Gå til innhold

Guitar hero III tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nei, for da er låten ferdig. Du skal slå motstanderen FØR sangen er slutt. Helst så tidlig som mulig. Det siste partiet er alltid helt uten din deltakelse, derfor tar han seg masse inn igjen der.

Spiller du på Hard er det kjempelett å vinne, spiller du på Medium er det nesten umulig (tapte tom morello-kampen 10 ganger på rad). På Hard har han nemlig veldig mye flere noter, og dermed taper han fortere når du saboterer med dine powers.

 

Husk også at du kan lagre opp til 3 powers og fyre alle av etter hverandre. Da er han dødsdømt på hard. Men på medium er det så lite noter at han kan hente seg opp igjen til du får nye powers. Jeg ga opp medium og starta på Hard. Da vant jeg bossfighten på under 20 sekunder.

 

Og en ting til, hvis du taper noe sånt som 5 ganger på rad, får du mulighet å skippe hele greia og gå videre.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Ahh okey, takk :) Trodde det var en sånn battle power greie jeg.

 

Men for å vinne over Tom Morello er det bare å få tak i alle powersa og sende dem ut med en gang, for den måleren begynner på gult så da er det lettere enn å spare dem til han er oppe på grønt ;) Det gjorde jeg hvertfall, funka det. Men må jo selvfølgelig sende de powersa når han har mange "knapper" han må trykke på.

 

Edit: Noen som vil ha "Meet Your Maker" achievement? Jeg har den nå hvis noen er interessert.

Endret av Fastlane
Lenke til kommentar

Hvis man ønsker si noe, eller spørre om noe spesifikt relatert til et bestemt spill, så er man velkommen til å starte en tråd om det man har på hjertet. Vi ønsker ikke en haug med store samletråder for ulike produkter på forumet, fordi det er uoversiktelig og lite brukervennlig. Håper på forståelse for dette. Tråden stenges.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...