Gå til innhold

Mafia - the City of Lost Heaven


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Opp en metalltrapp i innkjørselen til restauranten. Du får ikke kjøpe våpen i den forstand, men han gir deg bedre og bedre våpen etterhvert som du kommer lengre i spillet

 

Han du referer til er ikke Yellow pete men Vincenzo. Jeg vet hvor yellow pete befinner seg men vanskelig og forklare. Er også en stund siden jeg har spilt det men jeg syntes og huske at når du stod under en bro hvor det også befant seg en bensin stasjon så kunne du kjøre på andre siden av broa og der var det en slags byggeplass. rett ved den byggeplassen så er det en smal vei som går på siden men som ikke følger ned til den lille "hovedveien".

 

og vist du kjører bittelitt opp den veien så skal det være en parkeringsplass på høyre side og en dør med en slags "snakke luke" gå inn og ned trappen også vips så står yellow pete der=)

 

Utrolig dårlig forklart men er som sagt en stund siden jeg spilte sist. Håper du finne frem:)

Endret av værdama
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Gode gamle Mafia. Nå vil jeg snart se noen flere en usle 5 skjermbilder av oppfølgeren...

 

Kjøpe våpen er en ting, men det Mafia manglet var muligheter til å handle hus og klær, og en gigantisk garasje til alle glisene man hadde stælt :!: Savnet faktisk detta...

 

Husker du han mekanikeren under brua som du besøker til stadighet ?

Brua/hovedveien rett over verkstedet hans fører rett til nevnte byggeplass. Fortsett rett frem når du kommer over brua, men pass på fartsgrensen! :yes:

Lenke til kommentar
Unødvendig quoting samt dårlig bruk av emnefeltet blir sett på som upasselig, og kan bli sensurert eller endret av moderatorer. Overdreven bruk av såkalt SMS-språk, utropstegn/spørsmålstegn, forkortelser osv. skal unngås. Emnefeltet skal beskrive innholdet i tråden. Eksempel: Problem med TV-ut på Radeon 9800. Dårlig bruk av emnefelt medfører stengning av tråden.
Et bra emnefelt er et emnefelt som forklarer godt hva innholdet i posten din går ut på. En bruker bør kunne skaffe seg oversikt over hovedinnholdet i posten bare ut fra å lese emnefeltet.

Tråden har et dårlig emnefelt og er derfor blitt stengt. Vennligst les utdraget over fra retningslinjene og netiketten angående dette.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...