Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Sliter med det samme. For tiden er jeg bare sulten to ganger i døgnet. Når jeg våkner, og en 8-10 timer senere.

En klar forbedring fra å kun være sulten én gang i døgnet vel og merke, men fortsatt alt for lite.

 

Det hadde vært helt greit for meg i utgangspunktet, så ville jeg blitt kjempetynn, men jeg har LYST til å spise uansett (emosjonell sult). Det finnes for mye god mat. Luksusproblem. Blir bra for meg å bli student nå, så matbudsjettet naturlig reduseres :ph34r:

Yeah, det er nok pga. mine fire år som student at jeg er sånn. Gamle vaner, vonde å vende etc.

Jeg har ikke blitt kjempetynn av det akkurat, mer jojoslanking, da familien tvangsfôrer meg i ferien, samt at det siste året hadde jeg en nabo som nesten tilbragte mer tid inne hos oss enn hos seg selv. Noe som resulterte i filmkveld / gaming nesten hver kveld, liter på liter med te (med sukker eller honning i) og iskrem. Liter på liter med iskrem. Jeg kjenner jeg er litt lei krokanis og vaniljeis med daimtopping i disse dager. Sambo var sykelig opphengt i "krem", eller ... Menkomel. Så det var det på isen, på pannekakene, vaflene, i kakaoen (ofte mer "krem" enn kakao) etc etc etc. Det lå ikke helt for meg, men han livnærte seg nesten på det. oO

 

Jeg antar at grunnen til at jeg ikke ble kjempetynn i løpet av fire år med relativt lite spising, skyldes for mye stillesitting og ikke nok bevegelse. Alt jeg gjorde var stort sett å gå til og fra skolen og butikken. Noen kilometer om dagen. Og helst i et behagelig tempo.

Bortsett fra fra midten av februar til midten av mai i år, da vi hadde tatt med oss bilen til mamma (familien min koste seg i California. -_-) oppover for å letne på handlerundene.

Så sambo kjørte den og jeg satt på de få gangene jeg faktisk dro på skolen. Etter 2. mai hadde jeg i og for seg sommerferie, men ... :p

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er det copyright på "Ave Maria"? Trodde slikt forsvant hundre år etter komponistens død elns.

Og likevel får jeg pes fra YouTube eller UMG eller begge om at videoen jeg har oppe hvor jeg synger "Ave Maria" kan bli blokkert / fjernet pga. "Passer med innhold fra tredjepart".

Jeg finner det like kårny som at konsertopptak plutselig skal fjernes. Får pes om det samme fra konsertopptak og slikt jeg har liggende oppe også.

 

Og hører "Burnt Out Punks" inn under Warner? Jeg finner ingenting om det når jeg leser om dem, likevel ... Warner vil ikke la meg ha konsertopptak av Burnt Out Punks liggende på YT.

 

 

Og en siste ting ... Når man skraper maling av noe, bør man ikke da også male nevnte "noe" før det begynner å regne - noe som tilsier at man bør gjøre slikt på dager hvor det er meldt oppholds hele dagen, i motsetning til dager hvor det er meldt regn og mørke skyer henger over huset og truer med å pisse deg i hjel når som helst?

Lenke til kommentar

*Snip*

Jeg vet hvordan det er, i min tid som student tror jeg det gikk i hamburgerbrød med ost/skinke nesten til alle måltid og alt for mange liter med brus og latterlig mange kilo med Pizza.. De vanene ble egentlig ikke endret etter jeg sluttet heller.. Så begynte å game en del MMO og da "hadde jeg ikke tid" til å lage noe mer flott, så da fortsatte jeg med det da også.. Dette var egentlig livet mitt frem til sånn Februar..

 

For min del var det avgjørende at jeg bare bestemte meg for å endre på hvordan jeg lever livet mitt og la om kosthold og tvang i meg mat hver 2-3 time i en måneds tid ca.. Og så begynte å trene aktivt - jeg valgte sykling da, nå har jeg lagt fra meg 30KG siden da - Så det er alltid er håp om å endre på livsstilen sin, uansett hva. Men det viktigste er hva du føler selv. Er du lykkelig, er det jo klart det viktigste ;)

Lenke til kommentar

Jeg kunne nesten tenke meg å begynne å sykle igjen da, mye bedre enn disse evinnelige gåturene søss har dratt meg med ut på. Opp på fjellet, inn i skogen, kom ned og ut igjen med ørtogførti myggstikk over hele kroppen.

 

Men oddsen er rimelig stor for at jeg aldri mer sitter skrevs over sykkelen jeg kjøpte til 8000 kr og brukte 3 uker, høsten for 8 år siden ...

 

Bare en boks bønner da eller?

Jepp. Alt annet er overdådig og unyttig luksus.

 

En boks tomatbønner. Varmes opp. Av og til en tørket piri piri i, eller litt sukker.

Lenke til kommentar

Ja, det er ikke lett å spise ofte med lite penger akkurat :)

 

Jeg hadde fult stipend og fikk i tillegg penger fra familien, så jeg hadde på det tidspunktet en del til overs.. Og matvanene mine ble derfor dyre deretter.

 

@Gypsy - 2nd that :D

Endret av Aalton
Lenke til kommentar

I dag har vi avlivet den kjære ponnien som jeg har kjent i 11 år... :( Blir så utrolig rart å ikke være i stallen sammen med henne lenger, har ikke gått helt opp for meg... Men fy søren så tomt det kommer til å bli. Gleder meg til jeg skal på jobb nå og håper at det er kjempetravelt der :p

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...