Gå til innhold

Wii tilkoblings dilemma: SCART eller komponent?


Gormers

Anbefalte innlegg

Høres kanskje ikke ut som dilemma, men her kommer det:

Jeg får meg en ny hdtv snart tatung V32 MCGI, som dessverre bare har en komponent inngang som kommer til å gå til min 360. Kan noen si meg om det er veldig merkbar forskjell på scart og komponent? Og om scart støtter 480p

 

Et alternativ ville jo vært en komponentledning som har to ender på den ene siden og en i den andre (tror det heter splitter), men jeg klarer ikke å finne det. Hvis vga kabel kom til Europa ville jo dette vært valget.

 

Så hva syns dere:

A Bytte om ledning hver gang jeg skal bytte maskin (så lenge inngangen ikke er alt for trøvlete og helt på baksiden)

B Bruke scart

C Bruke en splitter

D vga kabel :love:

Endret av gormers
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Bare jeg som synes den ser utrolig billlig ut? Ser liksom så spinkel ut.

 

En måte å finne ut om det er en god kabel på er å kjenne på vekten til hodet på scarten. F.eks en slik kabel som følger med mange billige dvd spillere veier ikke hodet noen verdens ting på men på litt dyrere kabler så er de gjerne litt tyngre og ser rett og slett bedre ut.

 

Så stor forskjell på den medfølgende scarten på spilleren jeg hadde for en stund siden og på Argon scart kabelen jeg kjøpte på Hifiklubben.

 

Så om noen har denne scart kabelen og en annen eldre kabel liggende så hadde det vært fint om noen kunne sjekke vektforskjell og hørt etter ulyder når man rister på kabelen.

 

Btw: En skjermet kabel er bedre beskyttet mot støy osv og kan gi bedre bilde enn kabler som ikke er skjermet, veldig kort forklart. :p

Lenke til kommentar

Ja det er jo også en måte å vinkle det på :wee:

Men gjør man det rett plasserer man i alle fall krokodillegapet mot det sørste/beste alternativet ;)

Det vil si hvis VGA er bedre enn komponent, kan ikke si jeg har hørt det før, men specsene sier at VGA ikke takler 720p til Xbox 360. I den forstand er komponent bedre, hvis man har en skjerm som støtter 720p that is.

Lenke til kommentar

Til en opplysning har jeg en Tatung V32MCHK, forgjengeren til MCGI. Prøvde komponent til Wii i dag, med elendig resultat. Flere av Virtual Console-spillene virket ikke, men det verste var at det var forstyrrelser i bildet i form av fargestøy, som bare ble verre og verre ettersom jeg spilte. Vet ikke om det er bare tven min som er slik, måtte i hvert fall skru den helt av og på for å bli kvitt det, ettersom at støyen gikk igjen i alle kanalene. Etter det gikk jeg tilbake til RGB-scart som funker problemfritt.

Endret av avocado
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...