Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+6132
Så god stemning det er her <3

 

Ja, jeg foretrekker heller dette, enn stemningen på samme tid i går, når de fleste tydeligvis hadde ruset seg, og spammet som et helvete.

Lenke til kommentar
Left: Eg påpeika samanhengen mellom mentalhygiene og svevnmønster. Ikkje sanningsgehalten i det du påsto, som i tillegg viste seg å vera i beste fall plausibelt.

 

Ingen her som er aggresive, du kjem med påstandar me krev bevist. You fail, internetz win.

 

kanskje det. Men så er det en forskjell fra å prøve å påstå noe og det å prøve å påstå noe og i tillegg gå personlig til verks for å vinne. DA synker man lavt da.

 

Det er typisk mobbing. Person #1 liker et band/en artist. Person #2, #3, #4 etc gjør det ikke og gjør alt de kan for å erte/mobbe Person #1.

 

Det er liksom ikke noe i mellom, ingen akseptanse. Det er elsk og hat hele veien. Wtf.

Lenke til kommentar

Eg elskar å koma inn i DNFK, når det er slik stemning. Mange gonger vanskeleg å koma med innlegg, men herlig underhaldande.

 

Left: Frå mi side, har eg berre påpeika samanhengane eg har observert. Eg har ikkje påstått at du tek ravande feil, men teorien du til no har forfekta, er kontroversiell i beste fall, og dermed må du rekne med å verte møtt med motargumentasjon.

 

Om Lorden har vore stygg med deg, får vera opp til deg sjølv å vurdera, eg kan ikkje sjå nokre overgrep, med mindre du tok det til deg, når han kalla deg dagens dweeb...

Endret av Mephistopheles
Lenke til kommentar
Eg elskar å koma inn i DNFK, når det er slik stemning. Mange gonger vanskeleg å koma med innlegg, men herlig underhaldande.

 

så du mener drittslenging og provosering er underholdende? Woa...sier litt om deg.

a27e91c893eecc8b5ef86880beaeff3dgb7.jpg

POW! Right in the kisser!

Endret av Slurpee
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...