Gå til innhold

Brukernes anbefalte tv-serier


Anbefalte innlegg

Twin Peaks (1990 - 1991)

- 2 ferdige sesonger

- David Lynch, Mark Frost

 

audreyhorne3.jpg

 

Denne perlen fra 90- tallet er av en eller annen grunn ikke med her i tråden. Handlingen spinner rundt en liten by i ingenmannsland kalt "Twin Peaks". Her er det problemer som i alle andre småbyer, og som i alle andre småbyer, så vet alle hva som foregår. Twin Peaks skiller seg likevel ut. Her finnes det mystiske krefter, og den lille byen blir åsted for noen brutale mord. Byen får besøk av spesialagent Cooper, som skal hjelpe den lokale lensmannen med etterforskningen.

 

Denne serien har i mine øyne alt. Selv om den er fra 90-tallet, lever man seg fort helt inn og blir skikkelig fasinert av de underfundige karakterene. Bildet over er Sherilyn Fenn i rollen som Audrey Horne, og hun er bare rett og slett nydelig. Jentene er generelt pene, som de jo var på den tiden, og gutta er tøffere enn toget. Stemningen og spenningen er til å ta og føle på gjennom det hele. Alt toppes med Julee Cruise's udødelige "Falling", som er tittelsporet.

 

Har du ikke sett denne, så har du gått glipp av noe. Her er noe for en hver smak!

Endret av Søppelsveitt
  • Liker 3
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

fringe-poster002.jpg

 

Fringe (2008)

av J.J. Abrams (Lost, Star Trek (2009), Cloverfield)

 

Det har kommet 2 sesonger så langt:

Episode guide

 

Serien handler om en FBI avdeling kalt Fringe Division, de tar seg av overnaturlige saker som skal holdes skjult for hvermannsen.

Serien er seriøs og mye mindre cheesy enn det X-files var. Faren min som hater sci-fi synes serien var ganske bra og det sier jo litt.

 

Skuespillere

 

Anna Torv

Joshua Jackson (Dawson's Creek)

John Noble (Lord of the Rings)

Lance Reddick

Kirk Acevedo (Band of Brothers)

 

Du vil like Fringe hvis du liker/likte

 

X-files

Lost (du kan godt avsky Lost og like Fringe)

Endret av RomTorsk
  • Liker 2
Lenke til kommentar

tvsonsofanarchy17.jpg

Sons of Anarchy

Antall sesonger: 2 (Sesong 3 er bekreftet for høsten 2010)

Skapt av Kurt Sutter(The Shield)

Andre produsenter James D. Parriott(skapern av Defying Gravtiy) og Art Linson & Sønnen(Fight Club, Into The Wild)

 

Sons of Anarchy er en amerikansk tv-serie med Charlie Hunnam(Cold Mountain), Ron Perlman(Hellboy, Blade) og Katey Sagal(Bundy, Lost, 8 Simple Rules) i de viktigste rollene.

 

Serien handler om livet til en motorsykkelklubb som holder til i Charming, en fiktiv by lokalisert til San Joaquin Valley i nordlige California.

Som både bilmekanikere, familiemenn og bikere. I tilegg til deres virksomhet som hovedsakelig har med våpensalg å gjøre. Gjenger er også i klassisk Kurt Sutter-stil reprensentert også i tilegg til Sons of Anarchy, med blant annet to ariske gjenger, Niners(som også var en gjeng i The Shield) og Mayans.

 

Serien har en veldig Shakespear-handling over seg med de 3 mest sentrerte karakterne Clay, Jax og Gemma.

 

Sons of Anarchy er skapt av Kurt Sutter, en tidligere manusforfatter og produsent til The Shield. I tilegg er også Kurt Sutter med som en gjestekarakter som heter Otto.

 

Serien er trygt anbefalende for de som likte spesielt Sopranos og The Shield.

Endret av Mahavishnu
  • Liker 2
Lenke til kommentar

BURN NOTICE

(Matt Nix)

Antall ferdige sesonger 2,5 (PAUSE TIL JANUAR 2010)

 

 

Jeffrey Donovan - Michael Westen

Gabrielle Anwar - Fiona Glenanne

Bruce Campbell - Sam Axe

Sharon Gless - Madeline Westen

 

burn-notice-poster.jpg

 

 

Serien handler om spion Michael Westen som brått og brutalt under en undercover opperasjon blir total svartelistet fra alt av etater i regjeringen, og dumpet i miami med streng beskjed om og bli der, han bruker deretter tiden sin på og hjelpe vanelige mennsker bli kvitt narkokarteller, lånehaier, svindlere osv. samtidig som han kjører frontalangrep for og få jobben sin tilbake, med litt hjelp av en x IRA bomber (x kjæreste og) en navy seal bekjent og til tider mammaen sin, vilket han hater og snakke med.

 

michael Westen bruker falske identieter og mcguyver lignende gjenstander til og spionere og lure sine mål. skribentene har på en kjempeartig måte forklart hvordan michael bruker sine mange identiterer til og snurre alt og alle rundt lillegfingeren og til tider virke langt, langt mektigere en det han egentlig er, kjempeartig serie som anbefales alle!

Endret av digitalglenn
  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Lost

Antall sesonger: 5 (6 kommer 2.feb 2010)

Handler om en gruppe mennsesker som er strandet på en øde øy. Virkelig bra serie!

 

Prison Break

Antall sesonger: 4 (ferdig)

En ganske lang og bra historie om to brødre i fengsel osv. Skal ikke røpe mere!

 

True Blood

Antal sesonger: 2 (3 kommer juni 2010)

Vampyrer, en liten plass og hillbillies. Kan det bli bedre?

 

Smallville

Antall sesonger:9

Supermann som ung! Mere er det vel ikke å si

post-123100-1263423500_thumb.jpg

post-123100-1263423904_thumb.jpg

post-123100-1263424043_thumb.jpg

post-123100-1263424602_thumb.jpg

Endret av .........
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...

House - 6 sesonger, 5 ferdig - Episode guide - IMDb

 

house-tv-show-48.jpg

 

Handling

 

 

House (aka House MD), from executive producers Paul Attanasio, Katie Jacobs, David Shore, and Bryan Singer is a new take on mystery, where the villain is a medical malady and the hero is an irreverent, controversial doctor who trusts no one, least of all his patients. Dr. Gregory House (Hugh… More Laurie) is devoid of bedside manner and wouldn't even talk to his patients if he could get away with it. Dealing with his own constant physical pain, he uses a cane that seems to punctuate his acerbic, brutally honest demeanor. While his behavior can border on antisocial, House is a maverick physician whose unconventional thinking and flawless instincts have afforded him a great deal of respect. An infectious disease specialist, he's a brilliant diagnostician who loves the challenges of the medical puzzles he must solve in order to save lives

 

Fra tv.com

 

 

 

Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...

Riget - 2 sesonger - IMDB

 

Riget er en dansk TV-serie produsert i 1994, og regnes som en av de beste nordiske TV-seriene noensinne. Mesteparten av serien er filmet med håndholdt og ustødig kamera. Bildekvaliteten er kornete, og klippingen er grov. Alt dette er gjort bevisst for å få frem en uhyggelig stemning.

Riget.jpg

Lenke til kommentar

justifiedfxpremiere.jpg

Justified

 

Plot

Deputy U.S. Marshal Raylan Givens is a 19th century-style but modern-day officer, who enforces his brand of justice which puts a target on his back with criminals and puts him at odds with his bosses in the U.S. Marshals Service. As a result of his having eagerly shot a Miami fugitive in a "justified" shooting in his South Florida assignment, he gets reassigned to the district covering his rural Eastern Kentucky mining hometown of Harlan County.

 

Cast

Timothy Olyphant(Deadwood, Hitman, Die Hard 4.0) as Raylan Givens

Nick Searcy(Thunder Ally) as Art Mullen

Erica Tazel(Jericho) as Rachel Brooks

Jacob Pitts(The Pacific) as Tim Gutterson

Joelle Carter(High Fidelity) as Ava Crowder

Natalie Zea(Dirty Sexy Money) as Winona Hawkins

Walton Goggins(The Shield) as Boyd Crowder

 

Serien er meget bra for de som er fans av Deadwood, The Shield, og Sons of Anarchy. Serien har allerede fått bekreftet en andre sesong neste år.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 1 måned senere...
  • 3 måneder senere...

Spartacus: Blood and Sand (2010)

 

Serien omhandler en traker som får tilnavnet Spartacus etter å ha blitt fanget av romerne under en kamp i det som idag er Bulgaria.

Etter å ha blitt kjøpt av Batiatus, eieren av en gladiatorskole, finner Spartacus snart ut at hans kone som også ble fanget er solgt til en syrier og Spartacus kjemper i arenaen for å gjenvinne sin frihet.

Serien sett fra mitt ståsted regnes som svært voldelig (mamma kunne ikke fordra det)

 

Cast:

Andy Whitfield - Spartacus

John Hannah - Lentulus Batiatus

Manu Bennett - Crixus

Lucy Lawless - Lucretia

Peter Mensah - Doctore/Oenomaus

Jai Courtney - Varro

 

Spartacus-remake.jpg

Spartacus-Blood-and-Sand-Episode-2-Sacramentum-Gladiatorum-Preview-Online.jpg

 

Trailer:

http://www.youtube.com/watch?v=m2CqtNeRK_w&feature=related

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Better off Ted - 2 sesonger - IMDB

 

images%3Fq%3Dbetter%2Boff%2Bted%26um%3D1%26hl%3Den%26sa%3DN%26biw%3D1366%26bih%3D548%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=112&vpy=102&dur=463&hovh=201&hovw=251&tx=134&ty=101&ei=iCr-TPTbNs2z8QOZkciNCw&oei=iCr-TPTbNs2z8QOZkciNCw&esq=1&page=1&ndsp=24&ved=1t:429,r:0,s:0

 

Better off Ted er en utrolig morsom serie om Ted som sliter med sin moral i sitt arbeid for det svært så umoralske firmaet Veridian Dynamics. Her jobber han sammen med sin sjef: Veronica (Portia de Rossi), to lab geeker: Phil & Lem, og produkttesteren Linda.

Veridian Dynamics lager absolutt alt fra våpen av et gresskar, til kjøttstykker uten dyr og vi får se hvordan karakterene kommer med løsninger til problemene de møter underveis. Det er utrolig bra humor, gjerne litt tørrvittig, og noen gullkorn uten like i blandt. Det er uten tvil den morsomste serien jeg har sett.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Blue Mountain State

cover5_image_264331.jpg

La meg først si; Jeg har aldri sett en eneste Amerikansk fotball kamp i hele mitt liv og var veldig skeptisk til denne serien. Men etter 20 minutter innen første episoden lå jeg på gulvet å lo ukontrollert. Denne serien har uventede, sinnssyke dialoger og hendelser fra første minutt som får deg til å le til tårene står ut av øynene.

WIKI:

 

National Lampoon's Animal House and Van Wilder focusing on the football-centric university, Blue Mountain State, and its rather awkward team "The Goats." It covers topics of college life, including football, sex, drinking binges, drugs, wild partying, andhazing.

 

Møt Kapteinen for BMS

http://www.youtube.com/watch?v=SZ8v1CHjCaM&feature=channel

 

Trailer:

http://www.youtube.com/watch?v=2E8jd8cAFLk

Endret av haddis
  • Liker 3
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Smeller til med en annen anbefaling som har klistret meg fast til skjermen de siste dagene.

 

Il capo dei capi / Corleone

 

Serien omhandler den italienske mafiaen på Sicilia i tidsrommet 1943 til 1993 på seks episoder og virksomheten rundt Salvatore "Toto" Riina og hans gjeng fra deres spede begynnelse i byen Corleone på Sicilia fra 1943 til 1993. Alt i alt en god, annerledes serie og ett must-see for alle som har sansen for slike series alà Sopranos. Serien foregår på italiensk, så undertekster er anbefalt med mindre du snakker italiensk.

 

http://www.youtube.com/watch?v=c1sVOxzQsUo

Endret av Friksjon
Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...

Dexter

 

dexter-Season2.jpg

 

Utrolig bra tv-serie med et genialt konsept. Handler om Dexter Morgan som jobber i politiet som blod analytiker eller noe, men det ingen andre vet er at han dreper folk på fritiden. Det gjør han fordi han har et slags "behov" for det, noe han har hatt helt siden han var liten. Han dreper bare slemme folk though, og går som regel etter andre mordere. Veldig kort fortalt. Anbefales!!

  • Liker 3
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
  • 3 år senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...