Gå til innhold

Tråden får dem som har kommet igjennom crysis


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har også runnet spillet nå. Jeg har brukt litt tid, ettersom spillet rett og slett ikke har fenget meg noe særlig.

 

Uansett, nå er det på tide med koder :p Nå har jeg lyst å leke meg med fiende enda mer ;)

 

Er det noen som vet hvordan jeg kan få alle våpnene? Jeg har funnet koder for evig liv og skudd etc. men det er ikke det jeg er ute etter. Jeg vil kunne bruke alle våpen på alle baner.

 

Og den eneste måten jeg kan tenke meg at det er mulig på, er å legge ut alle våpnene på alle banene, nærmt det jeg begynner, men det er litt stress.

 

Det eneste som var gøy med det VTOL-oppdaget, var å skyte raketter, de hadde litt futt i seg, og låste seg lett på aliensene. Ellers var det helt horriblet oppdrag.

Endret av _Zeke
Lenke til kommentar

Jeg hadde, som alle andre, skyhøye forventninger til dette spillet. På en måte levde Crysis opp til disse, samtidig som det skuffet meg.

Gameplayet ble for min smak litt kjedelig utover spillet, da jeg følte jeg ble ganske "låst" fast til historien. Åpent gameplay hvor? Greit nok at du kan velge angrepsvinkel og din egen taktikk, men du kunne fortsatt ikke bevege deg hvor du ville, som jeg først trodde var mulig.

 

Core levelen var utrolig kjedelig. Når gravitasjonen forsvant, ble den bare verre.

 

Slutten var kjedelig og dårlig. Likte heller ikke dialogen i slutten " I'm going back" eller noe sånt. På den positive siden, så gleder jeg meg til oppfølgeren. Men på en annen tanke, betyr jo dette at "Crysis 2" vil bestå av å skyte aliens, fremfor gulinger.

 

Tross av mine negative kommentarer, er Crysis et spill som jeg vil anbefale til mine venner. Crysis var og ER gøy.

Lenke til kommentar

Da har jeg også spilt ferdig Crysis. Jeg storkoste meg med dette spillet! Og som de fleste andre var det best med koreanerne.

 

-anti gravity brettet var stemningsfult, og litt guffent i begynnelsen. men så ble det bare kjedelig, og jeg brukte alt for lang tid på å finne frem.

-når man kommer ut ble jeg sittende fast der en fjellvegg skulle rase, takket være en bug. det var frustrerende! men så fikk jeg hjelp her inne.

-VTOL brettet var ikke så ille som mange skal ha det til synes jeg. det var lett å styre farkosten

-helikopter synes jeg også var en fin greie, for de var morsomme å skyte ned! og når man er vandt med de helvetes heliene i BF2 var det deilig å ta dem litt lettere enn det som går der.

-jeg skvatt noe sinnsykt når jeg møtte på koreanere som hadde nanosuit!

-den første koreaneren med minigun sleit jeg litt med. han tålte veldig mye

-den siste bossen var et helvete! jeg tror ikke jeg har daua så mye i et spill på lenge.

 

Nå skal jeg gjøre meg litt kjent med MP-delen etterhvert også! :)

Lenke til kommentar

ble ferdig for 15sek siden!

enig med mye her, mye bra, å mye ikke fullt så bra. men det er MP delen som skal brukes nå, så prøver jeg de beste map`ene på nytt når 8800GT kommer, å ser om det blir noen forskjell:P

 

men bare så det er sagt, den vektløs biten/mapet var elendig, alt for stort, greit det skulle vise hvor stort alt var inni fjellet, men kunne heller lagd mer vinduer, brukte alt for lang tid på å finne veien ut.. ble lei dom F der!

 

og btw, meget fornøyd med MP delen så langt!

 

Edit:skriveleif

Endret av jeps79
Lenke til kommentar

Er ikke i tvil om hva de har brukt mest tid på, det er i alle fall ikke historien.

Er akkurat ferdig med å fragge den siste sjæfs akkaren fra outer space.

Crytek skal ha stor ros for at de tør og satse tungt på grafiske løsninger.

 

Der stopper også rosen for min del. Første halvdel var forsåvidt grei nok enslags opphoret verson av Farcry.

Underholdende uten på noen måte og klare å gi meg ståpels.

Siste halvdel var stort sett bare irriterende. Heller ikke mye oppløftende når sluttsekvensen lover mer av samme suppa i fortsettelsen.

 

Crysis ble for meg nok ett eksempel på at geniale teknikkere ikke nødvendigvis lager geniale spill. Nå håper jeg bare FC2 ikke går i samme fella

Endret av MicroMac
Lenke til kommentar

Det tok meg vel en 5-6 timer å runde det, spilte på Delta fra begynnelsen av. Morsomt spill, men ikke akkurat noen revolusjon (annet enn grafikkmessig, kanskje...).

 

Aliengreiene ble litt bedre enn hva jeg fikk inntrykk av at det kom til å være på Core-brettet, som var gudsjammerlig kjedelig og håpløst designet. Svømming i luften, hurra. Likevel var ikke den siste halvdelen av spillet noe særlig å rope hurra for.

Ble mest en slags militær "flukten fra dyreskogen" med Prophet på slep, kjedelig VTOL-flyving, og hjernedøde marines som skyter på døde aliens.

 

Ellers reagerte jeg på at det var en ganske brå og antiklimaktisk slutt, selv om kampen på slutten hadde en viss episk følelse over seg.

Lenke til kommentar
passer kanskje ikke helt inn her, men vi prøver:

det isvåpenet, med blått lys foran. når jeg kjøper det i MP så skyter det bare is "biter" hvordan får jeg is stråle slik at folk fryser til is? går ikke med "X" eller å "C", må jeg kanskje kjøpe addon til det?

 

jada, da quota æ mæ sjøl.. man kjøper det isvåpenet, pluss addon på siden av det, å "mounter det" med "C"

 

sånn om noen skulle lure...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...