Gå til innhold

uke50mm | dag 1/7 | man 10-des-07


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Så var vi i gang da. Jeg er vel litt tidlig ute på denne første dagen. Men det er sånn at jeg har vært småsjuk hele helga og jeg kjenner meg ikke særlig rask i dag heller. Så jeg tok med meg kameraet og gikk utenfor huset en liten tur.. og der fant jeg et motiv jeg likte litt. Denne tilhører min nevø, og jeg forstår godt at han ikke har parkert den for vinteren. For her i Fredrikstad er det jo ingen vinter.

 

Lenke til kommentar

Siden jeg har blitt nødt til å skyte med film denne uken (solgte D70s'en i går), blir det naturlig nok ikke lastet opp noe bilde fra meg hver dag, men jeg skal få fremkalt og scannet film forhåpentligvis et par ganger i løpet av uken... Bildene vil selvfølgelig være tatt med 50mm, og en Nikon F50 som jeg har tørket støvet av.

Endret av k-ryeng
Lenke til kommentar

post-25194-1226577350_thumb.jpg

 

(klikk for eksponeringsdetaljer, større utgave og mer øyevennlige omgivelser)

 

Rakk heldigvis å komme igang tidlig jeg også, siden jeg hadde noen ledige centimeter på filmrullen fra igår.. Tror det blir mye transport- og kommunikasjonsrelatert denne gangen.

 

Jeg følte identifiserte meg litt med han her, siden det er en håndfull minusgrader og kajakk ikke er noe man bruker fordi det er verdens mest praktiske ting. Det har altså litt til felles med metallklumpen fra Tyskland - du merker virkelig hvor kaldt det er, og bruker den mest for sjarmen.. (?) :)

 

(hansker står høyt på handlelista!)

 

EDIT: Webserveren har vært nede siden juni, så laster opp bildene som vedlegg nå :-)

Endret av Kjetil-H
Lenke til kommentar

"Som vinden blåser..."

 

post-50635-1197311975_thumb.jpg

 

Exif:

Lukkertid: 1/50

Blenderåpning: f/2.8

ISO-verdi: 100

 

Jeg er glad i å fortelle litt om hva jeg har gjort. Jeg liker å skrive, å formidle noe. Bildet formidler en historie i seg selv, men etter en tørkeperiode på over to uker er det deilig å endelig ha en skalle full av spennende fotografiske ideer igjen, og den første av disse ideene ble altså satt til livs idag av et høstens lønneblad som ikke kommer seg videre, noe ei heller jeg gjorde før i dag.

Lenke til kommentar

230898186-L.jpg

f/2, lukkertid 1/3 sek, ISO 100, manuell eksponering.

 

Det gikk opp for meg da jeg trådte ut i mørket for å levere barn i barnehage og på skolen at dette kommer til å bli en tøff uke å levere ett bilde pr. dag. En parkert Volvo Amazon ble dagens motiv, skutt på vei hjem fra ICA etter jobb...

Lenke til kommentar

Dette bildet tok jeg da jeg var ferdig på jobb.... og lyset forsvant. Så det var den dagen. Håper på å klare litt mer kreative ting utover uken og ikke bare klisjeer. ... but here it goes!

Desembersolnedgang:

post-8299-1197321623_thumb.jpg

ISO-100, 1/125 sek, f/5,6 eller noe sånnt.

 

 

Synes forøvrig at theriksen's "Som vinden blåser..." var et av de beste i dag :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...