Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Tørrpuling. Er jeg normal?


KrabiKrabong

Anbefalte innlegg

Gjest Anonym 16 åring

Jeg er en gutt på 16 som er ilag med ei som er to år yngre, å siden hun er under den sexuelle lavalderen vil jeg ikke utsette henne for samleie, eller en vaginal, sexuell opplevelse, så derfor synes hun det er godt når jeg gnir henne mellom bena når vi kliner og koser oss. <3 Men så var hun hos meg idag og hun hadde mensen, så hun syntes ikke at den type kosing var noe særlig behagelig. derimor begynte hun å gni på meg til "han" røyste seg, åsså la hun seg oppå meg og begynte å gni seg mot meg (tørrpuling). Dette er ikke noe jeg vil kalle unormalt siden dette ikke er første gangen. dette kan gjøre meg så kåt at jeg nesten eksploderer og ikke takler å ligge øverst å styre. med andre ord er dette en overveldende opplevelse!

 

Så til dere som er usikker på dette med "tørrpuling" og om det er normalt også videre.. dette er godt! det er ikke ulovlig og det er en god erstatning for samleie om hun har mensen, eller det ikke passer å ha sex akkurat da.

Prøv det! <3

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Anonym 16 åring

Sorry for at æ skreiv feil xD

"Dette er ikke noe jeg vil kalle unormalt siden dette ikke er første gangen."

Det jeg mente var at "tørrpuling" ikke var unormalt, siden det er så godt og lett :p Men jeg var innom en side nå nettopp der en jente lurte på om det var en spesiell stilling som var best under "tørrpuling".

Min mening/svar: når man føler at det kommer et klimax eller (i mitt tilfelle) en eksplosjon, er det godt når gutten sitter i sengen med hun oppå, vendt mot han, slik at hun har beina bak ryggen hans å presser seg intill han! hærregud!! det kan ikke forklares, man må oppleve for det for å forstå.

Husk: det er enkelt å se på en jente hva hun liker. det er til og med enklere å se hva hun ikke liker. bare se på ansiktet hennes når du prøver noe nytt. (det var sånn jeg fant ut at hun hadde mensen xD )

Lenke til kommentar
Gjest Kattie

Hehe, husket en situasjon akkurat nå :blush: Jeg og en venn av meg drev å snakket sammen. Han liker vel meg litt mer enn som en venn, antar jeg, så noen ganger prøver han å gjøre ting som opphisser meg... og klarer det alltid, damn it! I alle fall, bestemte han seg plutselig for at han ville gni rompa si raskt opponer lårene mine og høyere (veit detta sikkert høres helt merkelig ut). Det gikk veldig raskt, så jeg fikk jo ikke gjort noe, men det som skjedde var at han fikk kommet borti ett eller annet punkt (sannsynligvis klitorisen), slik at jeg fikk en liten orgasme, og endte opp med å stå stille i rundt 10 sekunder og holde meg fast til en lyktestolpe til det gav seg. Jeg håper fortsatt på at han ikke skjønte hva som egentlig skjedde med meg...

 

Så var det jo litt interessant for meg å skjønne hva dette kom av da, og kom fram til at det var friksjonen. Denne kan være sterkere med klær på enn vi får under vanlig sex. I tillegg kjennes stoff litt annerledes mot huden enn hud. Ellers tror jeg faktisk kjønnshår skulle ha en liknende effekt, med å øke friksjonen, men det er det ikke mange som har lengre :p

 

Kort sagt, så synes jeg ikke at det er merkelig å bli opphisset under tørrpuling, men det er lurt å prøve å finne en måte man kan gjenskape de samme følelsene under ¨vanlig sex, bare for å føle seg litt mer komfortabelt med at man ikke gjør noe "rart" (men som sagt, synes jeg ikke det er mye rart ved det) :)

Lenke til kommentar

Skjønner ikke helt hvordan folk klarer å komme når det ikke er noe opp og ned i bildet, eller inn og ut for den sags skyld. Selv ville jeg ha brukt flere timer på å komme hvis jeg ikke hadde noe hjelpemidler som porno. Med en vennine så hadde jeg nok ikke kommet om det ikke hadde vært med inn og ut i bildet. Liker det fort og lenge.

 

Onani gjør deg lykkelig og gla. Har du ingen venner, så bruk dine hender. (For de som trenger en latter :yes: )

Endret av Pijus
Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...