Gå til innhold

ASUS G1S:God allround bærbar til en rimelig penge!


Torgard

Anbefalte innlegg

Men hvis ikke Vista DVDen fulgte med er, det vell ikke mulighet for å dual boote med XP og Vista uten og kjøpe vista på nytt eller går det med recovery CDen?

Har ikke dual boota før, men liker ikke vista så tror jeg skal gjøre det når jeg får den neste uke....

Noen som vet om man også må kjøpe XP hvis man har en annen maskin man tar Key'en fra? går det ann å bruke den samme? ( har ikke XP på CD )

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Antar du tenker på HD-DVD. Å bytte drev er latterlig lett. Hos meg er altu du må gjøre å skru opp en skrue, ta av låsen, lirke ut den som er i, og rett og slett trykke den nye inn. Deretter tar du de to første stegene "baklengs", og så er du ferdig. =)

Kan hende det er annerledes på ASUS, men mtp. hvor utrolig greit det er så tviler jeg på det.

Lenke til kommentar

Men hvis ikke Vista DVDen fulgte med er, det vell ikke mulighet for å dual boote med XP og Vista uten og kjøpe vista på nytt eller går det med recovery CDen?

Har ikke dual boota før, men liker ikke vista så tror jeg skal gjøre det når jeg får den neste uke....

Noen som vet om man også må kjøpe XP hvis man har en annen maskin man tar Key'en fra? går det ann å bruke den samme? ( har ikke XP på CD )

Lenke til kommentar

Heisann folkens, takk for intressant lesning her på forumet!

 

Jeg har nå vurdert MANGE forskjellige laptop's over lengre tid. Har vært i nærheten av å akseptere over 20k for en maskin fra Dell blandt annet.. Men nå har jeg fått øynene opp for G1S som ser ut til å levere bortimot samme specs til en helt annen pris.

 

Også har G1S e-sata port som gjør at jeg endelig kan få utnyttet min eksterne HD for fullt. Utrolig at ikke Dell kan ha dette på sine maskiner..

 

Det eneste jeg kan se som en mangel på G1S er fingerprint reader, dette hadde jeg en stund på pc på jobb og syntes det var genialt, men selvfølgelig ikke NØDVENDIG.. Dette var på en Lenovo som forøvrig var full av bugs. (Eller var det bare Vista kanskje....)

 

Hvor mye har 2 GB Ram vs. 4 GB ram å si på G1S med 32 bit operativsystem ?

 

Og er det stor forskjell på en 5400rpm disk og en 7200rpm disk i ytelse ? Jeg går ut ifra at en 7200rpm disk vil støye noe mer enn en 5400 disk.. Jeg kan ikke fordra støyende maskiner..

 

Jeg spiller ikke mye, men det skulle vært morro å kjøpt Crysis hvis jeg hadde handlet denne maskinen.

 

Batterilevetid har ikke allverdens betydning for meg, jeg er kun opptatt av å kunne ta med meg "jobben" på tur og der har jeg alltid strøm.

 

Jeg bruker pc til en del tunge Adobe programmer og har pr. idag en Elitegroup ECS 556 laptop som jeg kjøpte på Multicom for 3-4 år siden. Denne maskinen har en meget hissig vifte som tar _helt av_ hvis jeg bruker maskinen litt hardt og jeg får hodepine! (1gb ram, 1,8ghz, 128mb ati)

 

Så det store spørsmålet er jo, hvor mye bråker G1S ved belastning ? Evt. hvor kan jeg se og prøve maskinen før jeg kjøper en ?

 

På forhånd takk! :)

Lenke til kommentar

Syntest ikke at PC-en bråker altfor mye etter hardwaren den faktisk har. Ser at den blir roset for et bra kjølesystem som holder systemet kaldt under spilling over lengre tid + at det takler overklokking i tillegg. Dette uten å bråke altfor mye i forhold til mange andre kjøleløsninger. Jeg kan si at jeg er helt enig med disse testerne... selv om viften selvfølgelig høres godt ved tungt bruk. (f. eks Crysis).

 

Jeg var faktisk i samme båt som deg... ville ha en kraftig laptop til en OK pris, og da jeg så G1S var den helt perfekt. Jeg spiller sjeldent på PC, men ønsket å ha muligheten til det hvis jeg skulle ønske det. Samtidig er resten av hardwaren kraftig, og selve maskinen er solid med en god skjerm. Og den har både HDMI og e-sata som trekker veldig opp.

 

Alt i alt er jeg meget fornøyd med maskinen til den prisen :)

 

BTW: Du burde absolutt bytte ut disken til en med 7200RPM. Ikke bare blir responstiden lavere, men disken som følger med lager utrolig irriterende klikkelyder, man skulle nesten tro den var på veien til å ta kvelden. Du bør derfor kjøpe på Multicom og bestille den med en annen disk

Endret av Tøffli
Lenke til kommentar

Designmessig er G1S stilig synes no jeg, mye penere i virkeligheten enn på bildene jeg så før min kom i hus. den føles solid og vellskrudd. sammenlignet med Pavilion maskinene som virker mye skrøpeligere :roll: Men har helt klart sett penere laptoper :) skjermen er forresten noen av det beste jeg har sett på en 15,4". Medfølgende MX518 mus og ryggsekk er et stort pluss!

 

Tøffli:

demoen av Crysis kjører jeg i 1280x854, anti-aliasing : off, shaders : medium, shadows : medium, objects :

very high, water : medium og resten på High. Min kjører glatt på disse innstillingene. Har ikke testet fullversjonen enda. Men anti-aliasingen er svært krevende, det samme gjelder shaders. om du velger bort disse effektene klarer du faktisk alt annet på very high og spillet ser utrolig bra ut, enda bedre blir det med litt overklokking/tweaking :cool:

 

mvh Mikael

Endret av T0th
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...