Gå til innhold

FIFA08 vs PES08 (xbox360 demo)


neo2001

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hva menes egentlig med at gameplayet er best? Jeg synes FIFAs gameplay er best. Er det fakta at gameplayet i PES er bedre?

 

Forklar gameplay og hvorfor det er bedre i PES. :)

9548065[/snapback]

Gamplayet i PES synes jeg er bedre fordi alt går ganske kjapt om man setter fart framover på banen, man kan ligge bakpå å bare sentre ganske defansift, men med en gang man slår en ball å setter spillere på løp er det som en eksplosjon fremåver på banen (noe som er ganske likt dagens virkelige fotball).

Jeg føler i hvertfall at man har bedre kontroll over hva man fåretar seg i PES enn FIFA, fordi fifa sliter litt med hastigheten i spillet.

Det er i hvertfall min personlige mening.

 

Blir PES på meg.. (men skulle ønske FIFA var bedre enn det er)

Lenke til kommentar

Jeg har skrevet dette i en annen tråd, men jeg skriver det likevel her også.

 

Jeg velger PES, uten tvil.

Blir aldri lei spillene. Kampene er alltid spennende, og målene man scorer er alltid forskjellige. FIFA har ikke klart det samme, og mange av målene føler man at man har scort flere ganger før.

 

Endelig er også Edit-modusen tilbake (på next-gen (current-gen nå), fantes ikke på PES6 på 360). Kan ikke huske hvor mange timer jeg brukte i Edit-modusen på PES4 på Xbox.

I tillegg syns jeg det er interessant at man kan ta bilde av seg selv og andre med xbox live vision-camet og lage en spiller som er prikk lik deg selv eller dine venner. Slik som i R6, bare at det så ut som om det har blitt lagt mye mer arbeid i det i PES. Så rimelig bra ut.

 

Gleder meg veldig til det kommer ut!

Lenke til kommentar
Hvordan filmer man? Motstanderene mine gjør det det rimelig ofte, spesielt Emre :p, hadde vært morsomt å prøve selv.

9583473[/snapback]

 

 

hadde vært moro om det gikk an, men ser ut som de har lagt inn det på motstanderne - og tyrkia er overrepresentert....

 

opplevde som sagt tidligere i denne tråden at en tyrkisk spiller la seg ned i straffefeltet mitt .... frekt, men han fikk gult kort for filming.

Lenke til kommentar

pes08 er bedre enn fifa08 synes nå jeg (ifølge demoene). Fifa var konge på slutten av 90 tallet kanskje 1-2 år ut i 2000., og etter det har det bare blitt dårligere og dårligere. Men virker som om EA har skjønt at folk bryr seg mer og mer om gameplay, og det virker som om det har blitt gjort mye om på 08. ( de fikk jo noen folk over fra de som utviklet PES til å hjelpe dem med Fifa 08) Det som alltid har vært dumt med FIFA er at det alltid går like tregt. Når man spiller bra så får man ikke følelsen at ballen går fortere og spillet blir bedre, og det er det som er bra i PES.

Virker som om Konami kanskje har tatt litt for gitt at de har vært den beste serien de siste årene, akkurat som EA gjorde på starten av 2000. Og det er ikke er ikke bra...

Endret av downsattack
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...