Gå til innhold

raskt svar ang. angrerett ved kjøp av tv på internett


scorcho

Anbefalte innlegg

hei, kjøpte en tv for akkurat 14 dager siden (tirsdag for 14 dager siden). 3 dager etter begynte den å lage en lyd slik at jeg sendte den på service hvor den var i 5 dager, fikk den tilbake men lyden var der fremdeles. Fått ny tv i dag av sammen modell men den er enda verre. Har jeg fortsatt mulighet til å heve når jeg ringer dem i morgen selv om det har godt 15 dager fra jeg mottok den første tven? Den har jo vært 5 dager på service + at jeg har mottat en ny som er dårligere i dag???

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
hei, kjøpte en tv for akkurat 14 dager siden (tirsdag for 14 dager siden). 3 dager etter begynte den å lage en lyd slik at jeg sendte den på service hvor den var i 5 dager, fikk den tilbake men lyden var der fremdeles. Fått ny tv i dag av sammen modell men den er enda verre. Har jeg fortsatt mulighet til å heve når jeg ringer dem i morgen selv om det har godt 15 dager fra jeg mottok den første tven? Den har jo vært 5 dager på service + at jeg har mottatt en ny som er dårligere i dag?

hvis du har fått med papirer som gir opplysninger om angrerett så er det 14 dagers angrerett, vis du ikke er blitt opplyst på denne måten dvs ikke opplyst tilstrekkelig (vil jeg si) så er det 3 måneders angrerett. vis det på ingen måte hos selger er opplyst om din angrerett. så er det 1 års angrerett. det er slik jeg tolker det.

 

når det er sagt så vil jeg påstå at angrerett er absolutt, den går fra mottaksdato til 14 dager er gått uavhengig om kunden har fått testet varen, klagd på en feil eller lignende. eneste unntaket jeg kan se her er vis kunde klager på feil sender inn produkt for reparasjon og ikke får det tilbake i 100% fungerende stand før angrerett er gått ut. men om det er slik det egentlig tolkes vet ikke jeg. så din sak vil vel kunne gå under den.

vis du tar en telefon til en kundebehandler der du kjøpte den og forklarer saken så er det mulig de vil hjelpe deg(husk å vær høflig ;) )

Endret av stich_it
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...