Gå til innhold

Den store Opera-tråden


Ståle

Anbefalte innlegg

kan noen forklare stavekontroll delen litt bedre? jeg får det nemlig ikke til, har lastet ned og installert både GNU Aspell og den norske ordlisten, men jeg får ikke noe "Check spelling" knapp.
Det er ingen knapp, men ei ny oppføring på høgreklikk-menyen. Har du ikkje noko slikt om du høgreklikker i t.d. svarfeltet her i forumet? (Om det var dette du meinte med knapp, so beklager eg.)
Er det mulig å starte opera uten å klikke på Opera-ikonet, for eksempel windows-tasten + o eller noe lignende?
Du kan lage ein hurtigtast, men det vil ikkje ha noko direkte Opera å gjere, du må setje opp ein global hurtigtast for Windows (om det er Windows du bruker). Har ikkje gjort noko slikt sjølv, men du finn kanskje noko fornuftig ved å søke på denne måten.
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Det er ingen knapp, men ei ny oppføring på høgreklikk-menyen. Har du ikkje noko slikt om du høgreklikker i t.d. svarfeltet her i forumet? (Om det var dette du meinte med knapp, so beklager eg.)

nå fant jeg den :) tusen takk :)

 

Opera hurtigtast kan enkelt ordnes med å legge en opera snarvei f.eks som nummer en i hurtigstart på startlinja, da vil hotkey bli windowstast + 1

 

takker!

Lenke til kommentar

Selv om du har løst det, kan jeg jo komme med nok et tips ang. hurtigtaster i windows (selv om dette egentig ikke er en windows-support-tråd): Ved å "høyreklikke -> egenskaper" på en hvilken som helst snarvei i windows, finner man valg for hurtigtast. Men ikke ta i bruk en som allerede brukes til noe annet ... (win+d, win+e, win+r, etc) ;)

 

Ang. snarveier i hurtigstart og win+1,2...9: Nice, dette visste jeg virkelig ikke om. Snedig!

Lenke til kommentar
Noen mulighet for at Opera legger tabber under hverandre f. eks. hvis det er over tja.. 10 horisontalt?

Høgreklikk på fanelinja og velg Tilpass. I den nederste nedtrekksmenyen, som det står Bryting ved sida av, vel du Bryt over fleire linjer.

 

Finnes det ikke en versjon som blokkerer fra alle nettsteder man besøker og ikke bare de som er nevnt? Har sett det før, men finner det ikke.
Stemmer det, eg tenkte ikkje på den. De finn den her: http://www.fanboy.co.nz/adblock/opera/ Endret av Torbjørn T.
Lenke til kommentar

Eg gløymer stadig å nemne ting ...

 

Merk at i den lista kan få enkelte sider til å ikkje fungere som dei skal. Det er nok ikkje noko vanleg, men eg opplevde at søk på Hybel.no ikkje fungerte når eg brukte den lista. Er nok ikkje noko å bekymre seg over akkurat, skjer nok ikkje ofte, og lista vert stadig oppdatert, men om ein opplever at noko ikkje fungerer, kan denne altso vere årsaka.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...