 28. mai 2009 Sol i Moss også, skulle vel nesten bare mangle. men i moss lukter det vondt. og så spiser de pølse i vaffel.
Dewil Skrevet 28. mai 2009 Skrevet 28. mai 2009 Du skal ikke "disse" bølse i vaffel før du har prøvd det altså Pølse i brød er faktisk laget av nesten akkurat det samme, men vafler har sukker i seg. I Moss lukter det ikke lenger vondt heller, det er fordi petterson i moss har montert et renseanlegg.
Johnny™ Skrevet 28. mai 2009 Skrevet 28. mai 2009 i stand corrected. men er fortsatt skeptisk til pølse i vaffel
arnold_layne Skrevet 28. mai 2009 Skrevet 28. mai 2009 I Moss lukter det ikke lenger vondt heller, det er fordi petterson i moss har montert et renseanlegg. Give me a break. Det lukter ikke like vondt lenger kan du kanskje få slippe unna med. Det er fortsatt et stinkende høl.
Ratleto Skrevet 28. mai 2009 Skrevet 28. mai 2009 Da er 350D, Sigma 17-70mm, og Tamron 70-300mm (med litt småtteri) på vei til ny eier. Tom Hvor mye fikk du? Hvis det er lov å spørre da.
the_last_nick_left Skrevet 28. mai 2009 Skrevet 28. mai 2009 Hvis noen har lyst på ny normalzoom kjører JapanPhoto et (sannsynligvis noe ufrivillig) kampanjetilbud på Sigma 24-70 f/2.8 HSM..
Mollenpriz Skrevet 28. mai 2009 Skrevet 28. mai 2009 Vel, litt schizofrent vær i bergen. Gikk til skolen i pøsregn, men nå er det strålende sol. hm. Jeg skal forresten utstille tre bilder på kunsthuset WRAP i Bergen neste torsdag. YAy!
stonhans Skrevet 28. mai 2009 Skrevet 28. mai 2009 I Alta øser det ned og værutsiktene ser ikke noe bedre ut før fredag i neste uke
tomsi42 Skrevet 28. mai 2009 Skrevet 28. mai 2009 Da er 350D, Sigma 17-70mm, og Tamron 70-300mm (med litt småtteri) på vei til ny eier. Tom Hvor mye fikk du? Hvis det er lov å spørre da. Jeg foreslo 3600,- (pluss porto) noe som ble godtatt. Etter min mening en god pris for begge parten. 17-70mm-en er en de som fokuserer rett. Jeg la ved en grei minnebrikke, ekstrabatteri og bag jeg hadde liggende. Bagen mest for beskyttelse mot postens herjinger. Tom
Dewil Skrevet 28. mai 2009 Skrevet 28. mai 2009 i stand corrected. men er fortsatt skeptisk til pølse i vaffel du får ta en tur til moss en dag da vettu så kan vi sikkert ordne noe. hehe
tomsi42 Skrevet 28. mai 2009 Skrevet 28. mai 2009 men er fortsatt skeptisk til pølse i vaffel Det er naturlig. Pølse i vaffel er naturstridig. Først pølse i brød (eller lompe) og så vaffel med brunost (eller syltetøy). Man blander ikke hovedretten og desserten sammen. Tom
archongamer Skrevet 28. mai 2009 Skrevet 28. mai 2009 men er fortsatt skeptisk til pølse i vaffel Det er naturlig. Pølse i vaffel er naturstridig. Først pølse i brød (eller lompe) og så vaffel med brunost (eller syltetøy). Man blander ikke hovedretten og desserten sammen. Tom Her er jeg så enig. For meg blir det like naturlig å ta sjokoladepuddingen sammen med kotelettene.
Dewil Skrevet 28. mai 2009 Skrevet 28. mai 2009 (endret) men er fortsatt skeptisk til pølse i vaffel Det er naturlig. Pølse i vaffel er naturstridig. Først pølse i brød (eller lompe) og så vaffel med brunost (eller syltetøy). Man blander ikke hovedretten og desserten sammen. Tom Ingen som sa at man skulle ha rømme og syltetøy sammen med pølsa tok meg den frihet å se hva pølsebrød og vafler ikke har til felles: vafler: 50 til 100 g smør 4 egg 5 ss sukker 1/2 ts kardemomme 4 - 4 dl hvetemel 1/2 ts bakepulver 5 dl melk pølsebrød: 50 g gjær 5 dl lunkent vann 1 dl olje 2 ts salt 1,2 l hvetemel vann til pensling det er ikke smør og sukker i pølsebrød. Endret 28. mai 2009 av Dewil
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå