Gå til innhold

Bare meg som er skuffet over PGR4?


Lurifaksen

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg prøvde demoen og tenkte, nei dette spillet skal jeg ikke ha!

 

Men etter å ha bytta inn to spill og det var eneste spillet som fristet ble jeg veldig positivt overrasket! Hele spillet er bare mye bedre feeling i enn demoen!

 

Jeg likte dette spillet veldig og da er jeg i utgangspunktet veldig lite begeistret for bilspill!

Lenke til kommentar

Syntes selv at demoen ikke var noe tess, men valget likevel å kjøpe det for å ha et spill som ett avbrekk fra Halo 3.

Må selv si at de dårlige inntrykkene jeg fikk fra demoen bokstavelig forsvant da jeg satte meg ned med PGR 4. Gotham career mode virket gennomført med mange varierte challenges og biler man kunne vinne. Også har du Arcade mode som sikkert vil holde holdbarheten enda lengre etterpå.

 

Pluss har ikke noe negativt å tilføye om motorsykkelopplevelsen. De var faktisk mye bedre å kjøre her enn på TDU.

 

Men nå har jeg ikke selv spilt så mye PGR 3 så kan ikke uttale meg noe særlig på forskjellen mellom disse to, både innholdsmessig og grafikkmessig. Alt i alt virker dette som ett meget gjennomført spill i mine øyne. Fartsfølelsen og de gromme bilene er der ihvertfall :D

Lenke til kommentar

Nå har jeg nesten spilt gjennom Forza 2 og liker det veldig godt. Blir dog veldig kjedelig i enplayer da det eneste som endrer seg er antall laps.

 

I tillegg er det ikke mulighet for å ha cockpit view i forza 2, noe som ødelegger mye.

 

Er allikevel utrolig gøy på den måten at du stadig behersker spillet bedre og at det alltid er ting du kan gjøre for å forbedre enda mer.

 

Når det gjelder pgr4 har jeg ikke spilt i så mange timer, men må si jeg er veldig positivt overrasket. Liker veldig godt det dynamiske været og ikke minst cockpitview.

 

I tillegg er dette et mye bedre bilspill å dra frem når du får kamerater på besøk som ikke spiller så mye.

 

En siste ting jeg har lysst og nevne og som jeg skulle ønsket kom i tillegg til det dynamiske været . Tenk hvis en kunne styrt vindusviskerne selv. Når det begynte og regne var det ditt problem å få på viskeren og kanskje også styre farten selv. Egentlig en filleting, men tror faktisk det dynamiske været hadde blitt lagt litt mer merke til da.

 

Brultus

Lenke til kommentar

Er enig i de fleste punktene, spesielt når det gjelder at du kan restarte et løp, men ikke et turnering. Jeg er ganske dårlig i bilspill, og har et spørsmål. Når kan jeg bruke bilene jeg unlocker? Jeg har bla. unlocket en 'bil-pakke' til 125k Kudos, men når kan jeg bruke disse? Må det være Hotshot-klasse? Jeg får bare bruke noen kjøretøy utifra en liste.

Lenke til kommentar

Jeg er kjempefornøyd med Pgr4.

 

Allikevel er jeg enig med mange av de negative punktene som har blitt nevnt her.

Jeg savner pgr2. Jeg elsket det spillet. Jeg brukte lang tid på å spille med roadsterne og mini cooperne. Det var kjempemorro å runde hushjørner i smale gater med en mini cooper. I pgr2 var den raskeste bilen en sort ferarri enzo. Jeg husker den godt fordi den var så uoppnåelig. Jeg fikk aldri kjørt den på noe annet enn testbana.

 

Garasjen var et godt tilskudd til pgr3. Nå er det annerledes i pgr4....

De burde ikke ha gjort en halveis jobb med å nekte folk å prøve igjen. Enten burde de ha ordnet det slik at man kunne testkjøre bana, og ingen mulighet i det hele tatt for å restarte.

 

Eller så burde man ha gjort det slik det var før.

 

Uansett et bra spill. Men får ikke mer enn 7-8 av 10 fra meg

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...