Gå til innhold

GH-3 er ganske dyrt!


Sabbath

Anbefalte innlegg

Dro til Lillestrøm i dag for å hente noen billetter jeg hadde bestilt (Øystein Sunde), og tenkte plutselig at jeg skulle ta med et eks. av GH-3 siden jeg først var i farta. Hadde det litt travelt så jeg slang fra meg bilen på Shell stasjonen i nærheten av Expert butikken og løp inn for å handle. Selvfølgelig hadde ikke Expert spillet på lager så det ble å løpe ut igjen kun for å finne en bot på 700,- under vindusviskeren. Irriterende, men jakten på GH-3 fortsatte, og jeg tenkte at Spaceworld må jo ha dette spillet. Parkerte bilen i storgata -rett ved hovedinngangen til senteret og storma inn til Spaceworld for å kjøpe. Selvgølgelig var Spaceworld utsolgt, og ute på gata hadde våre kjære venner nok en gang gjort en god jobb:) 500,- var prisen denne gangen.

 

På dette tidspunktet var jeg blek men fattet, og tok til motet og kjørte til Strømmen Storsenter. Der var det gratis parkering og GH-3 i bøtter og spann:) Spillet kostet 750,- hos EB Games, og jeg skulle ønske jeg reiste dit med en gang:)

 

PS:Helt utrolig hvor effektivt disse parkeringsvaktene jobber!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vittig, akkurat motsatt skjedd med meg når jeg kjøpte GH2. Jeg parker, som du, på shell stasjonen ved Expert løp inn og plukket med meg GH2 og barbermaskin til halv pris. Han som sto i kassa knota litt så han slo inn halv pris på barbermaskinen og GH2-pakka. Så jeg praktisk talt GH2 for 350,- og ingen parkeringsbot :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...