Jump to content

jeps79

Medlemmer
 • Content Count

  165
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tusen takk for svar! Må jeg ha en switch da på hver "forgrening" ? (å da er det vell med tilhørende strømforsyning..) Skal igjennom vegger osv hjemme, å da er det ikke plass til så mange kabler.
 2. Hei, jeg tyvlåner denne tråden fra 2012 lette etter info, å dette bildet kom opp, å passer bra for spørsmålene mine. 1: Kan jeg koble 2 kabler inn her? altså på hver stift, slik at jeg kan ha en kabel inn i kontakten, en ut, pluss kontaktuttaket? 2. Jeg har en eldre ELKO kontakt som ser likedan ut, men det står CAT.5 vil jeg ikke få GB fart via den kontakten? eller har det ikke noe å si der, ettersom det bare er en kontakt.
 3. Så bra, da gjorde du ett bra kjøp synes jeg! å det er flere gode maskiner i den 12v serien som du evt kan utvide med senere Når det gjelder bittsett har jeg bare generelle tips: *Kjøp kvalitet *Gjerne ett sett der noen av bitsene er lange/lengre bits *Vær nøye med å finne rett bits til skruen du skal skru, det er mange som nesten passer, men kun en som sitter "spot.on"
 4. Godt tips du fikk her, jeg har mange Bosch driller og slagdriller på 12v og 18v, men 90% av tiden bruker jeg de på 12v, de funker til nesten alt, å dagens 12v maskiner er veldig sterke! Men sjekk litt for å finne en grei pakke med batteri og ladder++ anbefaler denne som er utmerket på kjøkkenmontering osv (du må selv sjekke hvor det er best tilbud) https://www.staypro.no/maskiner-verktoy/batteridrevne-verktoy/drillskrutrekker/bosch-gsr-12v-15-fc-borskrutrekker-med-adaptere-batterier-og-lader-js17002-3
 5. https://www.elkjop.no/product/data/pc-skjerm/27487/samsung-odyssey-5k-c49rg90s-49-buet-skjerm-sort 8990 Var grei pris, så slo til på den
×
×
 • Create New...