Gå til innhold

Shaman leveling build


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Elemental opp til level 40. Så dual-wielder du deg hele veien til 70. Fra 40 til langt oppi 50 er du mer eller mindre ustoppelig. Det roer seg betraktelig mellom 60 og 70, men det er fortsatt den festligste klassen jeg har levlet opp.

 

Edit: Enhancement fra level 40 til 70 ja!

 

Går veldig bra å kjøre Elemental fra 1-70 også. Er nå snart lvl 64 på min Shammy og ELSKER elemental. Nå må jeg nevne at jeg ikke spiller PvP da, for da er ikke elemental rette build IMO

Lenke til kommentar

Har en shaman alt, som jeg til nå har gått for Elemental på, og antagelig gjør det hele veien oppover til 70. Litt lei av melee klasse, og ville gjerne prøve caster class, og så har jeg jo muligheten til å velge litt hvis jeg vil. Så du kommer til deg 70 uansett. Er mye hvordan du liker å spille:) Klager ikke over crits for elementals eller;)

Lenke til kommentar

Jeg har nå nettopp levlet fra level 1-44 som shaman, og må si at jeg er riktig fornøyd med enhancement :) DPS gikk helt sinnsykt opp da jeg gikk fra Corpsemaker til Heaven's Light og Wirt's Third Leg på level 40, men jeg er likevel fornøyd med dpsen før 40 også. En kombinasjon av shocks og melee dps gjorde at det gikk rimelig fint å levle. Sålenge man har bra våpen, er enhancement overlegent å levle med :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...