Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Alle lydutganger fungerer utenom Front Speaker


Anbefalte innlegg

Jeg har hatt ett problem med at pc'en kræsjer når det blir litt varmt i rommet, som jeg tror var en passiv kjøler på hovedkort chipsett, hvor på bildet på produsent siden viser en aktiv kjøler (altså med vifte på kjøleribben) A8N SLI Deluxe

 

Jeg stakk å kjøpte en fin kobberkjølt chipsett kjøler med vifte (står på pakken at den kan kjøres passiv også) og brukte lang tid før jeg satt den inn, men idag gjorde jeg det fordi jeg er lei av at den kræsjer til tide og utide, kanskje den var mer ustabil også når den ikke kræsjet(lan koblet seg ut av seg selv))

 

Jaja, så da forsvant lyden etterpå, men bare på Front Speaker, hvis jeg setter på annet enn 2 channel, feks 4 chan og stapper høytalerene på Rear speaker, så får jeg lyd. Mic fungerer også.

 

Jeg måtte skru ut hele hovedkortet for å sette på den nye kjøleren, så om loddepunktene til front speaker har løsna virker litt rart, fordi micen er på samme connector modul. Noen som har noen ideer eller trenger å vite mer, alt fungerte før jeg satte inn den nye kjøleren, og jeg har ikke fått noen andre feil.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hmm, er ikke jeg som har montert pc'en, så jeg er ikke sikker om de kontaktene foran er koblet til eller ikke. Er ett skikkelig rot inni pc'en, som jeg ikke vil begynne med nå for å finne ut om de foran er koblet til eller ikke (for seint). men prøvd de foran, og sjekket om kontakten sitter ordentlig i eller ikke, men det hjalp lite...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...