Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Enkel bilstereo med god radiodekning!


Eyzteinn

Anbefalte innlegg

Hei alle guruer!

 

Etter å ha putret rundt i frustrasjon over at radiofunksjonen på min nåværende blaupunkt-spiller har den dårligste radiodekningen på den nordlige halvkule vurderer jeg nå å gå til innkjøp av en ny spiller.

 

Er ikke interresert i å legge så mye penger i dette prosjektet, gjerne så lite som mulig. Det skal mye til for at lydkvaliteten til bilens tyve år gamle elementer kan forverres, så denne har ikke så mye å si. Effekten til spilleren er også uvensentlig.

 

Det viktigste er at spilleren har god _radiodekning_, pluss at den skal støtte avspilling av cd'er selvsagt, da jeg av og til kan få ytre impulser som påvirker meg til å spille opp noen gamle travere.

 

Har pent lite greie på dette emnet, men etter å ha skummet litt har jeg i alle fall fått med meg at Sony ikke er hva det en gang var.

 

Spillerene jeg har funnet hittil er:

 

Kenwood:

 

Spiller

 

JVC:

 

Spiller

 

- Denne spilleren finnes også i modellene KD-G332 og KD-G333 til samme pris som dere ser på denne siden - om noen vet hva forskjellene på disse er blir jeg kjempeglad.

 

Om noen har noen innvendinger eller erfaringer er jeg kjempeglad for alle svar!

Endret av Eyzteinn
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har i likhet med cossiemk1 heller ikke hørt om Blaupunkt-modeller med dårlig radio. Faktisk hadde jeg tenkt å anbefale deg en Blaupunkt, helt til jeg så at det var det du hadde fra før..

 

Sjekk antenna du, både kabel og kontaktpunkter. Sannsynligvis klarer du deg med ny antenne eller aller helst bare litt fiksing på den du har :)

Endret av epifant
Lenke til kommentar

Kabel og antenne er sjekket, men problemet med radiodekningen vedvarer..

 

MEN, midt oppe i alt kom jeg til å snakke med min far, som tilfeldigvis har den samme spilleren i arbeidsbilen sin. Han sier at radioen heller aldri har fungert noe særlig. Den har også problemer med å godta enkelte brente cd'er

 

Blaupunkt goodbye.

Lenke til kommentar

Dersom du har sjekket antennen og allikevel har problemer ville eg tatt meg en tur på biltema og kjøpt meg ny antenne og ny kabel.

 

Eg hadde samme problemet som deg(dog en annen spiller) og etter at byttet ble gjort(kostet ca 200 kr) var forskjellen enorm.

 

Det at den ikke takler brente cd plater er jo naturligvis spilleren. Så får å fikse dette må du nok ha ny spiller :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...