Gå til innhold

XBOX spill hakker på 360, er det noe feil her?


Gormers

Anbefalte innlegg

Noen av xbox spilla har merkbart lavere fps når jeg spiller dem på 360. Filmer går også veldig rart, den går sakte så fort hele tiden, men alltid slik at den går sync med lyden (som går normalt). Spesielt halo er ille på coop, og det kunne gå litt tregt fra før av også.

Er det slik med dere også?

 

edit: mente selvfølgelig filmer i spill

Endret av gormers
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Siden det bare skjer når det er mange fiender hos deg, er det kanskje noe feil med 360 min. Både splinter cell og halo har merkbart en konstant lavere fps en når jeg spilte dem på xbox (ihvertfall når du vrir på kameraet). Det er til og med slik at når jeg kjører bil eller banshee i halo blir lyder rar siden det hakker. Tenk deg når du kjører bil, så går lyden fra en lav tone til høy når du går fra lav fart til full vanligvis. Nå er det slik at når jeg kommer i toppfart hakker lyden og spiller av både lyden som kommer når du går sakte og fort annenhver gang slik at jeg lurer på jeg om jeg hører på en fjernstyrt bil som har blitt dyppet i vann.

Endret av gormers
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-NIoHlfL

Jeg vil ført si at langt fra alle spill kjøres perfekt på X360 selv om de står oppført på listen, det må man bare innfinne seg med. Om det derimot er samme problem på flere spill er kan det være noe som er galt. Mulig det er noe med 50/60 Hz å gjøre. Mener å huske jeg hadde et problem med hakking under filmsekvenser i Spliter Cell, som ble fikset ved å endre til 50 Hz(eller var det 60Hz, husker ikke..)

Hva du beskriver, Gormers, kjenner jeg meg hvertfall ikke igjen i. Nå har jeg ikke spilt for mye xbox-spill på X360, da jeg fortsatt har den svarte mursteinen i stua, men Halo har jeg da fullført på X360...

Lenke til kommentar

Jeg har prøvd et par filmer, og bandt annet i splinter cell og fahrenheit (tror det var kotor og halo som var litt rare) hadde jeg ingen problemer med filmen. Skildringen av kjøretøylydene var også litt overdrevet: lyden på kjøretøyene er ikke så ille som jeg sier heller, men det er definitivt hakking i lyden når jeg kjører framover selv om det er ingen fiender eller noe sånt der.

Endret av gormers
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...