Petter Skrevet 18. februar 2010 Skrevet 18. februar 2010 Klaxons - No Diggity (Blackstreet cover): http://hypem.com/track/1034665 Me like! nei fy fane
WheelMan Skrevet 18. februar 2010 Skrevet 18. februar 2010 nei fy fane Jeg har mange faner oppe, ja. Hva sikter du til?
L4r5 Skrevet 18. februar 2010 Skrevet 18. februar 2010 nei fy faneJeg har mange faner oppe, ja. Hva sikter du til?Han sikter til den med fy-innhold på.
CypheroN Skrevet 18. februar 2010 Skrevet 18. februar 2010 Glad jeg ikke har like dårlig musikk smak som deg Hva liker du a?
Datasmurf Skrevet 18. februar 2010 Skrevet 18. februar 2010 Klaxons - No Diggity (Blackstreet cover): http://hypem.com/track/1034665 Me like! Skeptisk. Forøvrig fant jeg frem og sitter nå hos tante og chiller. Digg
WheelMan Skrevet 18. februar 2010 Skrevet 18. februar 2010 nei fy faneJeg har mange faner oppe, ja. Hva sikter du til?Han sikter til den med fy-innhold på. Den med masse ufine bilder av deg?
TheKims Skrevet 18. februar 2010 Skrevet 18. februar 2010 Glad jeg ikke har like dårlig musikk smak som deg Hva liker du a? Jeg liker langbente damer med slank kropp og store pupper
Petter Skrevet 18. februar 2010 Skrevet 18. februar 2010 nei fy faneJeg har mange faner oppe, ja. Hva sikter du til?Han sikter til den med fy-innhold på. Den med masse ufine bilder av deg? Grrrr
L4r5 Skrevet 18. februar 2010 Skrevet 18. februar 2010 Den med masse ufine bilder av deg?Ufine og ufine... På MSN sa du at du syntes de var skikkelig heite. Men om du ikke tør å innrømme det her i tråden så kan vi godt kalle dem ufine.
Ercles Skrevet 18. februar 2010 Skrevet 18. februar 2010 Da kan jeg konkludere med at Provence-krydret lammestek med hvitløk og fløtegratinerte poteter er noe jeg kommer til å gjenta. Nudlene jeg akkurat lagde meg smakte plutselig ikke like godt...
L4r5 Skrevet 18. februar 2010 Skrevet 18. februar 2010 Da kan jeg konkludere med at Provence-krydret lammestek med hvitløk og fløtegratinerte poteter er noe jeg kommer til å gjenta.Nudlene jeg akkurat lagde meg smakte plutselig ikke like godt...Jeg kan anbefale deg å prøve min variant en av dagene. Vel verdt pengene.Ta en stykk surret lammestek. stikk kniven inn i steika på vilkårlige plasser. Putt hvitløksbåter som er splittet på langs ned i "lommene" du laget med kniven. Gni hele steika inn med provence-krydderblanding. Brun steika litt i panna og sleng den inn i ovnen på 150 grader. Lot den stå der i halvannen time. Steika mi var på 870gram (ikke så stor med andre ord). Ta steika ut og la den hvile mens du lager fløtegratinerte poteter (brukte bare sånn fra frysedisken). Strø litt kruspersille over potetene når de er ferdige og server det hele gjerne med en flaske vin. Bon apetitt. Nydelig mat som er enkel å lage.
CypheroN Skrevet 18. februar 2010 Skrevet 18. februar 2010 Glad jeg ikke har like dårlig musikk smak som deg Hva liker du a? Jeg liker langbente damer med slank kropp og store pupper Jada. hva slags musikk liker du ?
Mephistopheles Skrevet 18. februar 2010 Skrevet 18. februar 2010 Kjenner eg må diske opp med ei lammesteik sjølv snart, sjølv om det er helligbrøde å gjera det, på sett og vis. Det føles feil å steike lam, utan at lammelauget skal samlast... (Kompisgjengen sin årlege middag...)
L4r5 Skrevet 18. februar 2010 Skrevet 18. februar 2010 Bare å sette i gang det, mephi. Du kan ta det som en seiersmiddag for deg selv. Så god mat må man ikke gå glipp av bare fordi kompisgjengen ikke er der. Eventuelt kan du få samla dem først og diske opp med god mat til dem.
fargoth Skrevet 18. februar 2010 Skrevet 18. februar 2010 (endret) Det hørtes digg ut Lars, vi spiser nok generelt for lite lam til hverdags her i Norden. Jeg hadde f.eks lam i nudler for litt siden, en nydelig kombinasjon. Endret 18. februar 2010 av fargoth
Skjelvgråt Skrevet 18. februar 2010 Skrevet 18. februar 2010 Lars, du virker jo ekstremt god i å lage mat ? Har du det fra mora di eller noe ?
L4r5 Skrevet 18. februar 2010 Skrevet 18. februar 2010 Vi gjør nok det, fargoth. Tenkte jeg skulle gjøre noe med det da. Lurte på å lage lammefrikasse til uka. Eller kanskje lam i karri med ris. Lam er egentlig veldig godt kjøtt.
L4r5 Skrevet 18. februar 2010 Skrevet 18. februar 2010 Lars, du virker jo ekstremt god i å lage mat ? Har du det fra mora di eller noe ?Overhodet ikke. Mora mi er en elendig kokk. Jeg tror jeg var 18 eller 19 før jeg oppdaget at koteletter ikke trenger å være så tørre at de knekker bare du tenker på å sette gaffelen i de. Og at kjøttdeig ikke trenger å være sprøstekt.Her er det nok prøv-og-feil-metoden som har ført til mine suksesser (og kjøkkenkatastrofer, har vært et par av de også).
Anbefalte innlegg