Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hva skal mange sex-partnere være godt for?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vet ikke om jeg skal le eller grine av enkelte av holdningene i denne tråden. Det er jo som sagt så mange ganger tidligere, en privatsak hva man har gjort tidligere. Eller mener du Melisma, at du har KRAV på å få vite alt av hva en eventuell kjæreste har gjort av seksuelle aktiviteter før han (hun?) møtte deg?

Det finnes jo mange ting som er mer merkelig, sjokkerende, ekkelt og skremmende enn mange sexpartnere. Ville du f. eks fordømt den kommende kjæresten om h*n hadde gjort noe i senga som du syntes var ekkelt?

 

Fortid er nettopp det, og folk kan forandre seg.

Lenke til kommentar
Haha. Foreldre har INGENTING med hvem barna har sex med, når barna er over seksuell lavalder. Det er en privat ting som ingen andre enn de selv har noe med. Husarrest? Hvor mange foreldre er det egentlig som driver med den totalt meningsløse og bortkastede "straffen" i dag egentlig?Hvem er DU til å komme å blande deg inn i andres liv fordi du mener at det er usunt? Du opptrer faktisk ganske provoserende når det er snakk om å faktisk tre inn i andres personlige liv.Å påstå at hjernen ikke er fullstendig utdanna (hva nå enn det skal bety) når man er 20, og at man ikke er i stand til å se konsekvenser, får stå på din regning. Mulig at du ikke var i stand til å se konsekvenser for deg selv da du var 20, men de fleste 20åringer er fullstendig i stand til å ta ansvar for seg selv og sine egne handlinger.
Du er jo tydeligvis på lik linje som andre her, bare ute etter å arrestere ALT jeg sier, og det er ganske tydelig hos dere alle nå.. bli ikke særlig saklig lenger da synes jeg.. jeg synes da foreldrene har rett til å vite om barna deres ligger rundt, om de er 13 eller 18.. 100% privatliv synes jeg ikke en tenåring skal ha, ikke på lik linje med en voksen person.. Jeg blander meg inn hvis jeg ser at en ungdom er på feil vei her i livet, da må en voksen ta affære.. Jeg har jobbet med massevis av ungdom og man ser ganske lett hvem som er kommet på "avveie".. da synes jeg at noen burdte reagere og gripe inn,, en tenåring som har ligget med feks 30, er bare ikke riktig!! DET står jeg for!nei, jeg mente at hjernen ikke er ferdig utviklet når man er tenåring, så man har vanskeligheter med å se konsekvensen av handlingene sine på lang sikt.. Det er bare slik det er! kroppens utvikling! en 20 åring er kanskje mere i stand til å tenke litt lenger, men man er jo fortsatt ung, ikke alltid jeg heller klarer å se konsekvensene av de dumme tingene jeg gjør, men jo eldre man blir, jo mere lærer man.. og en tenåring er som regel mere impulsiv enn en voksen.. hvorfor sitter det så mange ungdommer idag med barn tro?
Vet ikke om jeg skal le eller grine av enkelte av holdningene i denne tråden. Det er jo som sagt så mange ganger tidligere, en privatsak hva man har gjort tidligere. Eller mener du Melisma, at du har KRAV på å få vite alt av hva en eventuell kjæreste har gjort av seksuelle aktiviteter før han (hun?) møtte deg?Det finnes jo mange ting som er mer merkelig, sjokkerende, ekkelt og skremmende enn mange sexpartnere. Ville du f. eks fordømt den kommende kjæresten om h*n hadde gjort noe i senga som du syntes var ekkelt?Fortid er nettopp det, og folk kan forandre seg.
mulig du ikke har sett det jeg skrev tidligere:
først og fremst mener jeg at alle fortjener en ny sjanse her i livet. Om man har hatt mange sexpartnere, men har lagt den tiden fra seg, så kunne jeg nok klart å hatt ett forhold til den gutten. Men da skal være en lang stund siden(nå snakker jeg om år) han levde dette promiskuøse livet. Det er min personlige mening og slik jeg velger å se det.
altså det må da har vært en stund siden han la fra seg den tiden, ellers kommer vi nok til å ha ett tillitsproblem i forholdet..

 

Vel - da hadde det jo vært greit at du i første post spesifiserte at du ikke ser fornuften i at folk under 18 har mange sexpartnere. Det du lurer på i første post er jo fornuften i å ha hatt mange sexpartnere generelt sett, for alle.

 

jeg synes en 30 åring med 50 stk i sekken er ganske mye jeg da,, 40 også.. det ermin personlige mening. Men det er verre når det er unge mennesker som ungdommer/tenåringer, synes jeg da..

Endret av Melisma
Lenke til kommentar
oki. regnet med at du var sosionom eller tilsvarende.

 

:innocent:

 

 

ikke klatra så høyt på stigen enda, men jobber med saken ja :) barnevernet er drømmen da :)

 

Darkness: jeg vet ikke, men har nå fått ett inntrykk av det..

Vel, ut i fra det du har skrevet tidligere Melisma (ang. homofili og aids), så kan vi ikke ta noe av det du skriver seriøst lenger hvis vi skal dømme ut i fra din tankegang.

 

sånne ting føler jeg går direkte på person..

 

mange andre her har gått på meg som person, men ingen av dere andre reagerer på det, dere bare skriver til meg og ikke dere imellom! da føler jeg at det er dårlig gjort.. Ilpostino som slettet ett par innlegg som garantert var personlig rettet mot meg, er den en av få reaksjoner jeg har sett.. og LOOM har reagert..

 

Dere er mere på "lag" mot meg enn å holde dere til saken...

Endret av Melisma
Lenke til kommentar
Hm? Bare fordi man har sterke meninger om en sak? :p

 

det blir mer ot enn denne tråden har vært men den forrige kjæresten min var sosionom og omtenksom til fingerspissene. hun jobber med mye av det samme som melisma. jeg har derfor fått en pekepinn hva melisma har gjennomgått i jobben sin.

 

når jeg ser melisma argumentere slik hun gjør ser jeg at det i bunnen er en veldig omtenksom person som har sett alt for mange ungdom havne på skråplanet og hva dette gjør med disse. jeg ville iallefall blitt forandret som person hvis jeg hadde møtt disse ungdommene dag ut og dag inn. Jeg tror ingen av de som har vært innom denne tråden kan forestille seg mye av hva melisma har sett og opplevd gjennom jobben sin og jeg tror derfor hun er såpass engasjert i denne debatten.

Endret av ilpostino
Lenke til kommentar
Du sier at en tennåring ikke skal ha 100% privatliv?

 

Wtf?

 

Hun mener vel heller slik som jeg forstår det at skulle det komme frem via samtale med hennes egne barn at de hadde hatt de 40-50 sexpartnerne så hadde hun som forelder blitt bekymret.

Og det med privatliv er jo alt ettersom hvilken kultur man har i sine respektive familier, noen snakker sammen om intime ting mens andre ikke gjør det og vil holde det for seg selv.

 

Dersom jeg får barn så skal jeg på ingen måte overvåke de og snoke til alle døgnets tider men jeg håper for guds skyld at jeg får et såpass godt forhold til mine barn at de ville vite at dersom de eventuelt ville diskutere noe med meg så kunne de få lov til det uansett hva det er.

 

Nå er det jo også slik at noen som har et forholdsvis høyt antall sexpartnere sikkert har det av forskjellige grunner, noen trenger ikke ha noe problemer med det i det hele tatt mens det for andre kan være nettopp det.

Lenke til kommentar

Problemet mitt med det du sier nå er antagelsen om at de utdaterte verdiene til foreldrene er gode å spre videre. Hva med foreldrene som passer på at barna ikke bryter grensen over til homofili? Jeg ser mange likheter mellom å mene at homofili er noe negativt og at promiskuitet er noe negativt - argumenter om at de er usunne som ikke har noen rot i virkeligheten, at det er moralsk forkastelig, osv. Foreldre kan ha rett om mye, men når det gjelder sex så er vi fortsatt i en revolusjon hvor gamle, utdaterte verdier forkastes etterhvert som de motbevises.

Lenke til kommentar

I mine øyne så er tenåringen fortsatt ett barn i vekst.. man trenger ekstra god veiledning og råd fra de voksne, spesielt foreldre. Hormoner flyr løpsk og man er høyt og lavt..

 

Jeg personlig synes ikke homofili er usunt, men promiskuitet i ung alder synes jeg er usunt. Jeg kan ikke se denne likheten du sikter til steffypants.. Jeg mener jeg menr at denne "moralen" har en rot i virkeligheten.. den er der for å beskytte ungdommen.

Endret av Melisma
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...