Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Er sex veldig viktig i et forhold?


Gjest Lailaa

Anbefalte innlegg

Jeg er på tur inn i et forhold med en som har hatt sex utallige ganger. Jeg har aldri hatt det. Han har hatt flere kjærester, og det har ikke jeg.

 

Tingen er om sex er veldig viktig i et forhold? Jeg er jo så uerfaren, og tenker han har mer lyst å være med noen som er mer erfaren noen ganger når vi er sammen, og jeg f.eks sier nei til sex. Og når vi begynner med det, noe som sikkert er snart, tror dere det er viktig at sexen er god?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

For å ta det første først. De fleste gutter liker at jenten er jomfru. Så er det jo ikke viktig at sexen er dødsgod uansett, han kommer nok uansett. Sex er viktig i ett forhold, men det trenger ikke å klaffe hundre prosent første gangen. Bare til å prøve igjen til det blir bra for begge to :)

 

Enig med både L4r5 og desilver her :)

Endret av [TA]Gunners
Lenke til kommentar

Klisjé, klisjé.. Hvis han virkelig liker deg også videre, så lar han deg vente, og han er tålmodig med deg til du får det til.. På annen side, så er gutta veldig ofte fornøy bare de får spruta litt :thumbup: Så så vanskelig er det ikke =) Ville heller bekymret meg for hvor godt det vil bli for deg ;O Sex er viktig, men absolutt ikke alt.

 

Der ser du! Det går rett og slett bra :)

Lenke til kommentar
Det viktigste er at du ikke sier nei. Darlig sex slar ingen sex med god margin.

 

lol? Det var nytt for meg hvertfall.

Er jeg sammen med en jente jeg bryr meg om sa er ikke erfaring eller om hun er god i sengen viktig i forste omgang, det kan alltid laeres. Det er verre om hun ikke vil ha sex fordi hun er redd for a ikke vaere god nok.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...