Gå til innhold

The Experience: Battlefield 2142 avlyst


Nilsen

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dette er for dårlig HW!

Greit at det har blitt for få påmeldte, men dette kunne dere ha kommet ut med mye tidligere!

 

Dere kunne gjort det via en "oppdaterings-tråd" der vi stadig kunne sett hvor mange som var meldt på?

 

 

Blir det noen form for 2142 compo for de som da kommer?

Hadde vært kjekt om dere i såfall kunne arragert en midre compo for de påmeldte, slik at man kan vinne tilbake pengene man alt har kastet bort på flybillettene!

Endret av Continium
Lenke til kommentar

Vel, å satse på compo med 8 klaner i et spill hvor det er registrert totalt 4 norske klaner i CB er jo rett og slett naivt. Når man i tillegg haler dette ut ved å vente til en snau uke før lanet med å annonsere avlysningen, må jeg rett og slett si meg skuffet.

 

Kan ikke si jeg er videre happy heller for at jeg i går kastet bort 500kr på dette spillet, ene og alene i håp om at det ble compo. Dette vet jeg at flere har gjort. Men det var jo en ting som kunne skje.

 

Vi (gamere) får bare håpe på at ikke flere compoer avlyses, og at de compoer som skal gjennomføres blir gjort så på en profesjonell måte.

Spesielt frykter jeg for bf2 kompoen, både fordi jeg selv skal spille og fordi jeg har erfart hvordan dette ble løst i fjor. Savner info om:

- Skal finalene castes/kommenteres?

- Skal finalene spilles på compo-PC-er?

- Hvem drifter servere og stiller som admins?

- Hvem tar avgjørelser hva gjelder uklarheter i regelverk o.l?

 

Selv er jeg allerede godt i gang med et tekstdokument med kritikk (i mer eller mindre konstruktiv form). Dette før lanet i det hele tatt har startet.

Lenke til kommentar

Dette blir bare verre og verre, 1 uke før lanet avlyser dere en compo, og informasjonen rundt alt dette har vært begredelig dårlig.

 

Er ikke EA villige til og lempe på 8 lags regelen? Har dere spurt? Og hvis dere har det, hvorfor har det ikke kommet noen info ut om dette? Og er den grunn til at dere må avlyse 1 uke før? Det kan hende det kommer mixlag til etc.

 

Hva med de som har bestillt flybiletter osv for og være med på BF2142 compo?

 

 

Jeg har ikke lyst og kritisere, men dette blir for dårlig!

Lenke til kommentar

Katastrofalt dårlig

Tragisk og utilgivelig av gamecrew!, infoen kom alt for sent, det var ingen vilje til å ta grep som ble anbefalt for å redde compoen og her er resultatet. Vi ble også lovet oppdatering på hvordan det lå an med compoen for flere dager siden, den infoen kom ikke. Forstår ikke hvorfor det skal være så vanskelig å gjøre små grep for å redde compoen? Hvis de som sitter i ledelsen ikke har tid til å gjøre små justeringer i oppsettet 2 uker før lanet og komme med nødvendig informasjon, så har de ingenting der å gjøre i utgangspunktet. For denne saken har rett og slett vært en katastrofe på alle måter og jeg har hvertfall mistet all tro på the Experience som et seriøst norsk gamin glan. Har rett og slett ikke opplevd noe så dårlig før.

 

1) Infoen om compoen kom alt for sent

 

2) 8 lag limiten som compoen kom med fra starten var med på å dømme compoen til døde – noe jeg varslet om med en gang, men ikke fikk forståelse for før for et par dager siden

 

3) Det var ingen vilje til å gjøre justeringer for å redde compoen, selv om reglene hadde massevis av svakheter ble ingen av disse rettet

 

4) Reglene var ufullstendige og maplisten innholdt kart fra en tilleggspakke – igjen hvor vanskelig hadde det vært å fikse dette??

 

5) Det ble ikke gitt lovte oppdatering om status på compoen og det har rett og slett vært helt stille fra admins de siste dagene – 1 uke før lanet!

 

6) Jeg har aldri hørt om et seriøst lan som avylser en compo 1 uke før lanet, hvordan kan man gjøre det egentlig? Bruke en compo som et lokkemiddel og få besøkende grunnet denne og rett før lanet så bare sier man "nei det blir ikke noe av".

 

Hva med de bf2142 klanene som kjøpte billetter til lanet og muligens har kjøpt billetter for å reise til lanet? (Var vel hvertfall 2?)

 

Nei dette er rett og slett tragisk dårlig av The Experience, skulle ikke the experience satse på gaming? For nå legger The Experience seg under TG når det kommer til gaming, hvertfall for meg og det sier litt – for TG er det dårligste gaming lanet jeg har vært på.

Endret av ~Alex~
Lenke til kommentar

Dette her blir for dumt. Eneste som fikk meg til å komme på lanet var den compoen. Kompisen har bestillt flybiletter. Sikkert jævlig kjedelig for han å sitte alene med PC-en sin? Siden det er sikkert mange i klanen min som ikke har noen lyst mere. Inkludert meg.

 

Tragisk og useriøst.

 

EDIT: Nå viser det seg at 2 av klan medlemmene mine har bestilt tog biletter til en verdi av 600 pr pers. 1200 kr til ingen nytte. Dette skaper konflikter.

Endret av TriX3
Lenke til kommentar

Det er tydeligvis en god del her som ikke har helt grepet om hva som kreves for at man skal kunne arrangere et dataparty, med konkurranser, og ha premier til disse.

 

Sponsorer/partnere er en meget viktig del av et LAN/dataparty, og de gir penger til oss for at vi skal kunne gjennomføre selv arrangementet, samt dele ut premiepenger.

 

Når vi da legger ut informasjon om konkurransen, hvor det legges føringer for hvordan den skal gjennomføres, og det er svært liten interesse for Battlefield 2142, så forsvarer det seg ikke og la dette surre frem til åpningsdagen er der. Det bør dere forstå også. Hvordan tror dere at det ville sett om folk møtte opp i døra, og det henger en stor plakat som sier "BF2142 compo avlyst. Sorry. hilsen Compo"? Det hadde garantert ikke blitt godt mottatt.

 

Hvis det er så utrolig stort ønske om BF2142 - hvorfor har ikke flere lag meldt seg på slik at vi møter den grensa på 8 deltakende lag? Informasjonen om dette har ligget ute siden 7. august. Det er snart 2 måneder siden, og det er ikke nok klaner påmeldt.

 

Ja vi har fjernet spillet før fristen gikk ut, fordi det kan umulig være noe poeng at deltakere skal sitte på gjerdet til 1 min før fristen går ut og så melde seg på. Det henger svært dårlig sammen med informasjonen om bestilling av reiser fra fjern og nær.

 

Når det gjelder fleksibilitet som blir nevnt her, så ser jeg at det kan la seg gjøre i noen tilfeller, men ikke når det spesifikt sier slik i en avtale som er inngått. Jeg har ikke 25.000 kroner som kan brukes, det er derfor vi har sponsorer, og enhver sponsor som legger en liten eller stor sum penger i noe - ja den sponsoren forventer noe tilbake. Det er vel rimelig greit å skjønne.

 

Årsaken til at info ble forsinket var fordi vi har forsøkt redde BF2142 på The eXperience 2007, men når det ikke gikk, så kan vi ikke arrangere en konkurranse uten premier.

 

Avslutningsvis kan jeg meddele at det er 3 lag som har meldt seg på via skjema på våre websider, og 2 lag har meldt muntlig interesse for deltakelse via f.eks IRC. Enten så er da dere som naturlig nok er sinte nå, fra disse 3 klanene og et lite miljø aktivt her, eller så er det mange som hiver seg på i tråden for å klage. Ting kunne definitivt vært håndtert bedre fra både vår side, og fra dere som ønsket delta (dvs de som IKKE har meldt på sitt lag).

Lenke til kommentar
Dette blir bare verre og verre, 1 uke før lanet avlyser dere en compo, og informasjonen rundt alt dette har vært begredelig dårlig.

 

Er ikke EA villige til og lempe på 8 lags regelen? Har dere spurt? Og hvis dere har det, hvorfor har det ikke kommet noen info ut om dette? Og er den grunn til at dere må avlyse 1 uke før? Det kan hende det kommer mixlag til etc.

 

Hva med de som har bestillt flybiletter osv for og være med på BF2142 compo?

 

 

Jeg har ikke lyst og kritisere, men dette blir for dårlig!

9586778[/snapback]

 

Nå synes jeg du er ute med tullprat igjen ReWrite. Selvfølgelig har vi vært i dialog med våre sponsorer i saken. Vær så snill og drop det å skape et bilde hvor du har alle svarene og vi kan ingenting. :) Du har selv vært med å arrangere konkurranser på andre LAN/dataparty og hverken du, eller jeg kan si at vi er feilfrie. Feil skjer, og da må man etter beste evne forsøke rydde opp i disse.

 

Det kan hende det kommer mixlag? Hvorfor i all verden melder de seg ikke på? Som nevnt i mitt forrige innlegg her, så har info ligget ute siden 7. august på våre websider. Da bør det har vært avklart om man kan stille lag eller ei, litt over 24 timer før påmeldingsfristen er ute. Det ble tatt en avgjørelse på å stoppe BF2142 nå fordi det ikke var kommet inn halvparten av det kravet til påmeldte lag som vi hadde.

Lenke til kommentar
Slapp jeg i alle fall å bruke penger på spillet. Men ellers er det alt for mye tull rundt dette lanet. Hva skjer med premiene? Har dere snakket med EA om å bruke disse i f.eks BF2 compo?

9588196[/snapback]

 

Hvis det hadde vært aktuellt å bruke pengene til BF2142 på en annen måte, så hadde vi selvfølgelig gjort det. Premiepenger skaffes til veie for at vi skal dele dem ut når vi har dem, ikke for å settes på konto. :)

 

NITH som var sponsor i fjor ønsket at vi skulle ha en BF2 konkurranse og derfor har vi satt opp konkurranse i det spillet. Jeg er i dialog med OCZ om sponsing av hardware til 2 og 3 plassen i BF2, men vil ikke legge ut informasjon om dette før jeg vet eksakt hva det er jeg kan gi til de som kommer på 2 og 3 plass. BF2 er ikke like hot som det en gang var, og derfor er det veldig gledlig at NITH vil sponse en BF2 konkurranse.

Lenke til kommentar

 

 

 

Årsaken til at info ble forsinket var fordi vi har forsøkt redde BF2142 på The eXperience 2007, men når det ikke gikk, så kan vi ikke arrangere en konkurranse uten premier.

 

 

9588167[/snapback]

 

Så dere lot vær å gi ut info om clanmod etc siden dere ville redde 2142 :hmm: jaja-

 

Hvis de 3 klanene som har meldt seg på til BF2142 kan sende meg en PM med info om laget sitt, hvor den enkelte i laget bor i Norge, samt billettnumrene, så skal jeg se hva jeg kan få gjort i saken.

 

Greiest om den personen som er ført opp som lagleder gjør dette, og så vil ta jeg ta kontakt når PM er mottatt.

9588336[/snapback]

den saken ja :yes: kan du si meg hva den saken er ?

Lenke til kommentar

Så dere lot vær å gi ut info om clanmod etc siden dere ville redde 2142  :hmm:  jaja-

9588521[/snapback]

 

Du kan droppe og legge ord i munnen på meg, som ikke er min mening. Jeg snakket om å redde BF2142 compo, dvs forsøk få lempet på grensa som var satt til 8 påmeldte lag. Ikke konstruer intriger her, og forhold deg til fakta. Jeg snakker om compo'n i seg selv, ikke detaljer om hvordan regler og oppsett skulle være.

 

den saken ja  :yes:  kan du si meg hva den saken er ?

 

9588521[/snapback]

 

Du er tydeligvis ikke berørt av dette, så hvorfor uttale deg om det? Jeg snakker om de 3 klanene som var påmeldt og tydeligvis har medlemmer som kommer langveisfra. Jeg er ikke ute etter å skape mer konflikter her, noe du forsøker bidra til. Jeg innser at ting kunne vært gjort annerledes, og forsøker rydde opp i flokene. Da trenger jeg ikke verbale oppstøt som dette i diskusjonen. Det håper jeg du forstår. :)

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...