Jump to content
Sign in to follow this  
Mafo

– Mobilbruk påvirker ikke kroppen

Recommended Posts

Annonse
Hmmm. Røyking, luftforurensing, alderdom osv? ;)

9479173[/snapback]

folk som ikke røyker får kreft, folk som bor på landet får kreft, folk får kreft i alle aldre...

Share this post


Link to post

Kreft er naturens måte og si "du er ferdig forå" på. Såvidt jeg har lest dør 90 prosent av menneskene i verden (av de som dør naturlig) av kreft av en eller annen form.

 

Fordi etter så og så lang tid (forskjellig for hver person selvfølgelig) begynner ofte noen celler og oppføre seg annerledes og skaper en form for kreft.

 

Hva som skyldes dette er visstnok ikke noen mobiltelefon eller bil sin skyld, men det er en del av naturens gang.

Om mobiler og biler fremskynder prosessen er noe helt annet.

 

Forresten, hvis du er så redd for kreft, tror jeg mobilen din er det siste du burde bry deg om i vår moderne verden.

Share this post


Link to post
Da bør de begynne å finne grunnen til at så mange i dag får kreft, om telefonene ikke er en del av synderene...

9479156[/snapback]

 

Mennesker fikk kreft før mobilen ble en hit.

Share this post


Link to post
Da bør de begynne å finne grunnen til at så mange i dag får kreft, om telefonene ikke er en del av synderene...

9479156[/snapback]

Den forskningen har jo foregått i mange tiår allerede. Mobiltelefoner har kommet opp på langsiden det siste tiåret og tappet ressurser fra blant annet kreftforskning på andre områder. Mobiltelefon har forsåvidt aldri vært mistenkt for å gi noen stor kreftrisiko. Det er bare media som har slått det stort opp.

 

Ellers så synes jeg det er godt at det kommer en slik grundig rapport som kan bremse hysteriet rundt mobiltelefoner og helse. Folk bør hører på både disse forskerne og tidligere forskningsresultater slik at de kan konsentrere seg om å huske bilbeltet, huske grønnsaker på middagstallerkenen, huske å kjøpe sunn mat fremfor usunn, holde seg i form og gjøre en rekke andre beviste svært effektive helsetiltak.

 

Media bør etter min mening ta skylda for det overdrevne hysteriet. Hysteri og skandaler selger aviser og derfor produserer de mest mulig slikt. Om forskere sier at "Vi har ikke funnet noe bekymringsverdig i vår studie av 10.000 mennesker men kan ikke utelukke små effekter på større populasjoner" så har jo ofte media klart å lire ut av seg overskrifter som "Mobilstråling er dødelig!" og med litt mindre skrift nede i artiklene: "Forskerne utelukker ikke at mobilstråling kan være skadelig og muligens dødelig". Verden vil bedras. Jeg tror folk kjeder seg for mye. Derfor ble T5PC så populært og myter som at mobilstråling gjør folk skallete, varme i øret og gir kreft.

 

Men honnør til at amobil skriver saklige artikler om mobilstråling!

 

PS: Såkalt mobilstråling er ikke noe annet enn helt vanlig elektromagnetiske radiosignaler i frekvensområdene 850, 900, 1800, 1900 og 2400 MHz.

Share this post


Link to post

kanskje på tide å bort det som viser hvor stråling den typen telefon, bort fra prisguide.no? Hva menes med kortbruk? 1time?

Var ganske beroligene at det ikke skader kroppen, som først antatt. :)

Share this post


Link to post

Ikke alle vet at mthr er bukken og havresekken. Har sett en dokumentar ang. dem og de fremstår som meget partisk med bransjen, på tross av at de sitter på mange ulike resultater internt. Skulle likt å sett alle resultatene og ikke bare dem de velger å gå ut med.

Share this post


Link to post
Storbritannias hittil største studie av mobilbruk avdekket ingen urovekkende funn.

 

Les mer

9478899[/snapback]

 

I forskningsprogrammet ble det også gjort grundige undersøkelser rundt hvorvidt stråling fra mobiltelefoner og basestasjoner påvirker de som er overfølsomme overfor elektrisitet. Heller ikke her ble det funnet noen sammenheng mellom mobilbruk og symptomer.

 

 

Jeg synes dere kunne tatt dere tid til å lese rapporten før dere konkluderer med at mobilbruk ikke er farlig.

 

For de som gidder å lese rapporten står det at seks år ikke er lang nok tid til å kartlegge faren for kreft, derfor er det ønskelig å fortsette forskningen. Derfor kan de ikke si det nødvendigvis sammenheng mellom mobilbruk og faren for kreft enda. Å si at mobilbruk ikke medfører noen fare for kreft eller andre sykdommer er vel å trekke egne konklusjoner?

 

The symptoms from many diseases, including most adult cancers, only become apparent many years after the event that produced them, so the possibility of an association with long-term exposure cannot currently be ruled out. Moreover, until recently, there were relatively few people who had used their phones for much more than ten years, wich means that until now it has been difficult to study the effects of long-term exposure with adequate statistical power. In addition, none of the recent studies has examined possible associations with other diseases, such as Alzheimer's and Parkinson's diseases.

 

 

 

Det står ingen steder at hjernetumor kan komme fra metastaser andre steder i kroppen, noe som er mulig. Mange pasienter får spredning til hjerne og ryggmarg, noen ganger som første kliniske symptom på kreftsykdommen. Så de kun ser på bruken av mobiltelefon som årsak til kreft i hjernen.

 

Når det gjelder kreft i nervesystemet, ønsker de å la muligheten for at langtids bruk av mobiltelefon kan føre til økt risiko for kreft, være åpen.

 

Ta for eksempel den økende bruken av tobakk og sigaretter på 1900-tallet. Det var først 10-20 år etter at antallet dødsfall forårsaket av lungekreft økte kraftig.

 

Ser man det i den sammenhengen er det nok for tidlig å si om mobilbruk ikke er skadelig.

Edited by Fenriz

Share this post


Link to post
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...