Gå til innhold

Forslag til ny pc med 14" skjerm?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...

Heisann hiver meg på denne tråden jeg. Er ute etter akkurat det samme som deg, en 14 tommer med grei hardware til7000 spenn. Viktig for meg er vel batteritid. Uansett, har sitt på noen alternativer og kan vel føye disse til listen med pcer her.

 

http://www.multicom.no/SystemConfigurator....0520977;fl:1701

 

Er en Multicom Compal IFT00 14.1" WXGA GeForce® 8400M GS 256MB Santa Rosa

 

Denne kan stort sett konfigureres akkurat slik du selv vil, med min konfigurering havner den på 7886kr. Da med et 9 cellers batteri som et stort pluss for denne modellen.

 

Den andre jeg også vurderer er asus sin nye travelmate serie, nemlig Acer TravelMate 4720 til 6808, denne har finere design, men bare 6 cellers batteri. https://prisguiden.no/product.php?productId=80849

 

Kanskje disse er noe for deg? Acer har integrert bluetooth, mens dette må legges til på compalen for ca 250 kr, er ikke så viktig for meg da jeg har en chlas ohlson usb til det formålet. Flott hvis noen har innspill på om disse er et godt valg eller ikke.

Er i grunnen veldig frustrerende å handle bærbar, altfor få tester, og etter som hardwaren endres har du ikke peil. på batterilevetiden, og ei heller den evig plagsomme støyen.

 

Sukk....

Lenke til kommentar

Jeg er også på leit i den uendelige jungelen av laptoper.. Og setter som andre grensa på rundt 7k, men hvis det er veldig mye å vinne så har jeg ikke noe imot å gå opp noen tusen...

 

Mitt forbruk:

 

Filmer og serier

Spilling hovedsak cs

Film og fotoredigering

Og da seff høre på musikk og surfe på nettet..

 

Noen gode forslag ute å går?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...