Gå til innhold

Chuck - Alle sesonger (USA-sendetid) - Generell diskusjon


Anbefalte innlegg

Herregud, her har jeg ikke vært på evigheter :p

Har vel noe å gjøre med mye arbeid.

 

Men i forhold til ratings:

Jeg hørte at NBC ga de 11 ekstra episodene siden de er intresserte i å få Chuck syndicated, ved å gi dem en 13 ep sesong til(Så totalen kommer på rundt 100 episoder, må finne kildene igjen). Så håper vi får en god sjangse på en siste sesong!

Endret av joyu24
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Oppdaget Chuck for ca. fire uker siden, og nå har jeg sett alt. Tror det er min nye favorittserie! Jeg nok sett serier som jeg vil si er bedre, for eksempel Band of Brothers, men akkurat nå er det ingenting jeg vil se mer enn Chuck. Elsker feelgood-følelsen jeg får av hver eneste episode. Håper og satser på det kommer en femte sesong, helt skulle jeg sett at serien fikke seks-syv sesonger, minst.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Herlig episode i dag, Volkoff er en av mine favorittkarakterer i Chuck. Dalton har vært alt fra usikker MI6 agent til verdens farligste person. Bra at de åpner opp for meg av Sarah sin bakhistorie, og det var godt synkronisert med Casey. Mr Cool fungerte bra for Chuck, og herlig å se at Sarah blir needy for en gangs skyld. Frokosten mellom Morgan og Casey var creepy bra, og Elle får stadig større rolle denne sesongen. Dagens episode var tilnærmet flaweless, og den beste siden Chuck Versus the Seduction Impossible. Herlig å ha Chuck tilbake.

 

-Target's on the move Hot Mama

-Copy that, Six Pack

 

:!:

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Noen som husker denne scenen? Jeg måtte se den mange ganger og holdt på å knekke sammen av latter i hvertfall! laugh.gif

 

"You're so stunning, I can't even look away!"

post-103104-0-34633400-1302644503_thumb.png

 

En av mine favorittepisoder, mye takket Timothy Dalton, og for eksempel dette sitatet:

 

"Oh cool! A tiny weapons standoff!"

post-103104-0-62889800-1302644713_thumb.png

Endret av Zeke
  • Liker 4
Lenke til kommentar

Sykt bra acting av Vivan i den siste episoden. Spesielt når hun ble ordentlig sint og sa "You have both shattered my life" du hørte gråten sånn halvveis snike seg opp stemmen hennes og øynene skrek av tristhet og sinne.

 

Og så klart Chuck og Volkoff :!:

"She hates me..."

"ouuuh....ouuhhh noooo.."

 

Hva heter sangen som spilles når han spiller UNO mot han fyren i siste episode ?

 

Prøv en av disse:

The One AM Radio – “A City Without Seasons”

Tricky – “UK Jamaican”

The Cave Singers – “Distant Sures”.

 

Det var vel en eller annen remix av Technologic av Daft punkt?

Endret av Carlgutt
Lenke til kommentar

Slik som jeg ser det er at Chuck mest sansynelig blir øksa nå. Men igjen, de har egentlig ikke råd til det og. Fordi hvis de setter inn en ny "tvilende" serie, ala The Event(jeg tror produksjonsnivået er for høyt for de seertallene de får), Chase og sånt så taper de bare penger.

 

Igjen, så har egentlig NBC en veldig sterk pilot-sesong nå. Så det er vel 3-4 jeg virkelig har tro på kommer til å bli satt til serie som kan ta over sendetiden til Chuck.

 

Men så er det så forbaska vanskelig for de fleste kanalene å markedsføre seriene ordentlig, jeg skjønner liksom ikke hva NBC driver med lengre. De har har liksom dårligere seertall enn kabel-tv snart, å kabel-tv er et mye mindre marked(selv om det også vokser).

Lenke til kommentar

Dette var definitvt en av denne sesongens beste episoder, og det er slike dager som dette som gir meg troa på at Chuck klarer enda en sesong. Rett og slett en fantastisk, feelgood episode. Chuck på sitt beste dette her, som viser seerne at det fremdeles finnes mye bra igjen som ikke er vist.

 

Sarah som gjør et "flash-face" må jo være noe av det beste hun har gjort i Chuck, og jeg elsker alle de små detaljene mellom hun og Chuck i dag. Det at vi fikk vite mer av bakhistorien til Sarah er noe jeg har lengtet etter, og jeg kan ikke si annet enn at jeg elsker Gary Cole i Chuck. En av mine favorittkarakterer. Scenen mellom Casey og Kathleen var godt utført, og det er flott å se Baldwin spille inn en annerledes rolle for en gangs skyld.

 

Buss-scenen var genial, og når Beckmann kaller inn alle generalene er klassisk Chuck-overkill. Awesome var awesome, og morsomt når han prøver å skjule bryluppet. Slutten var også fantastisk. Ikke en episode som alle vil like, pga mangel på action... men de som setter pris på denne delen av Chuck vil elske den. For en episode...

 

 

sarahflash.gif

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...