Gå til innhold

Blizzard har nytt MMO på gang


Anbefalte innlegg

På Blizzard's side for ledige stillinger er det avertert etter bl.a. Game Physics/Collision Programmer – Next-Gen MMO

 

Dette ble tatt opp i World of Warcraft forumet, hvor community manager Drysc gikk ut og bekreftet at dette er snakk om et "unanounced MMO"

 

Sitat: "it is an unannounced Next-Gen MMO. And that doesn't mean an expansion for World of Warcraft either."

 

 

World of Starcraft? Time will show...

 

 

Link: http://forums.worldofwarcraft.com/thread.h...=1&pageNo=2

 

 

Edit: la til link

Endret av Rata101
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest medlem-105082

Off, kan de ikke slutte med disse online spillene da? De har jo WoW, som forøvrig er det mest skuffende fra Blizzard, men hva med å finne på noe annet?

 

Venter fortsatt på Diablo 3.

Endret av medlem-105082
Lenke til kommentar

Slu, morsom du. Age of Conan vil ikke ta vekk kunder ved å ha bedre grafikk eller fysikk, det må være tilgjengelig. Om spillet ikke er lett å sette seg inn i vil det ikke slå ann like bra som WoW.

 

Dette er vel det som skal ta over etter WoW vil jeg anta, man kan si hva man vil om WoW, men det er det desidert mest vellykkede MMO på markedet.

 

Har enda ikke sett noe fra age of conan som frister nevneverdig, kamp systemet har de jo hatt problemer med og utover det ser jeg egentlig lite som fenger. Grafikk har/er ikke så viktig i MMO siden de tar lang tid å utvikle og skal helst ha en lang levetid, så spør du meg er det viktigere med en artistisk god stil enn en teknisk en.

 

Age of Conan tror jeg vil gjøre det bra, skal vurdere det. Men jeg tror det er mange som kan lære noe av blizzard sine spill når det kommer til hvor lett de er å sette seg inn i.

 

Nytt MMO kan bli spennende, se om de har lært noe av WoW og setter det i system i ett nytt MMO. Kanskje ett PvP rettet ett denne gangen? Uansett, spennende å se.

Lenke til kommentar

Dersom grafikken i aoc blir for bra, ender det bare med at de mister kunder der også. At folk rettogslett ikke har muligethet til å spille det. Har sakt det før her inne. Enn av grunnene til at wow slo så godt an er jo det at folk KAN, spille det, uten at spillet trenger å se ræva ut. Ett spill som aoc vil kreve mye / for mye fra kundenes maskiner for at det skal kunne spilles flytende, noe er er avgjørende i ett mmo. Og ingen har lyst til å spille ett spill på ultra low / low grafikk slik at det ser totalt.. ræva ut. For å skal kunne spille det. Det skjer bare ikke. Ingen som velger å spille aoc med figurer som ser ut som de var enn del av Zelda på 64. Forran å spille wow på mer eller mindre fulle instillinger flytende. Skjer jo bare ikke.

 

Konklusjon. Aoc blir ikke å overgå wow med det første hvertfall, kansje hos noen, men lang, langt fra alle. Det vil nok overgå wow hos den promillen av befolkningen som har pc til å spille det flytende med den grafikken det har vært snakket om siden det ble annonsert at det spillet skulle komme.

 

 

Edit; Leifer.

Endret av krattlusker
Lenke til kommentar

Ligger mye penger i MMO spill og blizzard leverer kvalitetsspill, MEN

synes ikke WoW var et bra spill, det å betale månedsavgift for i drive kundesupport og bugfixing? wtf? Var ikke mye nytt og dynamisk innhold med unntak av begivenheter som halloween, jul osv (noe jeg syntes var tåpelig siden det bidro ikke en dritt for gameplay) .Var ikke mye varierende quester heller.

Det største problemet er at prosjektet opptar et team hos Blizzard som ellers kunne brukt tiden på et annet prosjekt, siden blizzard lager få spill har dette litt å si på oss som venter på oppfølgere fra deres tidligere spill.

Lenke til kommentar

Spilt lotro ?

Questene der var geniale. Spillet i seg selv var ett genialt spill, mener nå jeg, som selv ikke er enn lotr fan, så jeg kan ikke klage på lore da. Jeg kunne spille det på mer eller mindre fult. Men så bytta jeg skjermkort fordi det andre gikk til f. Så endte jeg opp med ett dårligere enn det jeg hadde. Så da orka jeg ikke lengre.

Det jeg skal fram til er at vist man kjøper ett spill. Som har satsa helt og fult på grafikk. Da vil man ha grafikk. Ikke trenge å skru det ned til nintendo DS nivå for å kunne spille. Altså, MMO trenger ikke, bør ikke, være det siste innen grafikk.

Lenke til kommentar

Hehe den logoen var like stygg som mine forventninger til et spill med samme navn. Er kjempefornøyd med perlene Blizzard har prestert før de gikk over til 3D og det seneste i rekken, WoW, men forventningene har fått en real bulk i siden ettersom det ser ut som denne trenden bare vil fortsette. Jeg håper selvsagt på et Diablo 3, men dersom det skal bli et mmo er jeg stygt redd for at jeg personlig ikke kommer til å fatte interesse. Et Diablo 3 i en lettere modifisert utgave av samme motor som ble brukt i Diablo 2 hadde vært det beste, men det kommer jo naturligvis aldri til å bli tilfellet..

Lenke til kommentar

BTW, jeg er en Blizzard veteran (Warcraft 1) og syntes at World of Warcraft er en av de beste spillene som er laget hittil. Nei, det er ikke den samme onde og herlige Diablo-stemningen. Nei, du kan ikke sette av 20 minutter og nyte spillets fulle potensiale som Warcraft RTS. So? Det er gjennomført og fengende, og det er alltid noe du kan drive med selv om du går lei av raiding, pvp eller questing etc.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...