Gå til innhold

nytt kabinett med plass for gtx


Anbefalte innlegg

Tror ikke soprano er rette kabinettet for deg, jeg har selv thermaltake tsunami og er samme kabinettet bare i aluminium (om jeg ikke tar feil). Og det er ikke plass til et GTX kort i dette kabinettet.

 

Måtte sage bort ca 2x3 cm av harddisk rammen for å få GTXen min inn. Dette medfører at det kun er plass til 3 disker i kabinettet, og at det blir sinnsykt trangt rundt skjermkortet med alle harddisk ledningene.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
off topic men hvorfor kjøper du gtx. 8800 gt er vel ute nå til 1900 kr pr stk. sier at ytelsen ikke skiller så mye fra et gtx kort som er jævla mye dyrere.

 

uansett. ville gått for et antec 900 eller et antec p182 se eller gunmetal black. helt fantasiske kabinetter.pene,gode å bygge i, stille som mus

da jeg startet denne tråden var ikke 8800gt lansert enda... ;) vel vurderer egentlig den nye 8800gts når den kommer ut eller 8800gt i SLI, men er litt usikker på sistnevnte da det ikke har kommet SLI drivere for ASUS Maximus enda. (Kommer de i det hele tatt?)

Vel kommer ikke til å bestille datan føre desember uansett-kan hende det kommer mye nytt innen den tid.

Men hva synes dere om den oppdaterte versjonen av Armor kabinettet? Er den verdt å vente på? Noen som har fått tak i flere specs? (Se øvre post for video)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...