Gå til innhold

Tippeligaen 2008: Status: [22.Runde]


Raste

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nei. De kom seg mot slutten av omgangen. Fortsetter de derfra så tror jeg på seier, men det er Ålesund som har viljen. Så det lover ikke bra. Bakke gikk ut med skade og Fakiri er i håpløs form. Opdal gjorde en brøler lik tabben sist, så han sliter vel med selvtilliten.

 

Men Demba viser gode takter. Får håpe han prikker inn seiersmålet :)

 

Edit: Helvete heller. AAfk scoret rett fra avspark. Elendig Brannspill.

Endret av Dotten
Lenke til kommentar

Brann har ingenting å klage på i denne kampen. Vanskelig å sjå utifrå reprisa om det skal vere frispark til Solli før Sigurdson blir utvist, men han har vore på nippet lenge, med fleire småskumle taklingar etter han fikk gult.

 

Aafk har vore ei openbaring i denne kampen. Ein skulle tru at med Aarøy framme så blei det berre lange ballar, men ein har gått på med stor sjøltillit, flotte kombinasjonar og spel langs bakken. Rett og slett flott å sjå på.

 

Edit: Tar sjølvsagt forbehold om en evt "gullflaks" mot slutten av kampen. Men Aafk har fortjent poenga i dag

Endret av archanios
Lenke til kommentar

Seks mål av Aafk, er bare glad to av dem var selvmål :wee:

 

Neste kamp er Karadas fra start. Eneste som virkelig spilte fotball utpå der av Brann spillerne, i tillegg til noen gode redninger av Opdal. Aafk ville dette mest, i tillegg til at det var en Mjelde tabbe å starte med to spisser som ikke vet hva defensivt arbeid er. Winters burde ha startet.

 

Men i forhold til i fjor så ligger vi bedre an.(da hadde vi uavgjort hjemme mot FFK og tap borte mot Aafk). Så for å finne noe positivt i det hele.

 

Men med Bakke, Sigurdsson, Jaiteh og Huseklepp ute så ble med ett benken av normal tippeligastandard fremover. Jeg tror ikke det hadde skadet å ha Huseklepp på banen i dag, selv med krykker....

Lenke til kommentar

Jeg så det nå på TV2 Sumo og hvem som var sist på ballen var nå helt klart kjempen til Aafk, noe kommetatorene slo fast. Men det regnes vel ikke som selvmål om Winters var borte i den, noe som var umulig å se utifra reprisene. Men de så vel på det etter kampen (jeg orket ikke se mer etter 4-2...).

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147
TV2 undersøker hos en forsker, å finner ut at det faktisk var kombinasjonen mellom luftfuktigheten og kunstgresset, som gjorde at Helstad ikke scoret 4 mål i dag.

 

Kan jeg bare få bjeffe litt? Voffknurrvoffsatanvoffbjeffpiiivknullevoff!! :new_woot:

Lenke til kommentar
Godt å se at Brann blir senka ned på jorda igjen. Nå blir det vel brukt ei uke i media på å skylde på dommer, spillere, trenere osv, helt til de innser at det var bare dårlig spill.

 

 

Nei nei, 5er på at det er kunstgresset sin skyld.

 

 

 

Er det noen som har vært ute i media å klaget da?

 

Brann gjorde en utrolig dårlig kamp, og viste til dels de samme tendensene som på bortebane i fjor (Mot F. Eks RBK, Lyn, Tromsø osv).

 

Er bare så latterlig at dere må sitte her inne og komme med påstander som ikke har funnet sted engang. Brann har har to kunstgressbaner utenfor Brann Stadion som de trener på hele tiden, de har absolutt ingenting å klage på.

 

Har vært en jævlig dårlig dag i dag, enkelt og greit. Heia heia Josenbojg og Vål'enga i morgen.

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147

Andres begredelighet er ikke å forakte i fraværet av egen suksess!

 

I morgen ser jeg frem til å vasse rundt i ti begredelige I'er som ligger strødd rundt på Værsteområdet etter den lille bataljen. :love:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...